A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #103528 Szeretem legalább másodosztályig betölteni, mondjuk nem foglalnak olyan sok embert, mert ha nincs másodosztály, akkor azért a középcsapatok nem tudnak azonos nemzetiségű játékosokat igazolni, tehát például egy nem tudom belga Lokeren, így tud igazolni belga játékost a második osztályból, mert látja, hogy ott az Union jobb hátvédje kitűnően teljesített és neki erősítést jelentene stb. Meg jó nyomon követni, amikor például maradjunk a belgáknál a Standard kiesett, akkor mit vitézkedik a másodosztályban.
Uruguay csapatával nem tervezek sokáig, kivezetem őket a VB-re esetleg meg is nyerem, utána meg egy olyan válogatotthoz megyek, melynek bajnoksága be van töltve :)
Szerk: ja meg az 2. osztályok nekem is segítségek az igazolásoknál, ha én is gyengébb bajnokságban vagyok, akkor látom, hogy milyen poszton játszottak, milyen értékekkel, milyen meccseken és nem csak egy random szám van odaírva, amiből találjam ki, hogy milyen erős csapatok ellen, a sok játszható posztján melyiken érte el
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.10.20. 16:19:20