A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BJanko57 #103858 A pénzügyek teljesen rendben voltak, 130K volt igazolásokra (mert hogy ugye eladta két kulcsjátékosomat), nem volt nagy bevételem, de veszteség sem volt, igyekeztem a szerződésekkel úgy játszani, hogy nagyjából jó legyen minden, ment is, csak az elnök volt vaskalapos, és gondolom csak ült a pénzen.
Aztán meguntam, hogy se kapusedzőm, se asszisztensem, se orvos, úgyhogy inkább eljöttem. Hosszú-hosszú (7-8 hónap) várakozás után, és sok-sok sikertelen interjú után (Videoton, DVSC, Ferencváros, Gyirmót, Békéscsaba, volt egy izlandi feljutó is, meg volt még pár csapat, főleg magyarok).
Aztán július 30.-án épp a Sparban voltam, előttem állt a kasszánál Deschamps, és hátrafordult (bocsánat a meséért, máshogy nem tudom elképzelni, annyira spontán jött az ajánlat):
-Hé haver, nem akarsz francia U-21 menedzser lenni?
-De.
Úgyhogy elég gyorsan a franciáknál találtam magam, ahhoz képest, hogy az interjúztatástól a tényleges munkába állásig mennyi idő szokott eltelni, itt még interjú se volt, csak kb. ez a párbeszéd. :D
Az U-21-es csapat a 2019-es EB selejtező D csoportjában szerepel a Franciaország - Dánia - Magyarország - Wales - Koszovó - Málta hatosfogatban, eddig 3 meccsen 9 pont, 11 lőtt, 0 kapott góllal:
Koszovó 0-5 Franciaország
Francia 2-0 Dánia
Málta 0-4 Franciaország
A magyarok is hasonlóan állnak 3 meccs alatt 9 ponttal, velük játszunk legközelebb.