A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BJanko57 #103891 Az oroszországi U21-es EB majdnem úgy sült el, ahogyan szerettem volna.
A csoportmeccseken Dánia, Portugália és Lengyelország volt az ellenfél, ebben a sorrendben. A dánok a meccs elején lőttek gyorsan 2-t, biztos, ami biztos alapon, és a félidőig így is maradt az eredmény. Beállítottam Moussa Dembélé-t, aki 4 góllal hálálta meg a bizalmat, ezzel a félidei utolsó helyet a csoportban beváltottuk az első helyre.
A portugáloktól tartottam kissé, de nagyobb volt a füstje, mint a lángja a feltevésemnek, egyszerűen csak nem volt kedvük játszani, vagy nem tudom, de 2:0-ra győztünk ellenük, különösebb probléma nélkül.
Itt már biztos továbbjutóként a lengyelek ellen jobban belenyúltam az összeállításba, lehetőséget kaptak a cserejátékosok is, nehogy EB-n játszott meccs nélkül menjenek haza. Tőlük nem igazán tartottam, nem is kellett, 4:1-es végeredménnyel zárult a meccs.
A továbbjutás úgy történt a 3 csoportból, hogy értelemszerűen a három első, és a legjobb második helyezett.
Az elődöntőben a spanyolok következtek, 7 pontot hoztak össze 3 meccs alatt, a hollandokkal ikszeltek, az olaszokat és a horvátokat győzték le. Csak reméltem hogy át tudunk lépni felettük, de meglepő módon elég simára, 5:0-ra sikerült.
A másik ágon Németország - Anglia meccs volt, ott az angolok győztek két hosszabbításban eset góllal.
A döntőben nemigen örültem az angoloknak, a velük játszott felkészülési meccsen 4:1-re kalapáltak el, így megpróbáltam egy defenzívebb felállást kitalálni: a 4-2-3-1-ből 4-2-1-2-1 lett, nem sok sikerrel, a 10. percben már 2:0-ra vezettek, a két DM ki is fulladt a végére, és a vége 3:1 lett nekik, ismét övék az EB-serleg.