104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• mollee
    igen így van 1 eun kívüli mehet olaszországba évente
  • Mno
    :) Azthiszem egész évben 1et lehet....
  • Mike94
    jah és ez h van pontosan h nyáron 1t+télen 1t v nyáron+télen 1t?
  • Mike94
    :C
    mer kezdenék a Napolival (mostanába elég sok mentést kezdtem, nem találom a helyem) és hát akkor úgy igazolnék
    ja és én a két kedvenc csapatommal a 4ever Fradi-val és a 4ever Mu-val azér nem kedzek mer a 4ever Fradi nekem túl nagy kihívás, a 4ever Mu pedig már nem kihívás
  • Mno
    Igen, sajnos létezik:(
  • Mike94
    OFF: szvsz ha vki nem nagy fm májer annak egy első osztályú középcsapat is kihívás (mint nekem)
    ON: vki nem tudja létezik e (még) olyan szabály olaszországba h egy éven belül egy eu-n kívülit lehet igazolni?
  • miki36
    senki nem akarja elhitetni senkivel, hogy kihívás miatt játszik...
    szvsz senki nem mondott itt ilyet. off vége.
  • zyndar
    Hájja.Ott a pont.
  • Magic Boy
    A Realhoz képest a játkban szereplő Klubok 99%-a kiscsapat, de nem a Realhoz kell viszonyítani.

Az emberek szeretnek a kedvenc csapataikkal játszani ami rendben is van, de azt ne akarják elhitetni senkivel, hogy a kihívás miatt teszik.
  • miki36
    szerintem egy racing kiscsapat egy realhoz képest, és az emberek szeretnek kedvenc csapataikkal játszani akik általában nem accringtonok:)
  • Magic Boy
    Egy elsőosztályú csapatot én nem nevezek kis csapatnak.

A kis csapat egy sokadosztályú csapat akik sokszor annak is örülnek, hogy létezik a klub.
    Na őket lehet hosszútávon irányítani/szeretni és velük hosszú évek múlva is kihívás lehet a játék.
  • miki36
    Magyar csapatot persze bajnokságra értettem, az más kategória
  • Milan fan
    Kezd magyar csapattal és meglátjuk hogy 2-3 év elég lesz-e egy Bl címhez!:D
  • miki36
    ha kiscsapattal kezdesz, 2-3 év múlva úgyis ugyanúgy kell majd irányítanod a csapatod, mint egy nagycsapatot
  • shad0w
    jó, hát ahogy érzitek. korábban itt értelmetlenkedtem, h hogyan lehet h 1-2év alatt már a legnagyobb nevek játszottak valakinél a milanban, de aztán rájöttem, h valóban bárki megszerezhető. második év végére c ronaldo, bojan, messi, silva, ramos is a keret tagja volt pl, de ilyenek mint hatem ben arfa, akinfeev, kompany, dani alves szintúgy, bár őket azért viszonylag olcsón meg lehet szerezni (mármint a milan pénzügyi hátterét tekintve relatíve olcsón). és ezek a játékosok kiegészülve az alap keretből mondjuk kakaval, patoval meg nyilván pár emberrel azokra a posztokra amiket nem említettem már verhetetlenek. aztán ilyenkor a kiöregedéstől sem igazán kell félni jópár évig (sőt, nagyonsok évig...), ráadásul olyan fizetéseket lehet adni a milannal h döbbenet, tulajonképpen semelyik másik csapat nem tudott olyan ajánlatot tenni senkiért, h az ne engem választott volna. pl kaka csaknem 1 milla euró/hetes fizetési kérelmét röhögve fogadta el a vezetőség, még többet is adhattam volna...

de mondom, amennyiben valaki ezt élvezi, így szeret játszani az tegye, semmi közöm hozzá, de azt azért ne mondjátok már h ez kihívás :) mindenkinek további jó játékot!
  • zyndar
    Szerintem a Lyon sem nagy kihívás, dehát kinek mi tetszik,azzal játszik, nekem speciel már most a Boro kispadján sem annyira kényelmes
  • KoniZTE
    ennyi erővel a lyon sem egy nagy kihivás hisz velük első 2 évben simán lehet BL-t nyerni ! Ha bajnokságban akár a Fredet beteszed kapuba akkor is sima győzelem.
  • zsilike
    ja csak bl volt meg!+ probáld ki hogy milyen nagy a nyomás a vezetőség részéről,rossz passzba kerülsz,pár rossz meccs és bye-bye.
  • Mor3llo
    ja, látom mekkora kihívás :DD
  • zsilike
    ja de ha jön a hullámvölgy,akkor MILAN nal is nehéz lesz,simán kihívás!
  • zsilike
    Cselziverés!
  • zsilike
    2010
  • shad0w
    valóban baromi unalmas lesz, az első évben könnyedén meg lehet nyerni mindent, bajnokságot, bl-t, olasz kupát, szuper kupát, klub világbajnokságot, aztán utána annyi pénzt kapsz, h bárkit meg lehet szerezni. én a második évben már úgy próbáltam kihívást keresni h nem játszattam 26 évnél idősebb játékost, de még úgy sem nehéz, hisz tényleg rengeteg pénz van akkor már :)

korábban a c2/c-ben a beneventoval voltam, felküzdöttük magunkat 3 év alatt serie b-be, de ott eléggé elfogyott a lendület, és kicsit meg is untam, szóval a benevento és a milan most pihen, kedztem egyet a dortmunddal, egyelőre ez még tetszik :)
  • zyndar
    A játék része :)
  • KoniZTE
    melyik része ?
  • zyndar
    Uncsi lesz
  • KoniZTE
    Nah nehézségek árán elkezdem első külföldi játékom - természetesen AcM
    Ezzel a kerettel indulunk , de 13 misiből még megprobálok minőségi játékosokat igazolni
  • Mor3llo
    az szép!!!!!!! :DDDDDD
  • zyndar
    ÖÖÖ

• zyndar
    Estét!
    Gratu Milanfan, Siederhird takarítsd le a monitorodat!
    Be kéne jutni a döntőbe fákdetsit... :P

• Mor3llo
    pazzek :D beírod a képcímet, amilyet keresni akarsz, rámész h képméret(a képek felett) és kiválasztod h 'nagy'
  • KoniZTE
    nem az :D hogy nagy méretben keressen
  • Darkon
    idegenbe es otthon is 2-1re vertuk a dzsirondisz Boudeux-t BL be elso kiesesi kor megvan, most nagyon megy "csak meg egy meccs" feeling van
  • Mor3llo
    letöltöd a képet, átnevezed default-ra, bemásolod ahova kell, felülírod, és tádám.
  • KoniZTE
    azt hol kell beállitani ? :D
  • Mor3llo
    sokból tart :D rákeresel h csak nagy méretben keressen, és onnan akármelyiket berakhatod...ígyis úgyis 1024x768-ban adja be!
  • KoniZTE
    de nem akarok átméretezgetni
  • Mor3llo
    backround rá tudsz keresni google-n is!
  • KoniZTE
    vki adna fmes oldalakat ? mert nem tok sokat , meg kéne background
  • Darkon
    :))