104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2081 Getafe : Mallorca 0:1 A gólszerzőt úgysem találjátok ki. Ustari és Lux mindent fogott,de a legjobb,h meccsenként 5-6 emberem 8as ratinget kap :P -
Balázs 17 #2080 stelko-t használtam, visszatettem eredetire, majd ott mutatta, vissza steklo és jólett..érdekesXD -
#2079 Mallorca : Valencia 1:0 ( Güiza ) HOME
Mallorca : Espanyol 2:1 ( Güiza 2 ) HOME
Na vajon ki lövi itt is a gólt ? :D
-
#2078 mien skinre állítottad? -
Balázs 17 #2077 nálam is ezvolt a baj...váltottam skint, egyből mutatta -
#2076 Az mér van h nem irja a játékos profilnál a fejlődést?? az edzésnél meg látom h mit csinál és hogy fejlődik..8.0.1 patch van fent. mit lehetne tennI?? -
#2075 "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\fm.exe" -small_screen --> így. További problémákat kérlek az offtopikban. Egyébként ez a problem is benne van mostantól a FAQ-ban -
karajjj #2074 ide -
#2073 Nem akar sikerülni :(
Hova kell írni ezt a -small_screen -t ? -
#2072 Érdekes kis játéknap:D
-
Jot fog tenni a moralnak. -
#2070 Darkon, grat ;)
Én meg behúztam a Liga Kupát!Pont jókor, az Arsenal előtti meccsen :)
-
#2069 Nem vagyok azért teljesen amatör :D
Laptopom van,de nem engedi. Ha kiveszem a pipát kiirja hogy nem támogatja a rendszer és az egész gépet visszaállitja 1024be.Kiprobálom ezt a átiros módszert.
köszke -
#2068 [buszke]
#2066: -
karajjj #2067
amúgy a játék parancsikonának tulajdonságainál kell ezt beírni a cím után : -small_screen
aztán kell kivenni a pipát -
Solt #2066 Ha laptopod van, akkor egyszerű és könnyen megoldható... a pc-t már kicsit macerásabb kitenni az ablakba, vigyázz ki ne essen!
A játékon belül, beállítások... vedd ki a pipát a teljes képernyős futtatás elől... -
Gyureszka #2065 sziasztok!
valaki tudna adni oldalcímeket ahol vannak letöltések? fmhungary-n kívül.. :)
köszi -
#2064 Sziasztok,megmondaná valaki hogyan lehet ablakban futtatni a játékot? Lusta vagyok visszaolvasni. Köszönöm -
karajjj #2063 Pécs kapott egy hármast Barcikán :D
-
#2062 helllo!grat mindenkinek...én is töltöm a game-t -
karajjj #2061
-
#2060 Üdv és grat mindenkinek, nagyonjók vagytok! -
#2059 sziasztok mivel ma reggel beszart a gépem(majd offban leírom a tüneteket, hátha valakinek volt már ilyen), nem tudom folytatni a Crewe Alexandra menetelését. az fa kupa 5. fordulójában a cardiff csapatát kaptam, első meccs 0-0-ás döntetlen lett hazai pályán, 4 kapufám volt és 2 meg nem adott gólom, amiből az egyik ,mint kiderült szabályps volt. akiket érdemes kis csapatokkal lévőknek leigazolni, Manolev, nikolay petrov, emil petrov, grosicki, hazurov, cominges, lipusz, todor todorov. ezeket a játékosokat már olyan csapatok vinnék, mint a fulham, sunderland, west brom, middlesborough. egyik sem adom 1-2,5 millió font alatt, mert ha feljutok szerintem még a championshipben is jók lesznek. úgy látszik ebben a szériában (fm08), a lassú védkezős kontrás hosszú kiugratós taktika vált be nekem. kiváncsian várom majd év végén, hogy megkeres e valaki állás ajánlattal a premier ligából. ezt a játékot, most nem csapat, hanem karrier építésre tervezem, kiváncsi vagyok meddig jutok el, de ha jó lesz a scapat lehet hogy maradok. offba majd olvassatok be legyetek szívesek, hátha tudtok nyugalamat adó választ adni a problémámra:) -
Balázs 17 #2058 védő négyesed? -
#2057 igeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steven Taylor-t leigazoltam!!!:)
17,5m font volt (persze ien-oan opciókkal) de megéri :)
utána lévő első meccs:
Portsmouth 2-4 Reading (Lita3, Papadopoulos)
Breno-t vinné a Newcastle kértem érte 10-t plusz Kranjcar-t
jah és a meccs 91. percében 4-2nél lerúgták Lulinha-t, úgy h eltörték a combját...5-6hónap... -
#2056 kipróbáltam, igaz csak egyetlen meccsen, 14 szögletet rúgtunk abból 1 ment be. pedig elég jó képességű emberek alkotják a csapatot, ennél eddig jóval nagyobb százalékban értékesítettük a szögleteket. -
#2055 Karajjj: Dobnál egy képet Szentpéteri Viktor-ról, Micskó Márk-ról, Szauter István-ról és Drozdik Dávid-ról (mind Dunaújváros)? -
#2054 Egy szögletvariációt talált koko4 az Indexfórumról!
Mabi fordítása!
Először is a szögleteket az ötösre kell lőni (6 yard box).
A rövid kapufánál állókat mind el kell tüntetni onnan.
1. a két legjobban fejelő játékosodat "attack near post" (robbanjon a rövid kapufához) ill. "attack far post" (ua. csak a hosszú kapufához) utasítással kell felküldeni a szöglethez.
2. a harmadik legjobban fejelő robbanjon be mélyről ("attack from deep")
És most jön a "fun" jellege a dolognak,
3. egy csatárt, aki remélhetőleg jól fejel és jó a megérzése, állíts a hosszú kapufához ("stand on far post")
4. a szélsőidet, vagy akik legjobban adnak be, állítsd a 16-oson kívülre ("lurk outside area") ill. menjenek kis szöglethez ("offer short option") - ennek az a lényege, hogy ha megszereznék a labdát, akkor egyből nyomhatnak egy jó beadást
5. a második támadód szintén robbanjon be mélyről ("attack from deep")
6. akárcsak a támadó középpályásod
7. Végül mindenki más ki a 16-osról, a védekező kp vagy valamelyik szélső hátvéd maradjon hátul persze stb. stb.
Természetesen a legjobb szögletrúgód végezze el jobbról és balról is a szögleteket, aztán már csak várni kell és figyelni.
Mióta ezeket a beállításokat bevezette, a szögletei 60-70%-ából lett gól. Az előző idény utolsó 6 meccsén 9 gólt ért el így. Legtöbbjét a középső védők szerezték.
Aki kipróbálja az írjon már róla visszajelzést.
Sok sikert annak aki kipróbálja! -
#2053 a lyon elég jó lett ebben a játékban, a milannal ellenük játszottam a bl döntőt és egyáltalán nem volt könnyű meccs :) grat az eddigiekhez és sok sikert a továbbiakban! -
#2052 Nos hát egy ilyen szép sorsolás történt!Figyelemre méltó, hogy 2 francia csapat is benntvan még(a Marseille a Milant(!) verte ki).
-
#2051 Óóó, hát ez gyönyörű!Még idegenben is sikerült a bravúr!!!:)
Kíváncsi leszek kit kapok, amilyen szerencsés vagyok, tuti a Manchestert vagy még 1x a Realt... -
#2050 nem szép :P de azért grat! -
#2049 durva.......bár barátságos mérkőzése, de akkor is szép :D
-
#2048 Ki is vágták az Auxerre menedzserét :D -
#2047 Grat mindenki!
Én meg Liga Kupa döntőben vagyok!Fantasztikusan játszottunk!
-
#2046 Üdv!
Ezzel a győzelemmel sikerült kikerülnöm egy hullámvölgyből, mondjuk ezzel a Cselszki, Arsenal, Menyu, Pool kvartettel nem nagyon lehet mit kezdeni -
helyzetkihasználás nesze neked, és ez megy már több mint 1 éve. Igaz gól se kapunk de nem is lövünk. -
#2044 Helló mindenkinek egy kis beszámoló következik angol földről, mégpedig az angol 1 ligában szereplő crewe alexandra csapatáról. A vezetőség hírnevet akar a liga 1-ben, 3 fordulót az fa, 2.fordulót a liga, és negyed döntőt a trophy-ban. ezeket hellyel-közzel el is fogadtam extra jutalmakat ígérve a csapatnak. elég sok jó és olcsó játékost sikerült találnom. Nikolay Petrov tkp, Manolev kp, Emil petrov kapus, Todor Todorov kapus, Selfo soley(asszem eza neve)Vkp-vk, Gyepes, Lipusz (nagyon jó, dvtkból), Kamil Grosicki, Hazurov csatárok, Németh krisztián kölcsön, és még pár töltelék, gosztonyi, egy magyar védő srác nem jut eszembe aneve stb. Az igazolások bejöttek mindre azt írják az edzők, hogy premier ligába is elmennek, pedig az első ligában vagyok (3.osztály). a bajnokság első fele elment a taktika kereséssel, ami végül ey módosított 4-5-1, 4-3-2-1 tkj és tkb-val. lassú játék hosszú passzok védelem védekező középtől közepes támadó. nejött mert az elmúlt 19 meccsen nem találtam legyőzőre, és közben olyan skalpokat szereztem mint a Man city fa kupában (liga kupa 3. fordulóban ők ejtettek ki, még az első taktikámmal), sunderlan fa kupa, bajnokságban Milwall, Leeds, Nothingham, Southend, doncaster. Szóval a Fa kupában két premier ligás csapatot búcsúztattam, nagyon jó játékkal man city 1-0, sunder 2-1. Bajnokságban sajnos a rossz taktika választás miatt 6. helyen vagyok de ez már play off-os hely. 12-re várnak. remélem meg lesz a play off. ha vége a bajnokságnak jelentkezem képekkel is:) -
#2043 Arzo elutasította a newcastle-t =S
mer nem kapott elég nagy fizetést... ahhoz képest 60-70k heti fontért szaladgálnak náluk a pléják :| -
#2042 Ígéretesnek tűnik az arc, használta már vki?
Jakob Rasmussen