A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #103830 A felnőttben játszott, csak megsérült. Lerakták az ifibe, a szezonnak meg vége lett közben. De ritka pocsék szezont futott, az nem vitás. 24-26 gólos szezonjai is voltak nálam. De én nem Twente voltam. Klasszisokkal volt körülvéve, és ki volt szolgálva.
Németh Márió a 2. ligában is tartalék lett volna. Külföldit meg padra nem hozok, arra valók a törökök. A valóságtól pedig el van rugaszkodva az fm szerintem. A Göz-Göz a játékban erősebb a Haladásnál, jobb játékosai vannak. Elég fura, hogy a török 2. osztály 2-3 legjobb csapata kb. Vidi, Fradi erősségű.
De ha már itt vagyok. Nem tudom az fm mit gondolt a 4 ezer körüli nézővel, meg a 145 bérletessel. Megzavarodtak, mert a földrengés taccsra tette az Alsancak stadiont? A valóságban tavaly 14 ezer felett volt az átlagnézőszám. Stadionnak a 6700-as van megadva, ami ugyan igaz, de alig játszanak ott. Általában a 10500-as Yeni Buca a stadion, néha meg az 51 ezres Izmir Atatürk. Az összefoglalóban a kép a tavaly őszi Karsiyaka elleni városi derbin készült. Ez meg idén tavasszal. Így néz ki a lelátó, ahol 145 bérletes van?
Egyébként egy hivatalos Guinness világrekord tulajdonosa a klub. 1981-ben a derbin 80 ezren voltak, ami a valaha volt legmagasabb nézőszámú 2. osztályú bajnoki mérkőzés.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.11.22. 10:23:25