104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1560 attól függ mi a pénznem :P
pl ha font akkor abból kijön falcao v egy zárate+e.johnson csatárkettős =P
-
arminho #1559 nem vasárnap kellett volna kijönnie???
amugy Lovért én 26-ot is megadnák, nemhogy 6-ot -
#1558 a genie oldala egyenlőre nem elérhető úgyh nem tudjuk... figyeld az oldalt csak ezt tudom tanácsolni -
#1557 Vagner Love 6millióért ? hogy a rákba ne :) -
arminho #1556 mi van a scouttal??? -
#1555 meg -
pLau #1554 Vagner Love megér 6 milliot?Most eltudnám hozni Cisse mellé jolenne sztem. -
pLau #1553 Marseille-vel vok és a barca ajánlott 20 milliot nasriért és az elnök elfogadtaés most valalki kellene helyére aki elis jön.Csak nemtom ki lenne jo. -
Utley #1552
-
#1551 Én is őket néztem ki, de akkor majd keresek mást.
Kiket igazoltál? -
#1550 angol legalsó osztályban ne is remélj túl sokat. gondolom csak részidős szerződésük van, azzal meg nem fognak sokat fejlődni... De azért ne add fel :) -
Utley #1549 Elkezdtem egy Maidenhead United-et,de nem gondoltam volna,hogy ilyen kib...ott nehéz lesz,mert a 3 kapusom nem ér egy felet se,és orrba szájba kapjuk a gólokat szerencsére azért termeljük is -
#1548 West Brom oda vissza megverve :)
A télen érkezett a srác, már most is brutálisan véd, mi lesz itt pár év múlva... :D (L'poolból jött 550e juróért)
-
fordjee #1547 Grat mindenkinek szintén.
Juve 2. évem egészen siralmas, csodálom hogy nem hagytam még abba. 5 meccsből nyerek hármat, 2 döntetlen, utána 6 meccsből 4 vereség, 2 döntetlen. Egész évben. 26 forduló után 10 vok, kupából genoa kivert (ráadásul otthon), bl 16 között, chelsea ellen otthon 2-1, idegenben 1-2, 11-esek, 6-ból 4-et kihagytam és kiestem. 5. körnél, ha berúgom, továbbjutok, kihagytam, chelsea berúgta a 6.-at, és én azt is kihagytam. Ezután még egy meccs a Fiorentia ellen idegenben, a 4. perces hosszabítás 6. percében kaptam gólt, nem is láttam, mert azt hittem már vége a meccsnek. Csak a villódzásra lettem figyelmes. Jah, és ha ez nem lenne elég, a 70 ezres stadionomat bővítették 2500 ülőhellyel, és lett 10 ezres. :) Aki már játszott Juvéval , írhatna, hogy nála hogy van ez. Kezdem elveszíteni a hitem, bármit csinálok, a játékosok morálja nem nő, nyertem 3 meccset zsinórban, és kb. 2 játékosnak lett remek. Hogy valami pozítivumot is mondjak, sztem kiesni nem fogok:)
"Jobb védő poszra nagyon sírtam,Pasanennek lucskosra nyaltam a seggét már,és végül eljött ingyen :) "
Ezen meg még mindig röhögök, nagyon jó:) -
#1546 Szép napot mindenkinek -
#1545 szasz fater grat az eredmenyekhez -
#1544 :DD Kaboul rohadt jó, Readingnek rúgott egy kurvanagy gólt, meg a Pool ellen ő egyenlített ki...
#1528: Richards nem is jönne és sokkal drágább lenne...
#1539: Hát ja Husztinak most megy a játék, de van der Vaartnak nem annyira :\\ -
Mario Santana #1543 grat mindenkinek!
amúgy ti láttatok már megkerülős cselt a játékban ezelőtt? nekem nagyon nagy újdonságnak számított mikor láttam egyet.
lehet ám hogy csak eddig nem tűnt fel.....elbambultam biza -
#1542 hajrá tovább! -
#1541 Na egy kis beszámoló.... Lehetne jobb is de semmi nincs még veszve :)
Győzelem a nagy rivális ellen:
tabella:
és természetesen grat mindenkinek :) -
#1540 eddig iszonyatos kezdést produkálunk, 5/5, a játék is nagyon jól megy, szal úgy tűnik rendben lesz az idény. mondjuk a kupák még hátravannak, azok miatt biztos lesz pár feláldozott meccs, de meglehet idén a feljutás.
Az erősítés is jól sikerült, egy nagyobb nevecske is aláirt Horsfield személyében, de a többi érkező sem a padot koptatja.
-
Balázs 17 #1539 huszti 7,71es átlag -
#1538 anyámnak új munkahelyet ajánlassz az utca végében,ha ezt a Kaboult 7M euroért most leigazoltam ? :D -
Mario Santana #1537 ő meg a másik csatárom aleksic -
Mario Santana #1536 ezt elbazseváltamnjewel -
Mario Santana #1535 én nem szenvedek vele, print screen aztán paint mentés majd amit mondtál linket az az fmképeink oda feltölt és lököm...
[img]http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1195508582.jpg[/img][/url]]mint ezt is
[img]http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1195508677.jpg[/img][/url]]meg még ezt
amúgy ők ketten a csatáraim -
#1534 dehogynem, ugyanis mikor feltöltesz egy képet akkor egy olyan linket kapsz, ami komplett, kisképes beszurást tesz lehetővé(tudom hisz én csináltam az oldalt;)) -
#1533 nem mkinek kell vele szenvedni ;-) -
#1532 AMC nemkell van Lulinha és Wijnaldum ;)
STnek pedig Bojinov, Lita, Defoe -
#1531 csak egy kérdés:
miért nem a kisképes komplett linket teszitek be, minek szenvedtek az átalakitásával? -
#1530 megéri azt a pénzt
5 év után nem a lyon nyerte a francia szuperkupát. zsinórban 5 győzelem után idén esélyük sem volt,hiszen PSG-Saint Étienne döntő volt. Sok helyzet itt,kevés ott és jött a 89. perc,amikor is Dabo gólt fejel... Mondom ennyi volt ez is.. De Saknharé 90. percben egyenlít,és büntetőkkel 4:2re nyertem. Idén laza 5 kiírásban vagyunk érdekeltek.
Érkezők:
Lulinha
Wijnaldum
Pasanen
Lastuvka
Eladtam Digardot és egy VKPt 3-3M euroert,szal most 13M eurom lenne egy AMC/ST-re. Steven Defour 7 csillagos,de Samp nem engedi dupla áron sem. Bojant néztem ki,hátha eljönne,szintén 7 csillag,de kölcsönt se fogadják el érte. Előre kinéztem Huntelaart és Eddie Johnsont,Huntelaart nem engedik,húdegyorsvagyokedi meg América(MEX)et választotta. -
Mario Santana #1529 rossz olvasni ezeket a nagy igazolásokat, hongkongban kispénzek forognak.
2. szezon felénél tartok és már most több pontom van mint tavaly évvégén
tabi -
#1528 Javi Martinez 27,5m ێrt?
abból megveszed richardsot és ő még jobb is...
meg h jobb lesz mint Vaart... hát ezt én megfontolnám -
#1527 És a keret :
[ Kaboul állat formában van, nagyot fog küzdeni a vkp posztért Javí Martínezzel... ] -
#1526 Átigazolások: ( utsó pillanatban elhoztam Javí Martínezt jó drágán, de jobb lesz majd mint van der Vaart...) Olazabalt "teszteltem" 1 hónapig, már vissza is ment, Davids olcsó és jó h erősítse a tarcsit, Canizares 3dik kapus, Capelt később elszeretném hozni, Filkor tarcsi még, többi magától beszél :)
-
Szabi DEMON #1525 Scout-nak nem kinn kéne lennie 2 napja? Genie.fm sose elérhető! Tud valaki vmit? -
#1524 hát ezen nemkicsit meglepődtem
-
#1523 1. kösz
2. irigykedsz mi? :D -
#1522 grat. a háttereid meg nc :D
Jobb védő poszra nagyon sírtam,Pasanennek lucskosra nyaltam a seggét már,és végül eljött ingyen :) Nem kis igazolás,Ignashevich szintű pleja. Wijnaldum és Lulinha is jön. Szal egy jó kapus (valszeg Lastuvka) és egy csatár(?)nak kéne jönnie. Bár megpróbálom elhozni Obertant,de Bordeaux nem engedi. -
micsudi győzelem..... :D
UEFA-ból kiestem....Galata kivert, de a vártat teljesítettem...... :D