A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
yamato41 #103607 Nézd, a fordítás nem azért volt magyartalan, mert a játék nem támogatja a magyar nyelvet. Ezt konkrétan tapasztaltam, régebben készítettem magam szórakoztatására fordításokat az FM-be nyelvi fájl átírogatásával. Egyszerűen akik fordították, azok legtöbbször egyszerű tükörfordítást végeztek, nyelvtanilag helytelen, vagy stilisztikailag kacska fordulatokat alkalmaztak. Ez nem helyfüggő. Egy lektor kisujjból helyretehette volna. Felteszem a fordítást 16-25 évesek csinálták. Tanítottam egy időben egyetemen, látom ennek a korosztálynak a nyelvi kompetenciáit. Sokat láttam viszont a fordításban ebből...
Közel sem vagyok benne biztos, hogy valóban ilyen nagyságrendű pénzt költöttek el a magyar vásárlók FM-re... Ráadásul a hatezer csak az alap, valójában szerintem ennél sokkal több, mert ez csak a fordítás, a szerkesztés és programozás erre jön. Márpedig ha azt akarnád, hogy a flektáló nyelv támogatásáról átálljon az agglutináló nyelvre, az nagyon komoly munka, nem 10 órányi programozás. Teljesen érthető, hogy nem vállalják be. Mekkora növekedést produkálna az eladás emiatt? Hát annyit biztosan nem, hogy az éves változásokat lekövessék, mert az sem kis összeg az egyszeri nagy költséget követően.