104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    attól függ mi a pénznem :P
    pl ha font akkor abból kijön falcao v egy zárate+e.johnson csatárkettős =P
  • arminho
    nem vasárnap kellett volna kijönnie???
    amugy Lovért én 26-ot is megadnák, nemhogy 6-ot
  • Fabio Capello
    a genie oldala egyenlőre nem elérhető úgyh nem tudjuk... figyeld az oldalt csak ezt tudom tanácsolni
  • Mor3llo
    Vagner Love 6millióért ? hogy a rákba ne :)
  • arminho
    mi van a scouttal???
  • Fabio Capello
    meg
  • pLau
    Vagner Love megér 6 milliot?Most eltudnám hozni Cisse mellé jolenne sztem.
  • pLau
    Marseille-vel vok és a barca ajánlott 20 milliot nasriért és az elnök elfogadtaés most valalki kellene helyére aki elis jön.Csak nemtom ki lenne jo.
  • Utley

• Magic Boy
    Én is őket néztem ki, de akkor majd keresek mást.
    Kiket igazoltál?
  • Fabio Capello
    angol legalsó osztályban ne is remélj túl sokat. gondolom csak részidős szerződésük van, azzal meg nem fognak sokat fejlődni... De azért ne add fel :)
  • Utley
    Elkezdtem egy Maidenhead United-et,de nem gondoltam volna,hogy ilyen kib...ott nehéz lesz,mert a 3 kapusom nem ér egy felet se,és orrba szájba kapjuk a gólokat szerencsére azért termeljük is
  • Fabio Capello
    West Brom oda vissza megverve :)

A télen érkezett a srác, már most is brutálisan véd, mi lesz itt pár év múlva... :D (L'poolból jött 550e juróért)
  • fordjee
    Grat mindenkinek szintén.
    Juve 2. évem egészen siralmas, csodálom hogy nem hagytam még abba. 5 meccsből nyerek hármat, 2 döntetlen, utána 6 meccsből 4 vereség, 2 döntetlen. Egész évben. 26 forduló után 10 vok, kupából genoa kivert (ráadásul otthon), bl 16 között, chelsea ellen otthon 2-1, idegenben 1-2, 11-esek, 6-ból 4-et kihagytam és kiestem. 5. körnél, ha berúgom, továbbjutok, kihagytam, chelsea berúgta a 6.-at, és én azt is kihagytam. Ezután még egy meccs a Fiorentia ellen idegenben, a 4. perces hosszabítás 6. percében kaptam gólt, nem is láttam, mert azt hittem már vége a meccsnek. Csak a villódzásra lettem figyelmes. Jah, és ha ez nem lenne elég, a 70 ezres stadionomat bővítették 2500 ülőhellyel, és lett 10 ezres. :) Aki már játszott Juvéval , írhatna, hogy nála hogy van ez. Kezdem elveszíteni a hitem, bármit csinálok, a játékosok morálja nem nő, nyertem 3 meccset zsinórban, és kb. 2 játékosnak lett remek. Hogy valami pozítivumot is mondjak, sztem kiesni nem fogok:)

"Jobb védő poszra nagyon sírtam,Pasanennek lucskosra nyaltam a seggét már,és végül eljött ingyen :) "
    Ezen meg még mindig röhögök, nagyon jó:)
  • Fabio Capello
    Szép napot mindenkinek
  • DONGUBA
    szasz fater grat az eredmenyekhez
  • GTheo
    :DD Kaboul rohadt jó, Readingnek rúgott egy kurvanagy gólt, meg a Pool ellen ő egyenlített ki...
    #1528: Richards nem is jönne és sokkal drágább lenne...
    #1539: Hát ja Husztinak most megy a játék, de van der Vaartnak nem annyira :\\
  • Mario Santana
    grat mindenkinek!
    amúgy ti láttatok már megkerülős cselt a játékban ezelőtt? nekem nagyon nagy újdonságnak számított mikor láttam egyet.
    lehet ám hogy csak eddig nem tűnt fel.....elbambultam biza
  • soma22
    hajrá tovább!
  • Fabio Capello
    Na egy kis beszámoló.... Lehetne jobb is de semmi nincs még veszve :)
    Győzelem a nagy rivális ellen:

tabella:

és természetesen grat mindenkinek :)
  • soma22
    eddig iszonyatos kezdést produkálunk, 5/5, a játék is nagyon jól megy, szal úgy tűnik rendben lesz az idény. mondjuk a kupák még hátravannak, azok miatt biztos lesz pár feláldozott meccs, de meglehet idén a feljutás.

Az erősítés is jól sikerült, egy nagyobb nevecske is aláirt Horsfield személyében, de a többi érkező sem a padot koptatja.

• Balázs 17
    huszti 7,71es átlag
  • kraawz
    anyámnak új munkahelyet ajánlassz az utca végében,ha ezt a Kaboult 7M euroért most leigazoltam ? :D
  • Mario Santana
    ő meg a másik csatárom aleksic
  • Mario Santana
    ezt elbazseváltamnjewel
  • Mario Santana
    én nem szenvedek vele, print screen aztán paint mentés majd amit mondtál linket az az fmképeink oda feltölt és lököm...
    [img]http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1195508582.jpg[/img][/url]]mint ezt is
    [img]http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1195508677.jpg[/img][/url]]meg még ezt
    amúgy ők ketten a csatáraim
  • soma22
    dehogynem, ugyanis mikor feltöltesz egy képet akkor egy olyan linket kapsz, ami komplett, kisképes beszurást tesz lehetővé(tudom hisz én csináltam az oldalt;))
  • Mike94
    nem mkinek kell vele szenvedni ;-)
  • Mike94
    AMC nemkell van Lulinha és Wijnaldum ;)
    STnek pedig Bojinov, Lita, Defoe
  • soma22
    csak egy kérdés:
    miért nem a kisképes komplett linket teszitek be, minek szenvedtek az átalakitásával?
  • kraawz
    megéri azt a pénzt

5 év után nem a lyon nyerte a francia szuperkupát. zsinórban 5 győzelem után idén esélyük sem volt,hiszen PSG-Saint Étienne döntő volt. Sok helyzet itt,kevés ott és jött a 89. perc,amikor is Dabo gólt fejel... Mondom ennyi volt ez is.. De Saknharé 90. percben egyenlít,és büntetőkkel 4:2re nyertem. Idén laza 5 kiírásban vagyunk érdekeltek.

Érkezők:
    Lulinha
    Wijnaldum
    Pasanen
    Lastuvka

Eladtam Digardot és egy VKPt 3-3M euroert,szal most 13M eurom lenne egy AMC/ST-re. Steven Defour 7 csillagos,de Samp nem engedi dupla áron sem. Bojant néztem ki,hátha eljönne,szintén 7 csillag,de kölcsönt se fogadják el érte. Előre kinéztem Huntelaart és Eddie Johnsont,Huntelaart nem engedik,húdegyorsvagyokedi meg América(MEX)et választotta.
  • Mario Santana
    rossz olvasni ezeket a nagy igazolásokat, hongkongban kispénzek forognak.
    2. szezon felénél tartok és már most több pontom van mint tavaly évvégén
    tabi
  • Mike94
    Javi Martinez 27,5m ێrt?
    abból megveszed richardsot és ő még jobb is...
    meg h jobb lesz mint Vaart... hát ezt én megfontolnám
  • GTheo
    És a keret :

[ Kaboul állat formában van, nagyot fog küzdeni a vkp posztért Javí Martínezzel... ]
  • GTheo
    Átigazolások: ( utsó pillanatban elhoztam Javí Martínezt jó drágán, de jobb lesz majd mint van der Vaart...) Olazabalt "teszteltem" 1 hónapig, már vissza is ment, Davids olcsó és jó h erősítse a tarcsit, Canizares 3dik kapus, Capelt később elszeretném hozni, Filkor tarcsi még, többi magától beszél :)
  • Szabi DEMON
    Scout-nak nem kinn kéne lennie 2 napja? Genie.fm sose elérhető! Tud valaki vmit?
  • kraawz
    hát ezen nemkicsit meglepődtem

• LasDen #1523
    1. kösz
    2. irigykedsz mi? :D
  • kraawz
    grat. a háttereid meg nc :D

Jobb védő poszra nagyon sírtam,Pasanennek lucskosra nyaltam a seggét már,és végül eljött ingyen :) Nem kis igazolás,Ignashevich szintű pleja. Wijnaldum és Lulinha is jön. Szal egy jó kapus (valszeg Lastuvka) és egy csatár(?)nak kéne jönnie. Bár megpróbálom elhozni Obertant,de Bordeaux nem engedi.
  • LasDen #1521

micsudi győzelem..... :D
    UEFA-ból kiestem....Galata kivert, de a vártat teljesítettem...... :D