A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    sziasztok mivel ma reggel beszart a gépem(majd offban leírom a tüneteket, hátha valakinek volt már ilyen), nem tudom folytatni a Crewe Alexandra menetelését. az fa kupa 5. fordulójában a cardiff csapatát kaptam, első meccs 0-0-ás döntetlen lett hazai pályán, 4 kapufám volt és 2 meg nem adott gólom, amiből az egyik ,mint kiderült szabályps volt. akiket érdemes kis csapatokkal lévőknek leigazolni, Manolev, nikolay petrov, emil petrov, grosicki, hazurov, cominges, lipusz, todor todorov. ezeket a játékosokat már olyan csapatok vinnék, mint a fulham, sunderland, west brom, middlesborough. egyik sem adom 1-2,5 millió font alatt, mert ha feljutok szerintem még a championshipben is jók lesznek. úgy látszik ebben a szériában (fm08), a lassú védkezős kontrás hosszú kiugratós taktika vált be nekem. kiváncsian várom majd év végén, hogy megkeres e valaki állás ajánlattal a premier ligából. ezt a játékot, most nem csapat, hanem karrier építésre tervezem, kiváncsi vagyok meddig jutok el, de ha jó lesz a scapat lehet hogy maradok. offba majd olvassatok be legyetek szívesek, hátha tudtok nyugalamat adó választ adni a problémámra:)