A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    végetért a 3.szezonom a Fradi kispadján és meglett a bajnoki cim és a liga kupa is. A bajnokság a 28fordulóba botlott az MTK és igy az 5pontos előnyünket akkor növeltük és bajnokok is lettünk. (pont mecsek után lett 5pont előny addig szoros volt, vezetet az Mtk is csak idehaza legyőztük őket és átvettük a vezetést) Év managere Én lettem, a csatárok most nem bajnokságba rugtak sok golt szoval a gollövö lista elején nem vagyunk rajta,
    naon megosztotak a golokon a játékosok. de a golpassz király 14-vel Majkowski lett. A csapat a 2. legtöbb golt rugta mivel az utolsó 2mecset nem vettük komolyon, de azért később lesz kép szezon végén mennyi golt löttünk. Viszont a legkevesebb golt mi kaptuk (32). 7büntetöt kaptunk és 12gólunk volt szögletből, közvettetből 9 és 4 szabadrugás gólunk volt. 11. legkevesebb sárgát kaptunk (40) és a Kaposvárral együtt nekünk nem volt pirosunk csak. Ezek az adatok csak a bajnokságra igazak. Ebből szerintem az következik h megérdemeltem nyertük meg. Uefa kupába mint már irtam az Espanyol bucsuztatotott minket az első forduloba(2:0,3:3). A magyar kupába az elödöntöbe bucsuztunk a Sopron ellen (1:0,2:2). Viszont a liga kupába megvédtük cimünket még pedig ugy h mind2 fordulot nyertük. Az elsőt a Vasas ellen 3:0 és 2:1 azaz 5:1s összesitéssel még a másodikban a ZTE ellen 6:1 és 4:4 azaz 10:5 arányban.
    Egész év:
    mecs: 67 mecs
    rugott gól: 171(2,6)
    kapott gól: 84 (1,3)
    sárga: 84 (1,3)
    átlag néző: 12650 (bajnokságban:13012)
    Gólkirály: Majkowski 39gól
    Gólpassz király: Majkowski 26
    Mecs legjobbja: Bartha 12
    Sárga: Gerasymyuk 15
    Piros egész évben nem volt.
    Képek: