A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!


  • Bosco II
    #104635
    Még kampányolok egyet a csávóért ...

    https://eurosport.hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/bundesliga/a-bayern-kanadai-tinedzsere-lenne-a-vilag-egyik-legkivalobb-balhatvedje

    „Enyhén szólva így van. Alaba már régóta a világ egyik legkitűnőbb baloldali védői közé tartozik. Az osztrák válogatott futballista közel 150 Bundesliga-fellépést hozott le a Bayern védelmének bal szélén, és így is 15 gólig és 36 asszisztig jutott el, és nyolc bajnoki cím részese volt még a 28. születésnapja előtt. Noha Davies szignifikánsan kisebb számokat ért el ezekben a mutatókban első 23 Bundesliga-mérkőzésén - két gól, öt gólpassz és egy Bundesliga-aranyérem -, a statisztikák egy szintén kiváló balhátvédre utalnak.
    A margók rendben vannak és a kanadai keresztmetszete kisebb, de a meccsenkénti átlag szempontjából már meghaladja Alabát a megnyert párharcok átlaga szempontjából (58% vs. 55, 7%); a labdaérintéseknél (94,7% vs. 84,8%); megtett távolságban (6,84 mérföld vs. 6,60); sikeres sprint kísérleteknél (36.3 vs. 28.8); és a végsebességnél is (22 mph vs. 21.4mph). A passzok és a keresztlabdák a két olyan terület, ahol a Bayern 19-ese a második legjobb a csapattársa és mentora mögött. Daviest ezek alapján egyszer Bixente Lizarazuval és Philipp Lahmmal emlegethetik együtt egy lapon.”

    "Azt, hogy korábban szélsőként játszott, hátvédként az előnyére tudja fordítani." - mondta róla a Bayern tartalékcsapatának edzője, Sebastian Hoeneß. "A fizikuma az egyik legnagyobb erőssége. Atletikus testfelépítéssel rendelkezik, gyors és nagyon robusztus. Ennek megfelelően a testi ereje a legnagyobb fegyvere. Még nagy sebességgel futva is meg tudja őrizni technikás labdakezelését. Ha fejlődése így folytatódik, akkor minden bizonnyal lehetősége van arra, hogy posztján a világ egyik legjobbjává váljon."
    Ez egy merész állítás, de a számok szerint Davies már elérte ezt a szintet.”
    https://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-megkerdeztek-a-vilag-legjobb-vedoirol-magat-is-kozejuk-sorolta-2775345

    https://miasanmia.hu/2020/08/08/alphonso-davies-mar-most-a-vilag-egyik-legjobb-szelsovedoje/