104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lópikula
    BOOOM..heló fiúk itt vagyoook!

• zyndar
    Lehet :)

Még tavaly kaptam egyet, illetve igazoltam ingyen egy másik 16 éveset. Idén botrányosan gyengéket dobott nekem, viszont igazoltam kettőt máshonnan.
  • Lancelot1983
    Vagy ezért utál Guardiola :)
    http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-city-news-peter-schmeichel-criticises-pep-guardiola-boring-and-lucky-united-derby-jose-a7230436.html

Egyébként grat, meglepő, hogy Lyngby milyen jó, meg az is hogy AaB nem, kaptál használható dán fiatalokat idén már?
  • zyndar
    Guardiola nem szeret, bár fogalmam sincs, hol kerültünk szembe. Max arra tudok gondolni, mivel a történeti hűség kedvéért a Manu a kedvenc csapatom, ő meg egy évig City manager volt, ezért. Egy éve munkanélküli, csakúgy, mint Dárdai.

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.11.21. 00:26:37
  • zyndar
    Köszi.

Apró helyesbítés: a rájátszás 3. helyezettje játszik playoffot az alsóházak legjobbjával.
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.11.21. 00:17:42
  • korbin555
    Grat.
  • zyndar

Naestved Boldklub AS - 2. szezon

A tisztes helytállás elég jól sikerült, egészen az alapszakasz 3. helyéig dübörögtünk.

Ezután következett a rájátszás (Championship Group), ahol teljesen kipukkadtunk, de a 4. hely így is meglett. Ez mondjuk pont mindegy, mert az első 2 helyezett megy nemzetközi kupákba, valamint a két kieső csoport (Relegation Stage) első helyzettjei meccselnek még az Európa Ligáért.

Node, ott van még a kupa, amelynek a győztese szintén EL-ért selejtezik. A klub történetében második alkalommal (az első 1994-ben) eljutott a döntőig, ahol az a Hobro IK volt az ellenfél, aki megtette azt a szívességet, hogy az elődöntőben kiütötte a Köbenhavn-t, mi viszont őket, így máris került serleg a vitrinbe.

Statok
    Pénzügyek

Ami érdekesség, hogy januártól március végéig rengeteg csapat hívott interjúra, a teljesség igénye nélkül:
    Odense, Köln, Oostende, ADO Den Haag, Betis, Reims, OGC Nice, Utrecht, Trabzonspor, Rayo, Iraklis, Heracles, Villareal, Las Palmas, AEK Athen, Genclerbirligi, Bologna, Zaragoza, Gaziantepspor, Chievo, Hoffenheim, Metz

Ez azt jelenti, hogy túltoltam a reputációt az elején, mert nem vagyok ekkora király az eredmények alapján. Mivel ez egy vándorkarrier, így örülök ezeknek, mert szinte mindhez szívesen mentem volna, de még egy szezont lenyomok itt északon, 3 éves periódusokban gondolkozok jelenleg.

• korbin555
    Kösz.
    Ha nem is futottak még kategória, de sokkal több lehetne a jó török mint amennyi van. A 124 YR nem tréfa, magasabb mint az angol, belga. Csak nincs egy kiemelkedő akadémia az országban, és a nagy kluboknál is gyenge a személyzet. De nem először dolgozom az országban, és tudom, hogy születnek nagyon jó törökök. Már egy átlag feletti háttér is elég, ha van egy világklasszis HoYD.
  • zyndar
    Sok sikert. Gondolom a török játékosok a futottak még kategóriába tartoznak.
  • korbin555
    Megkezdem. A potenciál itt óriási, mert a török fociban rengeteg a pénz, és nagyon jók az ifik (124 YR). A városka meg 4 milliós, és 2019-re lesz új stadion. A media prediction pedig nem véletlen, mert a csapat nem gyenge. Az elvárás a rájátszásba kerülés (3-6. hely), de a krimire nem vágyom. Néhány jobb játékosom:

Új játékost nem hozok. Pénzem alig (45k), a bérkeret meg a plafon felett van. Bár azt hamar fixálom, mert távozók lesznek. Elsőnek a szélsők mennek, visszaállok a hagyományos hadrendre. Ha nem jól mennek a dolgok, majd télen erősítek. De olyanokat nem akarok hozni, akik nem elég jók a Süper Lig-hez.

A háttér átlagos, az edzés jó. (Hála magamnak.) A reputációm a csapaté alatt van, mert nemzeti hírnevű magyar menedzser vagyok. Itt egy ismeretlen senki, ráadásul a nyelvet sem beszélem. (7 másikat viszont igen) Első számú tervem, hogy Törökországban világhírű reputációt szerzek magamnak. A többit majd meglátom. Nem leszek vándor, de a későbbiekben megfontolok egy csábító ajánlatot. Magyarország pedig nem fék, a pályafutásomat itthon szeretném befejezni.
  • Solt
    No, akkor a sokadik nekifutás... hátha most sikerül! :) LINK
  • korbin555
    Próbáltam.
    Délelőtt valami rejtélyes oknál fogva meggyógyult, tizenakárhány meccsig jó volt. Majdnem 3 hónapig, aztán újra kezdte. Mivel a csere nem működik, ki kell vennem a kezdőből a játékost, hogy be tudjak tenni a helyére egy másikat. Megoldható, de nem vagyok happy.
    Ilyenkor jön rá az ember, hogy a drag and drop milyen praktikus megoldás.
  • zyndar
    Próbáltad custom skinnel?
  • korbin555
    Na jó, mégse játszhatatlan, mert manuálisan tudom cserélni őket. De elég idegesítő.
  • BlueMaster
    Mire jó az FM?
    Utoljára szerkesztette: BlueMaster, 2016.11.19. 07:02:16
  • korbin555
    Képtelen vagyok a taktikai képernyőn a játékosokat mozgatni. Megragadom egérrel, de senkit nem tudok a helyére tenni. Lefuttattam a játékfájlok épségének ellenőrzését, de nem talált hibát. Töröltem, újratelepítettem, ugyanaz. Márpedig így játszhatatlan, mert nem tudom feltenni a játékosokat a pályára. Este még semmi problémám nem volt...
    Nem vagyok egyedül, a bug fórumon többen jelezték már.
  • egyvandor
    Sziasztok! régóta olvasom a forumot illetve játszogatok az fm szériákkal. Úgy döntöttem most regisztrálok , es neha neha egy egy hoszabb bejegyzés során leírom a "vándor " karrierem.Az fm 16 ban kezdtem egy karriert ahol a pick team for me a herthat dobta ki. A célom az hogy a gyengébb csapatokkal megnyerjem az 5 nagy eu bajnokságot, es bl legjobb 4 koze akarok jutni. Nos a hertha : Egy 4-4-1-1 es felállást álmodtam meg, ahol egy vkp egy középső kozeppalyas 2 wide midelfield egy árnyék ék es egy complete forward van. A taktika flexibilis mentalitás kontrol rövid passzos kíváncsian varom a szezont
    Utoljára szerkesztette: egyvandor, 2016.11.19. 05:21:00
  • BJanko57
    Úthenger, az első félidőben 5:0 (még nem volt hasonlóban részem, úgy gondoltam, eldicsekszem vele :P )

• Lancelot1983
    Köszi, kipróbálom ezt is :)
  • zyndar
    Ha valaki csak a taktikai ikonokat akarja lecserélni: Tactical Kits
  • korbin555
    Nem írok, mert mesebeli adatbázissal játszom. Az elején még nem jött ki, de már nem is hasonlít egy normál karrierhez. Jövő héten indítok egy újat belepiszkálás nélkül, arról majd lesz összefoglaló.
  • bexinho
    Fradi - Real Madrid BL nyolcaddöntő. Végre sikerült nagy csapatot elvernem sorsdöntő meccsen. Ráadásul a magyar wonderkid-emmel :)
  • zyndar
    Értem én, hogy ez nagyon fájhat, de egyszerűen nem volt olyan opció b+. :D

@korbin: Holnap mutatsz egy kis összefoglalót dióhéjban?
  • korbin555
    7 napja indítottam a karriert, és a 7. szezonban vagyok. Napi 15-18 órával. Ma pl. reggel 5-kor kezdtem, és most léptem ki. Nem adok át interjút, nem voltam még szabin, nem passzolom le a saját feladataimat, de ezeken kívül ott gyorsítok ahol tudok. Nem követek bajnokságot, országot, játékost. News, social media letiltva. Backroom advice havonta. Match speed leggyorsabb, replays none. Az 58 ezres kezdő db-t pedig levittem 39 ezerre. Szépen haladok.
  • Lópikula
    nem sérülékeny nálam
  • Darthmushroom
    aki halad már jó pár szezont az megtudná nekem mondani h Payet sérülékeny a játékban vagy csak nálam generálta így? első évben majdnem a félszezont kihagyta, de a második évben is volt már egy több hónapos sérülése meg pár apróbb. Hiába egy állat a játékban ha alig tudom használni emiatt, akkor inkább eladom.
  • BJanko57
    De amatőr vagyok... Köszi :D
  • LasDen #103795
  • BJanko57
    1.) Ez milyen betű, vagy hogy ejtik? (Þ, þ) Nem meglepő, de az izlandi bajnokság tele van vele :)
    2.) Csak kíváncsiságból: nektek mennyi ideig tart IRL egy szezon?
  • ggbuffon
    Sziasztok,

másfél hete jártam itt kb azzal a problémával, h ablakos módnál, ha változtatok az ablak méretén, akkor rögtön kifagy az egész játék.

Ha vkinek lenne hasonló gondja és nem tudja az okát (nekem pl. nonszensz a megoldása)

MSI Afterburnert és a Riva Tunert teljesen ki kell kapcsolni... (a Riva tunerbe eddig is leállítottam az fps meg hőfokok mutatását, mert itt lényegtelen, de ezek szerint teljesen ki kell lőni) . Így megoldódott a gond. :)

Mostmár nyugodt szívvel kezdhetek majd neki az első éves Juve tripla után a 2. szezonomnak,
  • Darthmushroom
    Megérkezett nekem is a 17 :D West Hammel kezdtem, bajnokságban 3.hely EL döntő és FA kupa elődöntő.
    Igazolások
    Tabella
    Kupa meccsek
    Döntő
    Keret
  • Rudee
    Akkor azért írták alá.

Emlékszem hogy annó a Greve-hez a norvég és a dán 3. osztálynál magasabb szintről senkit se tudtam igazolni az első 3,5 szezonban :D
  • zyndar
    Szerintem középmezőny, de eddig igen jók vagyunk, Kobenhavn pl. utolsó percekben hozta 2-2re, eddig 7 meccs 12 pont.

@Rudee: nem amatőr, válogatott játékos múlt, coninental B licensszel.

• Rudee
    Nem semmi, hogy a dán élvonal újonca topbajnokságokból kölcsönözhet.
    Gondolom nem egy magyar nemzetiségű, full amatőr managerrel kezdtél.
  • Lancelot1983
    Sokkal izgalmasabbak lennének a bajnokságok, ha újra lenne 3 légiós szabály :) A török játékosokból meg lassan egy obszcén válogatottat is ki lehetne állítani :) Nálad mi lesz a cél? Középmezőny vagy oda lehet érni a 3.-4. helyre?
  • zyndar
    A heti 28 ezer eurós fizetési keretet csurig kihasználva az alábbi játékosok érkeztek. Megnéztem, a másik feljutó FC Fredericia is hasonló pénzből gazdálkodik, utána jönnek a 40-60 ezresek, majd 60-80, Brondby IF és FC Midtjylland 110k és végül a Kobenhavn 330k.

Ingyen érkezők

Kölcsönbe jöttek

• Lancelot1983
    Zsír, köszi.
  • zyndar
    Igen, róla és itt csak elírtam :)

Jövünk fel, mint a talajvíz!

• Volcanor
    Egyszerűbb lehet, ha innen szeded le valamelyiket a 3 közül:
    link
  • Lancelot1983
    Köszi, még egy kérdésem lenne, mi az az "instant result skin"? Nem vagyok jó skinekben és angolban sem :(
    Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.11.13. 02:03:58