104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #1440
    nah kicsit játszottam és feljöttem a 8. helyre.......:D a N'castle áll előttem, de 1 meccsel kevesebbett játszottam és csak 2ptal vannak előttem.....úgyhogy még a 4. hely sem tűnik elérhetetlennek....bár még mindig az elején vagyunk :D
    A ligakupa 1/4 döntőből kivert a Pool, de teljesítettem az elvárást......
    UEFAban a csoportból a 3. helyen továbbjutottam......

Kingért bejelentkezett az Arsenal és 15 milláért viszik is talán.....helyére Zapatát az Udineseből és/v Woodgatet a Boroból néztem ki....
    Remélem egy ilyen erősítéssel a védelem jobb lesz.....

A védelem mellett a csatársor ami még fusztrál........Berbatov lövöldözi a gólokat, de a másik 3 nem nagyon akarja.....azon gondolkodom hogy 1-2-t elpasszolok és Falcaot hozom helyettük.....
  • indianka
    sziasztok...nem műxik a offtopic, ezért ide írok...
    az lenne a kérdésem, hogy ti hogy veszitek észre, nagyobb gépigény kell a fm2008-nak, mint a 07-nek?? lehet hogy az én gépemmel van a baj, de nekem azt csinálja, hogy tök lassú, belassul az egész gép, amikor meccs van, akkor meg 100%-on pörög a proci, a 07 ilyet nem csinált, és hát elvileg azért gond nélkül vinnie kééne a gépemnek... :S:S:S (INTEL P4, 2,6GHZ, 1 GB RAM, )
  • GTheo
    Zokorát én eladtam. Most próbálom elhozni Andersont a MUból... Szívesen jönne de Ferguson nem nagyon akarja elengedni... Csatárposztról Keane valószínüleg távozni fog, de ha Berbatov érkezik 1 jobb ajánlat( 30milla feletti) akk lehet ő is távozik... Szezon elején jó volt de tavasszal gyenge volt nagyon :S
  • LasDen #1437
    nálam is ők vannak középen, de nagyon gyengén teljesítenek.......Dawsont most Roca váltotta, de ő se váltotta meg a világot.......nálam ált. Zokora a vkp (kp-ről megy vissza).......
  • kraawz
    üdv managerek

itt egy kis hír: I'm glad to inform that there is a serious progress in FM Genie Scout development. It is confirmed that the first version will come out on Sunday.

Ma este folytatom PSGt,eddig nagyon jól megy :)
  • GTheo
    Thx :)
    A Dawson-King középhátvéd tengely és előttük Kaboul Vkpban nagyon jó :)
    Kaboul még gólerős is szögleteknél :P
    Jövőre tervezem eladni Kewellt vagy Husztit és egy balszélsőt venni, és a jobboldalt is ugyanez, Jenas vagy Malbranque helyett vkit... Érkezik Kuszczak cserekapusnak eddig...
  • GTheo
    És itt az FA kupa döntő, Bent egy állat :)
  • LasDen #1433
    huh gratula.......
    remélem én is ilyen sikeres leszek velük.....
    látom Kaboul, King, Dawson jól teljesített........sajnos nálam nagy nullák.......

Még a bajnokságra van kis esély, de a rossz indulásnak hála a 10. helyen állok....
  • GTheo
    Sikerült megnyerni a Premier Leaguet :)
    A Chelseatől otthon kikaptunk 1-0ra, de nyertünk az utsó fordulóban a Wigan ellen 2-0ra, sőt a Chelsea csak X-elt :P

[ Szerkesztve: A MU le is akar igazolni, de nem megyek el a Spurstől :) ]
  • JackDaniels #1431
    Gratula! Ez igen céép.:)
  • JackDaniels #1430
    A gép ugyan ezzel módszerrel igazol ellened, ezért nem csít.
  • JackDaniels #1429
    Angliába bárhova elmegy.
  • Darkon
    Nagy nehezen otthon 0-0val idegenbe 1-1 Anderlecht ellen benn vagyok a BL-be
    Csoport
    Inter
    Dinamo Kiev
    PAOK

• Mario Santana
    szurkolói nap !! jea
  • Darkon
    Nalam nem
    Lehet mert nem sajat a stadion
  • Ars3nal
    nem alkalmas klubfocira x ideig, ki is van irva jatekosnal
  • soma22
    minden idény elején megkérdezi a pályamester hogy mekkorára csinálja a pályát. idény közben nincs rá mód
  • Darkon
    A tanacsoknal irja hogy lehet kerni a palya meretenek valtoztatasat, javasolja hogy ha wide taktikat jatszik a csapat, a palya is szelesebb legyen. Ezt hol lehet kerni?
  • soma22
    nemtom pontosan megmondani de max 10 meccs mulva nevezheted őke
  • soma22
    core duo, 1 giga ram, és 8 nemzet van betöltve. nem vagyok hülye, ugyanezt csinálja 1 nemzettel is.
  • zsilike
    akkor vagy sok bajnokságot jelöltél a géped teljesitményéhez,vagy tul nagy hozzá az adatbázis.20percig ne töltsön már!
  • Fabio Capello
    de ez azért fasza, sem dalla valle, sem prso nem nevezhető... van egy darab használható csatárom.
  • soma22
    basszus remélem a végleges peccs javítja ezt a baromi hosszú töltési időt a holtidőben. már 20 perce áll ugyanott és tölt a gamma...
  • Fabio Capello
    na azért :D
  • soma22
    nekem is irta 1-2 meccsig, de valami más miatt.
    nemsokára bevetheted:)
  • Fabio Capello
    ezt nem értem.... Van olyan szabály angliában hogy X kor alatt nem lehet játékost játszatni? Mert most bajnoki meccs előtt azt írja hogy nem játszhat. :S
  • soma22
    érdekes figura egyébként:

elvileg tkp/tk, de az edzői jelentés szerint kpk-ként játszik a legjobban, és ez valóban így van. nekem csatárként nem vált be eddig sosem.
  • Fabio Capello
    én inkább TK-nak használom, amúgyis kevés a csatár...
  • soma22
    náalm tkpként lett gólkirály

érdekes egyébként, nálam dzsudzsák meghosszabította a szerződését debrecenben 2. idényben
  • Fabio Capello
    elég meggyőzően játszott szó mi szó... :D nagyon gólkirálygyanús a srác :D

Azt sajnálom h dzsudzsákot tuti elviszik majd egy év múlva.... :(
  • soma22
    sok sikert, ugy látom a kis lauri nálad is alkotott;)
  • Neoncsoves
    mikor lesz final patch? majd esetleg akkor elkezdek játszani...
  • Fabio Capello
    A PSV is pihenni ment, most vmi nagyobb kíhívást kerestem, úgyhogy a Prestonnal kezdtem egy új játékot, cél a feljutás, és európa meghódítása :D
    Az első meccs:
  • Drizzthsz
    Csak most néztem az Sigames-en, hogy van beta2 patch is, nem is tudtam róla, az azzal lesz kompatibilis.
  • Drizzthsz
    Ti hanyas buliddel játszotok? 112548, vagy 113229?
  • szanics
    Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, hogy egyetemi kiscsapatommal rátaláltam a megfelelő taktikára.
    Ez egy 4-2-1-2-1-es támadó felállás, teljesen széthúzva (wide maxon), amivel egyelőre mindenkit szétzilálunk. Januárig jutottam el, a hajrá remekül sikerült, most 10 bajnoki óta vagyok veretlen (7 győzelem, 3 döntetlen).
    Az FA Trophyban kivertem egy eggyel magasabb osztályban szereplő csapatot, idegenbeli 0-0 után (vagy 5 kihagyott ziccer) otthon 6-0-ra nyertünk!!! Volt osztálykülönbség, csak fordítva... :)
    Remélem, télen sikerül erősíteni, és ami fontos, a jó játékosokkal már meghosszabbítottam a szerződést egy évvel, tehát minden alapember marad. Ez itt sokkal könnyebb, mint erős európai csapatoknál, mert mindenki ugyanannyi pénzt kér a következő idényre is, mint erre, aláíráspénz nélkül.
    Apropó, pénz! Ez ugye itt nagyon fontos, és egy kicsit el is szaladtak az anyagiak a 11 új igazolás miatt (a többieket nem tudtam eladni, így kb. 25 fős a keret, de ez nyáron megoldódik, mert lejár a szerződésük), úgyhogy rengeteget jelent az FA Trophy menetelés, mert a továbbjutásért legutóbb 14 ezer euró járt (egy vagyon!) :D

Este nagy lendülettel folytatom a játékot.
  • GTheo
    L'Pool - Spurs 3-1
    Villa - Spurs 2-2
    MCity - Spurs 3-2

De szerencsére a MU és a Chelsea is botladozik, így 4 pont előny a Chelsea előtt, de most jön a Chelsea aztán megyünk a Wiganhez... A Chelseatől nem kéne kikapni és akk megvan :) vagy elég Wiganben nyerni, de a Wigan most jó formában van...
  • GTheo
    5 fordulóval a vége előtt 6 ponttal vezetek a MU előtt, de még nehéz meccseim vannak vissza( Pool, MCity, Chelsea, Villa, Wigan)...
    Defoe és Bent is végre formában vannak, már néha Berbatov a pados :D
    van der Vaart meg amit művel... hát bárkinek ajánlom, bármilyen nagycsapatban megállná a helyét...
    A játékkal 1 bajom van, a leseket nem jól értelmezi néha... Pl: vvVaart kapura, bemegy vhogy de Bent futott rá lesről és lest fújtak :O És azért 0-0-nál ez...
  • Magic Boy
    Na ja.
  • soma22
    ez úgyis örök vitatéma marad:)