A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Hajrá!

Valami ilyesmi a cél nálam is(Loki 2019/20 szezon vége)... Nem tudom neked mi a terv, én másokkal ellentétben próbálok "erőből" igazolni, és kevésbé feküdtem rá a fiatalok vadászására. Persze próbálok tehetségeket is kajtatni(+facility-k), de eddig nem sikerült megtalálni a következő Messit, amiben szerepet játszhat az is, hogy sokszor nincs hely nekik a kezdőben=nem fejlődnek. Kalmár és Kleinheisler viszonylag beváltak, de érzésre kb. addig jók amit elértem idén és tavaly is: Bl 1. kieséses kör, illetve idén az NB1et veretlenül sikerült abszolválni. A big profile játékosokra hajtás miatt viszonylag sok key player-em van, és kb 50%on billeg a squad harmony, többször kellett már "rendbontás" után sztárt elzavarnom.

Az NB1-ben a Bl kiesés és a korai győzelem miatt jöttek a bukkanók de semmi komoly:

Tabella:

A Bl-t már korábban taglaltam, ugyanaz mint tavaly, de vállalhatóbb játékkal, több góllal és védelmi bakikkal (becsorgó labda, rövidre benyelés, öngól):

Player statisztikák:

Nyáron erősítés, Dibusz mellé/helyette kellene valaki, tippek jöhetnek :) Nagytakarítás lesz úgy általában a védelemben is, Moisander, Stopira és a friss magyar válogatott Vinícius megy, három rutinos figura pedig jön ingyen:
    Efe Ambrose
    Carlos Zambrano
    Emanuel Insúa

A középpályán Jonjo Shelvey jöttét eléggé lutrinak éreztem, de legalább nem 30+-os, ha beválik akkor lehet még pár jó éve...
    Andrea Pereira simán húzóember lehet, de a Bl-ben kérdés mennyire fogják elnyomni.
    Andrej Kramaric bevállalta a Rotation szerepet is, így nem volt kérdés hogy ingyen kell -e :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.18. 17:47:58