A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar

Naestved Boldklub AS - 2. szezon

A tisztes helytállás elég jól sikerült, egészen az alapszakasz 3. helyéig dübörögtünk.

Ezután következett a rájátszás (Championship Group), ahol teljesen kipukkadtunk, de a 4. hely így is meglett. Ez mondjuk pont mindegy, mert az első 2 helyezett megy nemzetközi kupákba, valamint a két kieső csoport (Relegation Stage) első helyzettjei meccselnek még az Európa Ligáért.

Node, ott van még a kupa, amelynek a győztese szintén EL-ért selejtezik. A klub történetében második alkalommal (az első 1994-ben) eljutott a döntőig, ahol az a Hobro IK volt az ellenfél, aki megtette azt a szívességet, hogy az elődöntőben kiütötte a Köbenhavn-t, mi viszont őket, így máris került serleg a vitrinbe.

Statok
    Pénzügyek

Ami érdekesség, hogy januártól március végéig rengeteg csapat hívott interjúra, a teljesség igénye nélkül:
    Odense, Köln, Oostende, ADO Den Haag, Betis, Reims, OGC Nice, Utrecht, Trabzonspor, Rayo, Iraklis, Heracles, Villareal, Las Palmas, AEK Athen, Genclerbirligi, Bologna, Zaragoza, Gaziantepspor, Chievo, Hoffenheim, Metz

Ez azt jelenti, hogy túltoltam a reputációt az elején, mert nem vagyok ekkora király az eredmények alapján. Mivel ez egy vándorkarrier, így örülök ezeknek, mert szinte mindhez szívesen mentem volna, de még egy szezont lenyomok itt északon, 3 éves periódusokban gondolkozok jelenleg.