104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mollee #2402 igen így van 1 eun kívüli mehet olaszországba évente -
Mno #2401 :) Azthiszem egész évben 1et lehet.... -
#2400 jah és ez h van pontosan h nyáron 1t+télen 1t v nyáron+télen 1t? -
#2399 :C
mer kezdenék a Napolival (mostanába elég sok mentést kezdtem, nem találom a helyem) és hát akkor úgy igazolnék
ja és én a két kedvenc csapatommal a 4ever Fradi-val és a 4ever Mu-val azér nem kedzek mer a 4ever Fradi nekem túl nagy kihívás, a 4ever Mu pedig már nem kihívás -
Mno #2398 Igen, sajnos létezik:(
-
#2397 OFF: szvsz ha vki nem nagy fm májer annak egy első osztályú középcsapat is kihívás (mint nekem)
ON: vki nem tudja létezik e (még) olyan szabály olaszországba h egy éven belül egy eu-n kívülit lehet igazolni? -
#2396 senki nem akarja elhitetni senkivel, hogy kihívás miatt játszik...
szvsz senki nem mondott itt ilyet. off vége. -
#2395 Hájja.Ott a pont. -
#2394 A Realhoz képest a játkban szereplő Klubok 99%-a kiscsapat, de nem a Realhoz kell viszonyítani.
Az emberek szeretnek a kedvenc csapataikkal játszani ami rendben is van, de azt ne akarják elhitetni senkivel, hogy a kihívás miatt teszik. -
#2393 szerintem egy racing kiscsapat egy realhoz képest, és az emberek szeretnek kedvenc csapataikkal játszani akik általában nem accringtonok:) -
#2392 Egy elsőosztályú csapatot én nem nevezek kis csapatnak.
A kis csapat egy sokadosztályú csapat akik sokszor annak is örülnek, hogy létezik a klub.
Na őket lehet hosszútávon irányítani/szeretni és velük hosszú évek múlva is kihívás lehet a játék. -
#2391 Magyar csapatot persze bajnokságra értettem, az más kategória -
Milan fan #2390 Kezd magyar csapattal és meglátjuk hogy 2-3 év elég lesz-e egy Bl címhez!:D -
#2389 ha kiscsapattal kezdesz, 2-3 év múlva úgyis ugyanúgy kell majd irányítanod a csapatod, mint egy nagycsapatot -
#2388 jó, hát ahogy érzitek. korábban itt értelmetlenkedtem, h hogyan lehet h 1-2év alatt már a legnagyobb nevek játszottak valakinél a milanban, de aztán rájöttem, h valóban bárki megszerezhető. második év végére c ronaldo, bojan, messi, silva, ramos is a keret tagja volt pl, de ilyenek mint hatem ben arfa, akinfeev, kompany, dani alves szintúgy, bár őket azért viszonylag olcsón meg lehet szerezni (mármint a milan pénzügyi hátterét tekintve relatíve olcsón). és ezek a játékosok kiegészülve az alap keretből mondjuk kakaval, patoval meg nyilván pár emberrel azokra a posztokra amiket nem említettem már verhetetlenek. aztán ilyenkor a kiöregedéstől sem igazán kell félni jópár évig (sőt, nagyonsok évig...), ráadásul olyan fizetéseket lehet adni a milannal h döbbenet, tulajonképpen semelyik másik csapat nem tudott olyan ajánlatot tenni senkiért, h az ne engem választott volna. pl kaka csaknem 1 milla euró/hetes fizetési kérelmét röhögve fogadta el a vezetőség, még többet is adhattam volna...
de mondom, amennyiben valaki ezt élvezi, így szeret játszani az tegye, semmi közöm hozzá, de azt azért ne mondjátok már h ez kihívás :) mindenkinek további jó játékot! -
#2387 Szerintem a Lyon sem nagy kihívás, dehát kinek mi tetszik,azzal játszik, nekem speciel már most a Boro kispadján sem annyira kényelmes -
KoniZTE #2386 ennyi erővel a lyon sem egy nagy kihivás hisz velük első 2 évben simán lehet BL-t nyerni ! Ha bajnokságban akár a Fredet beteszed kapuba akkor is sima győzelem. -
zsilike #2385 ja csak bl volt meg!+ probáld ki hogy milyen nagy a nyomás a vezetőség részéről,rossz passzba kerülsz,pár rossz meccs és bye-bye. -
#2384 ja, látom mekkora kihívás :DD -
zsilike #2383 ja de ha jön a hullámvölgy,akkor MILAN nal is nehéz lesz,simán kihívás! -
zsilike #2382 Cselziverés! -
zsilike #2381 2010 -
#2380 valóban baromi unalmas lesz, az első évben könnyedén meg lehet nyerni mindent, bajnokságot, bl-t, olasz kupát, szuper kupát, klub világbajnokságot, aztán utána annyi pénzt kapsz, h bárkit meg lehet szerezni. én a második évben már úgy próbáltam kihívást keresni h nem játszattam 26 évnél idősebb játékost, de még úgy sem nehéz, hisz tényleg rengeteg pénz van akkor már :)
korábban a c2/c-ben a beneventoval voltam, felküzdöttük magunkat 3 év alatt serie b-be, de ott eléggé elfogyott a lendület, és kicsit meg is untam, szóval a benevento és a milan most pihen, kedztem egyet a dortmunddal, egyelőre ez még tetszik :) -
#2379 A játék része :) -
KoniZTE #2378 melyik része ? -
#2377 Uncsi lesz -
KoniZTE #2376 Nah nehézségek árán elkezdem első külföldi játékom - természetesen AcM
Ezzel a kerettel indulunk , de 13 misiből még megprobálok minőségi játékosokat igazolni
-
#2375 az szép!!!!!!! :DDDDDD -
#2374 ÖÖÖ
-
#2373 Estét!
Gratu Milanfan, Siederhird takarítsd le a monitorodat!
Be kéne jutni a döntőbe fákdetsit... :P
-
#2372 pazzek :D beírod a képcímet, amilyet keresni akarsz, rámész h képméret(a képek felett) és kiválasztod h 'nagy' -
KoniZTE #2371 nem az :D hogy nagy méretben keressen -
#2370 idegenbe es otthon is 2-1re vertuk a dzsirondisz Boudeux-t BL be elso kiesesi kor megvan, most nagyon megy "csak meg egy meccs" feeling van -
#2369 letöltöd a képet, átnevezed default-ra, bemásolod ahova kell, felülírod, és tádám. -
KoniZTE #2368 azt hol kell beállitani ? :D -
#2367 sokból tart :D rákeresel h csak nagy méretben keressen, és onnan akármelyiket berakhatod...ígyis úgyis 1024x768-ban adja be! -
KoniZTE #2366 de nem akarok átméretezgetni -
#2365 backround rá tudsz keresni google-n is! -
KoniZTE #2364 vki adna fmes oldalakat ? mert nem tok sokat , meg kéne background -
#2363 :))