A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• shad0w
    a current és a potential ability-t az összes tulajdonság alapján határozza meg a játék, ebbe beleszámítanak a játékos látható (amit kiír játékon belül) és a rejtett képességei is (ezeket a játékban nem írja ki, de pl scouttal felderíthetők, valamint ilyen például a sérülékenység). h pontosan hogyan számolja ki azt nem tudom. viszont természetesen van jelentősége a játékban megjelenített értékeknek, hiszen pl egy 1es befejezéssel rendelkező játékosnak hiába van 200as abilitye, akkor sem valószínű h olyan eredményes lesz mint egy 150es abilityvel viszont 20as finishinggel rendelkező játékos. az pedig azért lehet, h egy látszólag jobb képességekkel rendelkező játékosnak rosszabb az ability-je, mert pl a játék egy középső védő esetén is beszámolja az ability meghatározásakor például a finishinget, a long shotsot, a pacet, stb, pedig ezek az adott poszton nem feltétlenül fontos képességek. tehát önmagában az ability alapján nem állapítható meg h egy játékos jobb-e vagy rosszabb egy másiknál egy adott poszton. nem tudom mennyire voltam érthető...