A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #103923 Sziasztok,
tegnap eljutottam a Vidivel az első szezon végéhez (hétvégén most elég sok időm volt
).
Átigazolások
Fiola volt az egyetlen akiért pénzt adtam, de megérte, nagyon jól bevált és több poszton is bevethető hátul. Egész tavasszal megbízható teljesítményt nyújtott.
Bajnokság végeredménye
4 fordulóval a vége előtt biztossá vált a bajnoki cím, méghozzá a Groupamában szereztük meg, a Fradi 2-0-ás legyőzésével. Egyetlen csapat volt akit 2 meccs alatt egyszer sem győztem le, az MTK.
A Magyar kupában igazán komoly ellenfél csak az elődöntőben jött meg a Fináléban, egészen addig igazából komoly probléma nélkül eljutottunk. Magyar kupa menetelés
Döntő
Azért itt az Újpest elleni döntő egyáltalán nem volt egyszerű menet... még szerencse hogy kihagyták a lilák a büntetőt a meccs elején.
Liga Kupa menetelés
Liga Kupa döntő
Itt igazából csak ez elődöntő 2. meccsét és a döntőt játszottam komolyabb csapattal. Ha már idáig eljutottam, akkor próbáljam megnyerni. A döntő itt is nehéz volt, vezettek is a miskolciak.
Első szezonnak ez eléggé durva lett, erre azért nem számítottam. A következő lépcsőfok a BL-be jutás lenne, ahhoz viszont erősödnöm kellene sokat. A legnagyobb ellenfelem a szezonban egyértelműen az Újpest volt. Tele voltak belga csapatoktól kölcsönjátékosokkal, meg is látszott rajtuk.
A héten még nem tudom mennyi időm lesz, amint eljutok a szezon feléig, akkor biztos hogy rakok fel 1 rövid szösszenetet. Addig is sok sikert mindenkinek és jó játékot! :-)