A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Nem szeretném ezt ragozni tovább, egyszerűen csak gondold végig azt amit te magad írtál le:

Márpedig ha azt akarnád, hogy a flektáló nyelv támogatásáról átálljon az agglutináló nyelvre

A jelenlegi keretek közt egy agglutináló nyelv van egy flektáló nyelv keretei közé szorítva. Ebből tökéletesen értelmes dolog nem fog kisülni, ezt kár a fordítók nyakába varrni. Azt nem vitatom, hogy voltak tükörfordítások, illetve voltak esetek amiket jobban meglehetett volna oldani, de a hibajavítási fázisban adott volt a lehetőség mindenki előtt, hogy a jobbnak vélt megoldását prezentálja.

A jelenlegi huszonéves korosztály hozzáállását a magyar nyelvhez én is lesújtónak tartom, de amikor én voltam a húszas éveimben, pont ezt mondták az akkori negyvenesek... mondjuk ez aztán már végképpen nem tartozik a tárgyhoz szerintem.

A gazdasági részhez csak annyit, hogy kizárólag az FM kockák csoportban közel 2000 regisztrált tag van, de kétlem, hogy ez lenne a teljes magyarországi FM bázis... az én baráti körömben öten játszunk a játékkal, ebből csak én vagyok tagja az említett csoportnak. Legyünk pesszimisták és tételezzük fel, hogy a teljes bázis ennek csak a duplája, és ennek mondjuk csak a fele vette meg a játékot... így kapunk ugye 2000 júzert... ha csak az elmúlt 3 évben megvette ez a 2000 júzer a játékot, akkor már megvan az a 6000 példány amit te számoltál... na most szerintem ennél többen megveszik minden évben, és csak mint FM széria több mint 10 éve megy a program... szerintem többszörösen kifizettük már a fordítás árát! Kizárólag szándék kérdése ez az SI részéről... a többi mellé duma.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.10.27. 13:14:47