A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #1547 Grat mindenkinek szintén.
Juve 2. évem egészen siralmas, csodálom hogy nem hagytam még abba. 5 meccsből nyerek hármat, 2 döntetlen, utána 6 meccsből 4 vereség, 2 döntetlen. Egész évben. 26 forduló után 10 vok, kupából genoa kivert (ráadásul otthon), bl 16 között, chelsea ellen otthon 2-1, idegenben 1-2, 11-esek, 6-ból 4-et kihagytam és kiestem. 5. körnél, ha berúgom, továbbjutok, kihagytam, chelsea berúgta a 6.-at, és én azt is kihagytam. Ezután még egy meccs a Fiorentia ellen idegenben, a 4. perces hosszabítás 6. percében kaptam gólt, nem is láttam, mert azt hittem már vége a meccsnek. Csak a villódzásra lettem figyelmes. Jah, és ha ez nem lenne elég, a 70 ezres stadionomat bővítették 2500 ülőhellyel, és lett 10 ezres. :) Aki már játszott Juvéval , írhatna, hogy nála hogy van ez. Kezdem elveszíteni a hitem, bármit csinálok, a játékosok morálja nem nő, nyertem 3 meccset zsinórban, és kb. 2 játékosnak lett remek. Hogy valami pozítivumot is mondjak, sztem kiesni nem fogok:)
"Jobb védő poszra nagyon sírtam,Pasanennek lucskosra nyaltam a seggét már,és végül eljött ingyen :) "
Ezen meg még mindig röhögök, nagyon jó:)