A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #103612 Hát igen, a beharangozó videó engem sem győzött meg. Még több a nyilatkozat, ami szerintem teljesen irreális hat a csapatra. Mert bizony nem létezik a földön olyan, hogy egy nyilatkozat vessen vissza 11 profi játékost, itt meg hétről-hétre előfordulhat. Tudom, bízzam az asszisztensre. De akkor ki játszik? Ez is hozzátartozna, de egy nagy baromság.
A nyelvről egy gondolat: nem probléma a nyelvtani összetétel. Én meccsek közbe fordítgattam (a magam szórakoztatására) főleg a nyilatkozatokat, hogy menet közben gyorsabb legyen a játék. Úgy 60%-ig el is jutottam, pedig nem fordítottam rá fél óránál többet. Odafigyelés kérdése, főleg a megfogalmazásnál. Egy mondatban 2-3 fix dolog van (klub, játékos, dátum, poszt vagy tulajdonság), nagyon ritka a megoldhatatlan szerkezetű mondat. A szerkesztő programmal belenéztem a fordítás utolsó példányába és bizony sok helyen csak írtak és írtak, gondolkodás hiányzik. Sokan szerettek volna segíteni én elhiszem, de a google translate szavak fordítására jó kb. Egy mondatot fel kell építeni.