A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszi.
Lancelot1983
Köszi. :) Az a kép az őszi szezon miatt került bele. :)
Magyarokat előszeretettel szerepeltetek a keretben, és külön öröm, hogy minőségi játékosok. Bardival önző voltam, mert 20as évei elején akár a Barcába vagy az Arsenalba is elengedhettem volna. De akkora tehetségnek számított már akkor, és olyan terveim voltak vele, aminek okán nem adtam volna el semmi pénzért. A kezdő 11-ben amúgy általában csatárként Nagy, védőként Fekete és Nagy, illetve alkalomadtán Eismann csereként, valamint középpályán Bardi szerepel. De magyar kölcsönjátékosaim is vannak, akik közül talán 2-en megüthetik a kezdő játékosok szintjén. Így a lista még bővülni fog.
Amúgy igen, nem szoktam csereként kapust szerepeltetni. Jobb szeretem, ha meccsben van, ahhoz pedig a csere csapatban kell játszania. Ha nem is egy napon vannak az 1. és 2. csapat meccsei, de a regenerálódás fontos a játékos számára. Máskülönben FM-es karrierem alatt talán 1x vagy 2x történt meg, hogy a kapusom meccsen lesérült. Mindenesetre így +1 hely fennmarad egy magas kvalitású játékosom számára a cserepadon, akit szívesen szerepeltetnék a kezdő 11-ben, csak sajnos nem fér be.
Válogatottnál kezdetben hasonló felállást használtam, mint a Fradinál, de ez a hónapok/évek alatt változott. Tehát ha jól emlékszem, már más felállással küldöm őket pályára. Sajnos a Brazil keret minősége koránt sem olyan magas, mint gondolnánk. Talán úgy fogalmaznék, hogy minden posztra van 1 kiváló játékos, de csere alternatíva talán csak a csatár poszton akad. Este dobok fel képet a keretről (fontosabb infókkal), akikkel nekivágok a VB-nek.
Lemondásom oka amúgy az, amit írsz. Szeretnék kicsit közelebb kerülni Európához, így elsősorban ott képzelem el a jövőmet. Nagy öröm lenne, ha a magyar válogatott élére kerülhetnék, de Dárdai hosszú évtizedes uralma után egy ismeretlen magyar, visszavonult játékos vette tőle a helyet. Elég fura, mert az értékei kb. az NB2-es szintet sem ütik meg, és szinte tapasztalata sincsen. Ha viszont eu csapat közül kellene választanom, akkor lehet hogy kisebb csapat irányítását vállalnám el. Még nem tudom. VB után valószínűleg lesznek megüresedett helyek. :)