A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    Én még mindig gondolkozom hogy megvegyem-e a játékot. Kérdeztem itt is,hogy mi lett új dolog a játékban de csak egy troll választ kaptam. 07 óta nyomom,12 óta mindig meg is vettem. vagy 11,mindegy. Nem gondolkoznék,hogy megvegyem-e ha lenne magyar lokalizáció. De ne azzal érveljünk,hogy csak 2ezren veeszik a játékot,nem éri meg nekik nyomni egy magyar nyelvet. Dehogynem. Nekik épp az a lényeg,hogy minnél vonzóbbá tegyék a játékot. És utána megnézni,hogy mennyi magyar vette meg (amúgy is lehetetlen szerintem ilyen számot kihozni,amióta a steamen és kulcsboltokba veszik az emberek drágán a játékot). Az meg hogy hogy milyen minőségű egy magyaritás? kit érdekel? nem tetszik ne használd,elmondhatod a véleményedet,amit tisztelni is kell de utána már nem kell hangoztatni tovább. én meg sajnos sok-sok meló után épp az,hogy nincs kedvem fordítgatni,gondolkozni hogy ez most mit jelent,pedig jó lenne. Mostmár csak az a kérdés,11 ezret megér-e a fm16 felpatchelt updatelt változata,ahol bjutifúl kivetitő is van 3d-be...