A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Helló mindenkinek egy kis beszámoló következik angol földről, mégpedig az angol 1 ligában szereplő crewe alexandra csapatáról. A vezetőség hírnevet akar a liga 1-ben, 3 fordulót az fa, 2.fordulót a liga, és negyed döntőt a trophy-ban. ezeket hellyel-közzel el is fogadtam extra jutalmakat ígérve a csapatnak. elég sok jó és olcsó játékost sikerült találnom. Nikolay Petrov tkp, Manolev kp, Emil petrov kapus, Todor Todorov kapus, Selfo soley(asszem eza neve)Vkp-vk, Gyepes, Lipusz (nagyon jó, dvtkból), Kamil Grosicki, Hazurov csatárok, Németh krisztián kölcsön, és még pár töltelék, gosztonyi, egy magyar védő srác nem jut eszembe aneve stb. Az igazolások bejöttek mindre azt írják az edzők, hogy premier ligába is elmennek, pedig az első ligában vagyok (3.osztály). a bajnokság első fele elment a taktika kereséssel, ami végül ey módosított 4-5-1, 4-3-2-1 tkj és tkb-val. lassú játék hosszú passzok védelem védekező középtől közepes támadó. nejött mert az elmúlt 19 meccsen nem találtam legyőzőre, és közben olyan skalpokat szereztem mint a Man city fa kupában (liga kupa 3. fordulóban ők ejtettek ki, még az első taktikámmal), sunderlan fa kupa, bajnokságban Milwall, Leeds, Nothingham, Southend, doncaster. Szóval a Fa kupában két premier ligás csapatot búcsúztattam, nagyon jó játékkal man city 1-0, sunder 2-1. Bajnokságban sajnos a rossz taktika választás miatt 6. helyen vagyok de ez már play off-os hely. 12-re várnak. remélem meg lesz a play off. ha vége a bajnokságnak jelentkezem képekkel is:)