A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itt van koko4 javított szögletvariációja és az eredménye:
A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról. A 2 legjobban fejelő játékosodat- általában a 2 közéspő védő - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill. a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelő a rövidre érkezzen ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbről támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el. Nekem általában az egyik szélső. A jobb hátvéd és a védekezőbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area ) a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középső védő pozícióba akik jól fejelnek ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).