104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
smylie #103540 Csak ezzel a módszerrel nem nyersz BL-t így még az FM-ben se :) -
ilyen sose volt, vagy az illető visszatöltögetett -
Lancelot1983 #103538 Ja, hát én szeretem, ha minden minél inkább realisztikusabb, ezért kellenek a második ligák, meg ha mondjuk én is gyengébb ligákban kezdek, akkor tudjak, honnan igazolni olyan játékost, aki valós meccsen lépet pályára, meg, tényleg nem foglalnak sok helyet általában, plusz ahogy írtam lentebb is nekem fontos, a realisztikusabb érzés miatt, hogy az első osztályú középcsapatok tudjanak honnan igazolni.
Volt valaki, aki második évben azt hiszem honvéddal bajnokok ligáját nyert oda-vissza verve a barcát a döntőbe jutásért. Na ez például, engem zavarna nagyon, ha az én csapatommal történne, mert egyszerűen semmi sem indokolja, nem reális egyáltalán. -
Lancelot1983 #103537 Nekem egyszer kimaradt nem tudom miért, lehet bug, vagy csak egyszerűen azért, mert elvitték az assistant managerem és nem pótoltam :) -
Szezon végén szokott lenni egy jelentés a top3 legjobban fogyó mezről, ez biztos. -
Torzhus #103535 Sziasztok!
Akik már játszanak a bétával, tudnátok nekem mutatni egy Jonas nevezetű kameruni légiósról képet? Elvileg valahol a magyar posványban szerénykedik.(nem tudom melyik osztályban, de profi úgyh gondolom min. NB3)
A másik kérdésem, hogy szoktatok ide írni mezeladásokról, meg h kiéből mennyi fogyott. Ezeket '16ban hol találom? -
sas96 #103534 Véget ért a világbajnokság a francia válogatottal. A 2. csoportmeccsünkön az ausztrálok ellen nyomtunk nyomtunk de csak egy 5. percben rúgott büntetővel nyertünk 1-0-ra. Érezhető volt a probléma... ami az osztrákok ellen bele is fordult 1 jó nagy buktába. Mi vezettünk 1-0-ra,de megfordították és itt is megvoltak a lehetőségeink, nem tudtunk élni vele. Így a saját hülyeségünk miatt a csoport 2. helyén mentünk tovább. Pechünkre kifogtuk az egész mezőny egyik legerősebb csapatát, az argentín válogatottat. Teljes kontroll alatt tartottuk a meccset, volt 1 halom helyzetünk, de még a kihagyhatatlan is kimaradt. A 93. percben pedig Umtiti kiállítatta magát... így a hosszabbításban már emberhátrányban voltunk. Ennek ellenére mi irányítottuk a találkozót, de továbbra se találtuk el a kaput... A büntetőpárbajban mi már a 2. körben hibáztunk, így futhattunk utánuk, de ők a 4. körben hibáztak, megvolt az esély hogy visszahozzuk magunkat és várjuk az ő hibájukat, de ehelyett ők az 5. körben belőtték, mi újra kihagytuk... VB Nyolcaddöntő
Nekünk így ennyi jutott, a VB végeztével pedig megköszönték a munkámat és szakítottunk egymással... :-) ilyen sem volt még velem ebben a mentésben. A VB-t Németország nyerte Argentína ellen, a bronzmeccset Portugália Uruguay ellenében.
Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.10.20. 23:12:05 -
ozbom #103533 Régebben én is betöltögettem a második ligákat, de rájöttem, hogy felesleges. Csak a helyet foglalja az értelmesebb emberek elől. Csak ott töltök be lentebbi ligát, ahol indulok. És ott is csak azért, mert mondjuk a 3. osztályból néztem ki magamnak csapatot. Ahogy lépek feljebb, már törlöm is a ligát. -
Bescanneltem és nagyon béna lett...ja és lemaradt a szemgolyóm
-
igen..be tudod scannelni a fejed LOOOOOOL -
Itsuki #103530 Sziasztok!
Van értelme megvenni a 17-et? Vagy csak a 16 felpatchelt,updatelt verziója? Volt valami érdemi fejlesztés? -
korbin555 #103529 Aha. Hát én nem töltök be egy országot vagy ligát sem azért, hogy nézegessem. Az meg eszembe sem jutott, hogy a gépi csapatok utánpótlása miatt aggódjak. Generálódik épp elég játékos, megoldják maguktól is. Ha meg nem, hulljon a gyengéje.
-
Lancelot1983 #103528 Szeretem legalább másodosztályig betölteni, mondjuk nem foglalnak olyan sok embert, mert ha nincs másodosztály, akkor azért a középcsapatok nem tudnak azonos nemzetiségű játékosokat igazolni, tehát például egy nem tudom belga Lokeren, így tud igazolni belga játékost a második osztályból, mert látja, hogy ott az Union jobb hátvédje kitűnően teljesített és neki erősítést jelentene stb. Meg jó nyomon követni, amikor például maradjunk a belgáknál a Standard kiesett, akkor mit vitézkedik a másodosztályban.
Uruguay csapatával nem tervezek sokáig, kivezetem őket a VB-re esetleg meg is nyerem, utána meg egy olyan válogatotthoz megyek, melynek bajnoksága be van töltve :)
Szerk: ja meg az 2. osztályok nekem is segítségek az igazolásoknál, ha én is gyengébb bajnokságban vagyok, akkor látom, hogy milyen poszton játszottak, milyen értékekkel, milyen meccseken és nem csak egy random szám van odaírva, amiből találjam ki, hogy milyen erős csapatok ellen, a sok játszható posztján melyiken érte el
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.10.20. 16:19:20 -
korbin555 #103527 Azt nem értem, milyen megfontolásból van szükséged a regimentnyi tornából felmentett futball imitátorra. És itt a 2-3-4. osztályokra gondolok. Több tízezer ember, akik nem jók semmire. A játék fékezésén kívül. Szórd ki őket, és töltsd be legalább szerencsétlen Uruguayt.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.10.20. 15:52:24 -
ozbom #103526 Szerintem is az lehet a hiba, hogy nincs bepipálva. Én be szoktam és így elég játékos van Dél-Amerikából is. -
Lancelot1983 #103525 Hát nálam most:
Ausztria 1-2, Belgium 1-2, Horvátország 1-2, Csehország 1-2, Dánia 1-2, Anglia 1-3, Franciaország 1-3, Németország 1-3, Görögország 1-2, Olaszország 1-2, Norvégia 1, Portugália 1-2, Románia 1-2, Oroszország 1-2, Skócia 1-4, Szerbia 1-2, Spanyol 1-2, Svéd 1, Svájc 1-2, Török 1-2, Ukrán 1-2 van betöltve óriási adatbázissal. Valóban az argentin és brazil top 5-6 csapatnak elég korrektek a játékosszámai. De mivel Uruguay válogatottjával vagyok itt Nacional 3 ember, Penarol 4 ember, Defensor 2 ember, Chilinél hasonló a helyzet Colo Colo még egy kezdő 11-t pár cserével ki tud állítani, de többieknek fél csapat kiállítása is gondot okoz.
Betöltöttem egy 50000 fős adatbázist is, itt már brazil csapatok Sao Paoulo kivételével, nagyon foghíjasak. Egyébként a különbséget ott látom, hogy nálad be van pipálva a "player with national reputation" nálam ez sehol nincs, mert akkor nem tudnék betölteni ennyi bajnokságot. -
korbin555 #103524 Az nem létezik, hogy 70 ezerrel sem látod a Dél-Amerikai top klubok játékosait, mert 50 ezer is sok hozzá.
Itt egy példa, frissen kreáltam:
És még nagyon oda sem koncentráltam, mert egy Dél-Amerikai bajnokság sincs betöltve. De ugyanezzel a hevenyészett db-vel látom a lengyel klubok első keretének a játékosait is. Mi lesz, ha még igazolok egy argó és lengyel scoutot is?
Szóval sok mindent meg lehet oldani, de ha az egész világot látni akarod, az nem fog menni.
Még arra lennék kíváncsi, hogyha azokat nem látod akiket akarnál, akkor mégis mi a bánatot töltöttél be? A top ligákat? Mert onnan a játékosokat látni külön betöltés nélkül is.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.10.20. 15:10:33 -
Najó akkor mégis megtartom :D A mezekből amúgy Kleinheisler-éből fogyott a legtöbb, mondjuk meg is értem. Nem ő volt a legjobb, néha csere is szokott lenni, a posztjain kemény konkurencia van, de brutál edzésmunkát tol, és a meccseken sem lazsál sose. -
smylie #103522 Mez eladásokat se lendítené fel? :) -
Jaja a scoutom szerint is not worth signing... akkor lehet lemondok róla. -
jó párszor leigazoltam már az elmúlt években, de én mindig csak befürödtem vele. vagy rengeteget volt sérült (mint a valóságban), vagy egyszerűen szarul játszott :D -
Nem a noname szar játékosokat kell tutujgatni hanem sztárokat igazolni azok vannak kis db-nél is 
(csak viccelek, és amúgyis erősen gondolkozom még az igazoláson, tuti hogy nagy befürdés lenne, de szerintem be fogom vállalni aztán lesz ami lesz...
)
-
Lancelot1983 #103518 Az a baj, hogy huge db-vel is csak a betöltött ligák játékosait látja, nekem is olyan 70000-72000 ember a komfortos, így még pont 2 csillag. Mondjuk neked elvileg sokkal jobb géped van (nekem sincs rossz szerintem), de a te géped is kb annyi embert tud csak betölteni 2 csillaggal, ami azért érdekes. Szóval, így huge db-vel 72000 emberrel, mondjuk, ami nincs betöltve egy lengyel vagy gyakorlatilag az összes akrikai, ázsiai és dél-amerikai klub (river, boca meg 2 legjobb klub braziliából kivételével ) 2-4 valós játékossal vannak kb a klubok, amit szerintem már számon lehet kérni. Ez már kb 20 éve, így van ezalatt az idő alatt már igazán találhattak volna rá valami megoldást, főleg úgy, hogy a konfigurációm bőven meghaladja a rendszerkövetelményeket. -
korbin555 #103517 A 16-ban még áprilisban is vittem egy bétával kezdett karriert. Nem terveztem, csak szokásomtól eltérően felhőbe mentettem, és tavasszal találtam rá. Folytattam, nem volt vele semmi problémám. Ennek ellenére éles karriert óvatosságból inkább nem kezdek a bétával.
Közben két 1 szezonos teszten túl vagyok. Első munkám a mexikói 2. ligás Atlante volt. Média jóslás 5. hely, feljutás lett belőle. De nem volt fun. Volt, hogy 7 játékos vonyított falkában. Néhány jól kereső, de gyengébb játékost ugyanis elzavartam, és a haverjaik lázítottak. Közellenség lettem, a főnök is pampogott, hogy csináljak már rendet. Nehezen akart sikerülni. Félidőben a hangadók körül is elküldtem hármat, és lassan konszolidálódott a háborús helyzet.
Következett a Dél-Afrikai Platinum Stars. Itt viszonylag béke volt, de rengeteg sérülés akadályozott. 7. hely volt az elvárás, 8. lett belőle. Közben benézett egy csúfos 0-6 az Orlando Pirates ellen. Iszonyú kínjaim voltak. Eleve a fél kezdő sérült volt, erre az első félidőben megsérült még kettő. Dobogón is álltunk pedig, de jött egy 10 meccses nyeretlen sorozat, és visszacsúsztunk a 13. helyre. Kezdtem betojni, de szerencsére felépültek néhányan, így sikerült visszakapaszkodni a középmezőnybe.
Reggel kezdtem egy újat Koreában a kiesőjelölt Suwon FC-vel, aztán Európa felé veszem az irányt. Hacsak el nem térít a holnap megjelenő Civ 6... -
Az újban már tesz javaslatot a játèk, hogy mely ligákat èrdemes betöltened.
Más: vajon milyen hátulütője lehet, ha folytatsz a teljesben egy most elkezdett karriert? -
korbin555 #103515 Attól függ, hol kezdek. -
BJanko57 #103514 Nekem is állandó probléma szokott lenni, hogy melyik bajnokságot hagyjam ki, hogy ne legyen túl sok szürke ember, meg hogy ne töltsön hosszú hosszú perceket a játék két nap között. (4GB RAM-mal)
Ti melyik országokat/ligákat szoktátok betölteni? -
smylie #103513 Ilyen 40-50 ezer játékossal szoktam én is indítani, ez most ilyen véletlen volt, eszembe se jutott hogy így lesznek ilyen problémák :)
Mondjuk amugy is gondolkoztam azon hogy nincs értelme folytatni, még a játékhoz képest is messze van a realitástól ez a Vasas - Celtic 4-0 második év elején :) -
ozbom #103512 Én most a Partizan mentésemben 45 ezer körüli emberrel játszom. Nekem bőven elég, mert egy idő után úgy is jönnek a generált játékosok. De játszottam már 30 ezres db-vel is régebbi fm-ben. Az is bőven elég volt nekem, mivel 2-3 évnél tovább nem is játszottam. Most a 6. évben tartok a Partizánnal, de lassan azt is befejezem. Én is gondolkoztam már ezen, hogy jó lenne, ha nem lennének szürke emberek. De be kell látni minden bajnokságot felesleges lenne betölteni. A helyet foglalnák úgy is. -
korbin555 #103511 A játékon nem lehet számon kérni, hogy mini db-vel nem látni mindenkit. Nem véletlen a rendszer követelmény. Hatalmas mennyiségű adattal dolgozik az fm, akinek gyenge a gépe, muszáj kompromisszumot kötnie.
A 17-ben sem változott a helyzet. Egy dolog, hogy villámgyors lett a betöltés, és a mentési idő is rövidebb. De az adatfeldolgozás ugyanaz, 64 bit ide vagy oda. Ugyanannyi emberre ugyanannyi csillagot is ad, mint a 16. Teszteltem, a nekem még komfortos sebesség most is kb. 70 ezer embert jelent. De az rengeteg, a fele is elég bármilyen karrierhez. Viszont sovány 10 ezres db-vel nem kell csodálkozni, hogy még nemzetközi rep. kluboknál is akadnak szürke emberkék.
A játék lassulása pedig nem nagyon érinti azt, aki nem megy 10 szezon fölé. 7-8 szezonig észre sem venni, drasztikusan pedig valahol a 12-13. szezon környékén kezd fogni a fék. Aki 2 csillaggal kezdett, ott már kezdhet gondolkodni, hogy melyik országokat szórja ki. -
Lancelot1983 #103510 Bocsi nem akartam elvenni a kedved :( Nem tudom a szürke játékosok mennyire jók vagy mennyire sem, de nagyon illúziórombolóak, ezt kéne szerintem valahogy a FM-nek rendbe tennie, hogy valós nevek legyenek szürkék helyett mindig, és valahogy ez ne lassítsa a játékot nagyon. -
sas96 #103509 Köszi szépen! :-) Azért ehhez szerencse is kellett, annak ellenére hogy erősek vagyunk. Nekem ilyen célok nem voltak hogy milyen játékosokat igazoljak, amikor elkezdtem örültem hogy valaki szóba áll velem :D :D
Most már az a kemény hogy meg tudjak tartani mindenkit aki fontos alappillér. Ez a része eléggé kemény meló. Én a görög játékosokat hogy nyilván minél több legyen a csapatban,úgy szoktam elérni hogy lerabolom a többi görög klubot:D Most pl. megmentettem 1 srácot a kieső Ermionidából, nálam is fog termelni gólokat, ha abban a gyenge csapatban is 10-et vert 20 meccsen. Meg 1 másikat is elhoztam az Aiginaikostól :-)
Közben már megy a VB is, az utolsó felkészülési meccsen Romániát 2-1-re vertük meg. Az első VB meccsen Nigéria ellen léptünk pályára. Tartottam tőlük, mert jó csapatuk van, de szerencsére sokkal jobbak voltunk, sima 3-0-al kezdtünk. Ausztrália és Ausztria szerintem már könnyebb lesz.
Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.10.19. 23:10:53 -
smylie #103508 Most sikerült újra ránézek a játékra, hát az van hogy gondoltam ugyis magyarokkal akarok játszani, akkor minek nagy adatbázis... Így sajnos még a Celtic is szürke játékosokból állt :(
Egyedül Scott Brown volt benne. El is ment a kedvem így a mentéstől.
Majd a 17-ben újra kezdem :)
-
smylie #103507 Hú, ez jó lenne a valóságban is! -
drága :D -
ozbom #103505 Milyen az új FM, a béta alapján? -
Köszi. Próbálok magyaros csapattal és tudatos építkezéssel minél magasabbra jutni. Meglátjuk, hogy mennyire lesz ez elég. A BL vagy az EL kupa a hőn áhított cél. :) -
ozbom #103503 Szép sikerek, gratulálok hozzá. -
ozbom #103502 Grat! Én a Bl győzelmem óta nem jutottam a 8 közé. :D Tavaly a Barca vert ki minket 1-4-es összesítéssel. Most a Roma 2-1-el. Ez van, nem is nagyon haladok már úgy. Kicsit meguntam az egész játékot. Majd valamikor előveszem, ha lesz kedvem. Amit elterveztem azt sikerült véghez vinnem. Márpedig szinte csak szerbekkel nyertem meg a Bl-t. Igaz nem ez volt a cél, hanem egy csak kelet-európaiakból álló csapattal legalább a 4-be jussunk. Ezt túlteljesítettük. Innentől már nem érdekelt annyira az egész. Eladhattam volna mára az összes játékost és csodagyerekekkel fel is tölthettem volna, de nem így lett. Ha folytatom úgy is jövök beszámolóval majd. További szép sikereket! -
2028/2029-es szezont is befejeztem a Fradival. Kupákat már nem tudom hová tenni, annyi van :) De sajnos ezek főként hazaiak.
Szezon összefoglaló