A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!


  • kosheen
    #104249
    ezt se hittem volna...a játékban is a Leicester megy a bajnoki címért :D
    szezon harmadánál jövünk utánuk mi a Poolal, aztán Manu, Mancity, Arsenal. Cselzi kezdi magát összekapni, az első pár fordulóban jól nézett ki pedig a tabella, első helyen voltam a poollal, a chelsea meg a kiesőzónában vergődött, sorban jöttek a vereségeik.
    Egy 7 meccses győzelmi sorozat után felszálltam szépen a sz.pórollerre, jött 2 vereség BL csoportkörben a PSG, Dortmund ellen idegenben, Swansea ellen 1-2, a tottenham 3-0-ra legyalult, még jó, hogy a BL csoportunkban ott a Basel, ha egy X-re jó vagyok a PSG ellen otthon, akkor legalább a csoportból továbbjutás megvan.
    Szerencsére a PSG BL, Mancity bajnoki meccs után jön majd 8 "lazább" meccs, de utána zsinórban Manu, Arsenal, Chelsea, Newcastle - kellemes lesz, 6-8 pont az király lenne abból a 4 meccsből.
    A könnyebb meccsek jól jönnek, 6 kezdő közeli ember is le van sérülve (Ljajic, Ibe, Lovren, Firmino, Wanyama, Benteke), meg még vagy 6-8 folyamatosan fáradt, hiába kapnak időnként 1-2 napot, többet egyszerűen nem adhatok nekik, ha nem akarok ifikkel kiállni.

    Jól sikerültek az igazolások és a kölcsönjátékosok is jó helyen vannak.
    Tök jó, találtam a Vidinél egy magyar gyereket, meglátjuk mi lesz belőle.
    Sikerült lecsapni Tielemansra, 1 évig még ott maradt az Anderlechtnél, enyém lett Zivkovic, a francia 1. osztályban kölcsönbe 14 meccsen 12 pontot már összehozott.
    70 milla pluszt hozott az átigazolási szezon, januárban még Ronaldinho is jön, bár inkább csak játékosedzőnek, az ifiket tanítgatja, kupameccsen beáll majd, rúg 1-2 szabadrúgásgólt, meg eladok pár Ronaldinhos Liverpool mezt, pillanatok alatt visszahozza az árát :D
    Sikerült ingyen elhozni kiegészítőnek Kevin Prince-Boatenget, heti 140 ezres fizuról indultunk, otthagytam a búsba, augusztus végén már 37 ezerért is eljött