104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Itt van koko4 javított szögletvariációja és az eredménye:

A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról. A 2 legjobban fejelő játékosodat- általában a 2 közéspő védő - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill. a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelő a rövidre érkezzen ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbről támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el. Nekem általában az egyik szélső. A jobb hátvéd és a védekezőbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area ) a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középső védő pozícióba akik jól fejelnek ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).

• Magic Boy
    Grat!
  • Magic Boy
    FM Genie scout:
    Fontos tudnivaló:

* nem tömörített mentés esetén működik csak (ezt a funkciót a beállítások menüben találod)

* ha 8.0.0.-es patch-hel kezdett játékban akarsz scout-olni, nem fog sikerülni, akkor is ha utána felraktad a 8.0.1.-est. Új játék esetén CSAK

Nyugalom, akinek nem működik, ez még csak most jött ki, elég sok hibája van.
  • Mor3llo
    Kissé ironikusan, pont a 2. helyezett ellen tudtuk bebiztosítani a bajnoki címet! :)
  • karajjj
    hát talán egy hangyaf*sznyival :D
  • saviola83
    ŰÜldöznek az olaszok.Az új sorsoláson a Fiorentinát kaptam ez sme könnyebb:).
  • Hegeace
    Fm2005-ben Abbiatti lőtt 1-et Doni-nak Olasz kupa döntőn mentésemben szal nem újkeletű ... :)
  • saviola83
    A gépem faygott úgyhogy újra túl kellett jutnom a nova goricán ez sikerül most várom az új :) ellenfelet.
  • Mor3llo
    Ismét kalapáltuk a riválist :) lassan lassan tuti bajnok vagyok!
  • WartHogSon
    nem tud vki olyan linket adni, ahonnan le tok szedni face, logo vagy super packokat? olyanokra gondolok, amik sokat tartalmaznak
    nem ilyen egyenkéntit, hogy csak egy csapaté, amiből akár 200db is van
  • siederhird
    Még én se:) Sok sikert Saviola!
  • karajjj
    azt tom:D de én úgy értettem, hogy fm-ben nem láttam még:D
  • zyndar
    IRL lenygel kapus is vállalt egyet vb előtt. Nem is kellett neki a vb-n védeni :P
  • karajjj
    úúúúúristen, gólt kaptam kírúgásból... ilyet se láttam még :O
  • zyndar
    5-3-2 full kontra, Kárpát-medencényi..... és egy tizenegyes. Sima ügy!
  • saviola83
    NA asszem végetért a fradival az ideji nemzetközi szereplésem a csoportkör előtti körben a rómát kaptam.Nem baj megpróbáljuk a lehetetlent.
  • zyndar
    Ennél előrébb nem nagyon végezhetek, vissza meg, mint tudjuk, könnyű esni :)
    Mondjuk nemzetközi szereplésre jogosító helyet ígértem év elején:

• zyndar
    marad a Boroban
  • karajjj
    ha nem kell feltétlenül a pénz, akkor tartsd meg
  • Balázs 17
    mi itt a gond? add el:)
  • zyndar
    Üdv managerek.
    Gondban vagyok

• siederhird
    Hy all!
    Grat Darkon és Karajjj!
  • kraawz
    ő a niguez srác ?
  • PetruZ
    Nem, már a kezdetektől ki van kapcsolva, mert én is dolgoztam a mentések visszafejtésén. :)
  • Darkon
    Aaron a Valenciatol jott a nyaron

Amugy osi rivalis a Valencia szoval duplapofon nekik
  • Mike94
    te mien bugról beszélsz?:D
    mert én nem találtam :)
  • Magic Boy
    Nem tömörített a mentésed?

Amúgy én nem szedem le amíg az FM Genie scout hivatalos oldalára föl nem kerül a végleges verzió.
  • PetruZ
    A három darab 8.0.1-es mentésemből egyet sem tud betölteni, mindre elszáll különféle hibákkal.
  • shad0w
    természetesen van benne még jópár bug, de abszolút működőképes és használható, nálam eddig nem okozott semmi kellemetlenséget, érdemes letölteni...
  • kraawz
    szívesen,örülök hogy működik,3 évi tapasztalatom van benne.

az okokat leírom offtopikba,nem olyan vészesek,nem kell félteni :) amúgy lehet,hogy januártól mégis lesz netem :)
  • Magic Boy
    Ez csak a 2-es béta.
    Addig nem érdemes letölteni amíg a hivatalos oldalára fel nem ketrül.
  • Balázs 17
    fmscout.com
  • Magic Boy
    Honnan töltötted (az eredeti még nem jött ki csak a fake verziók tudtommal)?
  • Balázs 17
    tárgytalan.

új játékot kell kezdeni, a 8.1es peccsel, és nem tömörítve kell menteni :)

• Balázs 17
    csá, müxik vkinél FMSCOUT?
  • Magic Boy
    Engem is érdekelne, hohgy miért törölted, ha ilyen jól ment?
  • Magic Boy
    koko4 az Index-ről tálált egy új szöglet variációt:
    Az ötösre rúgasd a szögleteket. A 16-son kívülre ( outside area ) olyan játékost tegyél aki jól lő távolról. "Short option" - mintha kisszögletet végeznének el. Mindenféleképpen jó beadó játékos legyen, hogy a kipattanót egyből adja középre. A 3 legjobb fejelő player pedig a kapushoz ( Challenge GK ), a hosszú oldalon robbanjon be ( Attack far post ) és a rövidre érkezzen ( Attack near post ). A kapushoz és a hosszú oldalra állísd a legjobban fejelőket.

Ha valaki kipróbálja akkor légyszives számoljon be a itt tapasztalatokról.
  • hamary
    kraawz, miért törlöd az FM-et? :/
  • karajjj
    Köszönöm szépen testvér! nálam nagyon bejött, a Barcika szárnyakra kapott :D
  • GTheo
    Ezt benéztem, mind3 hosszabbított a klubjánál... :\\\\