Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csapat + egyéni beállításoknál pedig close down more, tighter marking, get stuck in, tackle harder. Egy rakás lap kinéz ebből, de nagyon agresszívek leszünk. Ez felállástól függetlenül is így lesz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
am Rapid Wienes gyerek milyen a 17-be? (mármint a magyar)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Apropó. Hétvégén lesz Genie Scout. Az ingyenes változat majd valamikor novemberben követi.
:)
Volt valaki, aki második évben azt hiszem honvéddal bajnokok ligáját nyert oda-vissza verve a barcát a döntőbe jutásért. Na ez például, engem zavarna nagyon, ha az én csapatommal történne, mert egyszerűen semmi sem indokolja, nem reális egyáltalán.
Akik már játszanak a bétával, tudnátok nekem mutatni egy Jonas nevezetű kameruni légiósról képet? Elvileg valahol a magyar posványban szerénykedik.(nem tudom melyik osztályban, de profi úgyh gondolom min. NB3)
A másik kérdésem, hogy szoktatok ide írni mezeladásokról, meg h kiéből mennyi fogyott. Ezeket '16ban hol találom?
Nekünk így ennyi jutott, a VB végeztével pedig megköszönték a munkámat és szakítottunk egymással... :-) ilyen sem volt még velem ebben a mentésben. A VB-t Németország nyerte Argentína ellen, a bronzmeccset Portugália Uruguay ellenében.
Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.10.20. 23:12:05
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi