A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szanics
    Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, hogy egyetemi kiscsapatommal rátaláltam a megfelelő taktikára.
    Ez egy 4-2-1-2-1-es támadó felállás, teljesen széthúzva (wide maxon), amivel egyelőre mindenkit szétzilálunk. Januárig jutottam el, a hajrá remekül sikerült, most 10 bajnoki óta vagyok veretlen (7 győzelem, 3 döntetlen).
    Az FA Trophyban kivertem egy eggyel magasabb osztályban szereplő csapatot, idegenbeli 0-0 után (vagy 5 kihagyott ziccer) otthon 6-0-ra nyertünk!!! Volt osztálykülönbség, csak fordítva... :)
    Remélem, télen sikerül erősíteni, és ami fontos, a jó játékosokkal már meghosszabbítottam a szerződést egy évvel, tehát minden alapember marad. Ez itt sokkal könnyebb, mint erős európai csapatoknál, mert mindenki ugyanannyi pénzt kér a következő idényre is, mint erre, aláíráspénz nélkül.
    Apropó, pénz! Ez ugye itt nagyon fontos, és egy kicsit el is szaladtak az anyagiak a 11 új igazolás miatt (a többieket nem tudtam eladni, így kb. 25 fős a keret, de ez nyáron megoldódik, mert lejár a szerződésük), úgyhogy rengeteget jelent az FA Trophy menetelés, mert a továbbjutásért legutóbb 14 ezer euró járt (egy vagyon!) :D

Este nagy lendülettel folytatom a játékot.