A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #103848
2. szezon.
9 forduló után 6 zakó, utolsó előtti hely. Tragikus. Aztán összeszedtük magunkat, de az utolsó másfél hónapot kivéve nem nagyon tetszett amit láttam. A pocsék védelem húzott vissza bennünket, a majdnem 50 beszedett gól kész katasztrófa. Elöl szerencsére rendben voltunk, holtversenyben a Galatával a legtöbb gólt rúgtuk. A kupában belopóztunk a döntőbe, de a bajnokságban vergődő Fener lazán elintézett bennünket. A főnökség részéről a szezon persze sikeres volt, én jobbra számítottam a 7. helynél. Elégedetlen azért nem vagyok, de az a kezdés...
A legmagasabb bajnoki átlagot Segbefia hozta, Ünal pedig 19 góllal 2. lett a góllövőlistán. (Mondtam én, hogy tud gólt rúgni.) Megpróbálom itt tartani még egy szezont, de a fő feladat a hátsó fertály gatyába rázása lesz. Ennyi gólt egyszerűen nem lehet kapni. Néhány ember menni fog, amire pedig égető szükségem van, az egy jó CD, és egy még jobb DM. Kiszemeltek vannak.
A kasszára öröm ránézni. Minden győzelemért jár 420k, döntetlen 210k. Súlyos milliókat lehet összefocizni szezon közben. + 1M a kupadöntő + 1M a 7. hely. A klub értéke jelenleg 20,5M, az új büdzsé pedig: 180k bérkeret, és 12,7M igazolásra. Volt, mert átvariáltam: 300k bérkeret, 6M igazolási pénz. A junior coaching fejlesztését pedig némi unszolásra elfogadták. A főnöknek nem tetszik, hogy zsarolja az alkalmazottja, nekem meg nem nem tetszik, hogy szűk látókörű ember a főnököm. Ennyiben maradtunk.
A nagyobb stadionba máris kezd visszatérni a nép. 632 bérletes, 8119 átlagnézőszám, 77% kihasználtság, 3 telt ház. Hogy ki volt a 3 nézőmágnes, lehet találgatni.
Következő szezonra becéloztam az EL induló helyet, amitől az összes gyáva nyúl halálra rémült. Hát még ha tudnák, hogy a dobogó az egyedül elfogadható. De nem kell mindent tudniuk, csak jól kell focizniuk.