104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #103500 Sziasztok,
1 újabb szezon ért véget, most is volt ok az örömre :-) Azt már ugye leírtam hogy behúztuk az európai szuperkupát, illetve a Klub világbajnokságot. Az összefoglalót lentebb találjátok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bajnokság 2025/2026:
A nagy klubok még mindig meg tudnak szorongatni, olykor meg is verni, de mindez kevés volt ahhoz hogy ne húzzuk be sorozatban a 4. összesen pedig a 7. bajnoki címet. Hatalmas előnnyel lettünk végül bajnokok: Végeredmény
Görög Kupa 2025/2026
A csoportkört lazán lehoztuk minden gond nélkül. De igazából a többi meccsünkön sem volt miért izgulni. A döntőben zsinórban harmadjára a Tyrnavos lett az ellenfél... hát újra megkínlódtunk velük. Még a rendes játékidő legvégén elhibáztunk 1 büntetőt, így 0-0-al jöhetett a hosszabbítás. A 118. percig vártunk a gólra, de végül a nagy fölény gólt eredményezett. Kupa eredmények
Kupa Döntő
Bajnokok Ligája:
A csoportkörről már tettem ide 1 összefoglalót, elég nehezen másztunk tovább, legalábbis a vártnál sokkal nehezebben. A Southampon ellen nagyon nem állt össze a játékunk. BL csoportkör
Az első kieséses szakaszban az A.C. Milan lett az ellenfelünk. Hazai pályán gálázva vertük őket porrá, ennyire sima meccsem ellenük még nem volt, a vége 6-0. A visszavágón a biztos előny tudatában más taktikával léptünk pályára, ki is kaptunk 2-1-re. 8 között megkaptuk az ukrán Donyecket. Idegenben a hosszabbításban mentettük X-re a meccset.. Otthon 3-0-ra győztünk, így irány az elődöntő. Ahol megismétlődött a tavalyi meccs, amikor ugyanebben a szakaszban kerültünk össze a Juventus-al. Torinoban nem sok esélyünk volt a győzelemre, de döntetlennel eljöhettünk volna, ha a 80. perc körül, 1 kapu előtti tömegjelenet után a kapusom nem fekszik a labda alá...de sajnos megtette. Így az előző szezonhoz hasonlóan (akkor ugyan 2-1-re) most 1-0-ra kikaptunk. Hazai pályán 1 félidőn keresztül játszottunk abszolút fölényben, ez alatt 3x be is találtunk. A 2. félidőben a meddő fölény kevés volt a Juve részéről. A döntőben újra 1 angol csapattal találkoztunk, csak most nem a Chelsea, hanem a Manchester United lett az ellenfél. Érdekesség hogy mire ehhez a szakaszhoz jutottunk, 1 teljesen letört brigád várt ránk, mivel kiestek a Premier ligából. A döntőben végig fölényben voltunk, de ennek ellenére a 46.percben ők szereztek vezetést a 2. félidő első támadásából. Mi nyomtunk tovább, az 50. percben pedig 1 jogos büntetőt kaptunk, amit kegyetlenül ki is használtunk. 2 perccel később pedig 1 szöglet után érkezett jól Ciric, megszerezve ezzel a vezetést és mint kiderült a BL győzelmet is.
Bajnokok Ligája Döntő
Menetelés
A végére pedig néhány kép a játékosokról, nem mindenkiről, mert az eléggé hosszú lista lenne:
Theodosiadis Leo Katsapelidis Navarro Mendes Linord
A franciákkal pedig a VB-re készülünk, eddig felkészülés gyanánt a németeket, perut, a görögöket és a rendező, Egyesült Államokat győztük le. Az utolsó meccset Romániával játsszuk, aztán irány a VB :-)
Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.10.19. 11:48:03 -
korbin555 #103499 14 meccsen vagyok túl, nálam nem történt crash. De éles karriert nem kezdek a bétával, jobb az óvatosság.
Közben máris van Real names fix. -
Na, első meccs közben meg is kaptam az első crash dumpot :D -
Lancelot1983 #103497 Na akkor ez hatalmas bug nem? kb 5-ször több az értéke, mint valójában :) -
korbin555 #103496 Nálam sem, de az F12 is megfelel.
Storck meg erősített:
-
ALT+F9 nem csinál screenshotot. -
most benne látják a megváltót aki pár év múlva kirángatja Allival az angol focit a gödörből, -
Kleinheisler 5,75m eurót ér, nagyon korrekt értékekkel. Nagy Ádám 2,5m, szintén elfogadható értékekkel. -
korbin555 #103492 A 2 skill-jével igen fasza poacher lesz belőle. A kérdés már csak az, mennyi lehet a PA értéke. De gondolom világklasszis alapanyag. Mindenesetre nagy szarban lehetnek az angolok, ha ez a kölök már 3x volt válogatott. Jelenlegi állapotában nem több egy futóbolondnál. -
khm van értéke a korához képest bár az egyik streamernél láttam h Lingard is hasonlóan értékes lett az idén -
korbin555 #103490 A Villa menedzser Steve Bruce, de meglepett volna ha az angol db nem naprakész. Rashford pedig:
-
BJanko57 #103489 ...meg csorgatom a nyálam, meg várakozok :)
Olyat lehet csinálni, hogy kezdek egy új mentést gépen ("Classic" módban) és ezt a mentést átvinni Touch verzióra, egész pontosan iPadre? -
korbin555 #103488 Sebaj, addig olvasgatsz itt, és tanulsz más hibáiból.
-
BJanko57 #103487 Valóban, most már utánanéztem én is, én vaksi:D csak úgy jó lett volna megnyomkodni, megnézegetni, mint az új telefonokat pl. :D valószínűleg a nagy izgalomban elsiklottam felette
Utoljára szerkesztette: BJanko57, 2016.10.18. 19:52:07 -
korbin555 #103486 Hát ja. Ki van emelve pirossal, hogy nem bétás.
PLEASE NOTE: This version does not include the beta. -
BJanko57 #103485 cdkeys.com ... 31 euró volt csak -
korbin555 #103484 Hol vetted? -
korbin555 #103483 Néhány perc hazai nézelődés után:
MTK új stadionja új nincs sehol. Legalábbis szerintem ez még a régi.
Diósgyőr neve Diósgyor.
Az NB1 pénzdíja csökkent. A bajnok tavaly kapott 540k-t, ez most 447k. Lefelé is arányosan kevesebb.
Ligaszabályok változatlanok, a büntetéseknél viszont vannak érdekes dolgok. Lehetnek 5 és 12 meccses eltiltások is. Erőszakos viselkedés, ütés, bíró inzultálása esetén. (Ha valaki pofán vert bírót lát, képet okvetlenül dobjon.)
Afrika és a fél világ nem Uniós többé. Helyette: All European Union Nations. (Baszki, nem hiszem el, hogy Kubát és Fidzsit is kivették.)
Profiknál a minimálbér heti 80€.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.10.18. 19:38:34 -
BJanko57 #103482 "This product is a Pre-Order, it will be available here on or slightly before the release date of 4th November 2016."
Azt hiszem én nem bétával rendeltem, nem kaptam még semmilyen kulcsot :( -
ez a gyári skin borzalmas,szó szerint ocsmány :D -
Rashfordra ráküldtem 1 scoutomat,azt írta jó játékos lesz a spanyol bajnokságba,de nem írt rá "World Class"-t. Az angoloknál nincs megadva szöv.kap,az u21-nél van írva Southgate -
Várjuk a képeket :D pl. Magyaroktól buffoltak valakit? Stadion építések mennek itthon? Rashford beast lesz? vagy pl. a db mennyire friss, ki az edző a Villánál vagy az angoloknál. -
ozbom #103478 A MU-nál van egy szerb kapus Vanja Milinkovic Savic a neve, ha jól emlékszem. Nálam ő a kapus a Partizanban, de lassan csak csere lesz, mert van egy fiatalabb és jobb kapusom. -
geo91 #103477 na úgy tűnik most már nálam is megy a letöltés -
szerintem magyar :D na nekem már tölti is be az első játékomat :P -
geo91 #103475 semmi sem változott :D :D -
köszi! :) jó látni, hogy az ősi arcok még mindig itt vannak
-
korbin555 #103473 Jaja, a béta nem demó. -
geo91 #103472 semmi megkötés, csak annyiban más a nov. 4-én megjelenő teljes verziótól, hogy jóval több bug lehet (van) benne. -
geo91 #103471 melyik letöltési régió van neked beállítva? -
korbin555 #103470 Az utolsó 10% letöltése nálam is lassú volt, de végül csak végzett. -
hasít fullon nálam -
Sziasztok! Egy noob kérdés. A béta fél szezon játékidőt tartalmaz? Régen mintha ez lett volna a megkötés, de most nem találok róla semmit. Köszönöm! :)
Utoljára szerkesztette: Fyrex, 2016.10.18. 18:30:48 -
geo91 #103467 nekem nagyon nem akar letöltődni, nálad hogy áll? -
Most akartam elmenni filmezni...de igy akkor a mai nap elmarad :D -
geo91 #103465 itt a béta -
Hajrá!
Valami ilyesmi a cél nálam is(Loki 2019/20 szezon vége)... Nem tudom neked mi a terv, én másokkal ellentétben próbálok "erőből" igazolni, és kevésbé feküdtem rá a fiatalok vadászására. Persze próbálok tehetségeket is kajtatni(+facility-k), de eddig nem sikerült megtalálni a következő Messit, amiben szerepet játszhat az is, hogy sokszor nincs hely nekik a kezdőben=nem fejlődnek. Kalmár és Kleinheisler viszonylag beváltak, de érzésre kb. addig jók amit elértem idén és tavaly is: Bl 1. kieséses kör, illetve idén az NB1et veretlenül sikerült abszolválni. A big profile játékosokra hajtás miatt viszonylag sok key player-em van, és kb 50%on billeg a squad harmony, többször kellett már "rendbontás" után sztárt elzavarnom.
Az NB1-ben a Bl kiesés és a korai győzelem miatt jöttek a bukkanók de semmi komoly:
Tabella:
A Bl-t már korábban taglaltam, ugyanaz mint tavaly, de vállalhatóbb játékkal, több góllal és védelmi bakikkal (becsorgó labda, rövidre benyelés, öngól):
Player statisztikák:
Nyáron erősítés, Dibusz mellé/helyette kellene valaki, tippek jöhetnek :) Nagytakarítás lesz úgy általában a védelemben is, Moisander, Stopira és a friss magyar válogatott Vinícius megy, három rutinos figura pedig jön ingyen:
Efe Ambrose
Carlos Zambrano
Emanuel Insúa
A középpályán Jonjo Shelvey jöttét eléggé lutrinak éreztem, de legalább nem 30+-os, ha beválik akkor lehet még pár jó éve...
Andrea Pereira simán húzóember lehet, de a Bl-ben kérdés mennyire fogják elnyomni.
Andrej Kramaric bevállalta a Rotation szerepet is, így nem volt kérdés hogy ingyen kell -e :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.18. 17:47:58 -
Sulla75 #103463 Sok sikert,ez kemény meló lesz :) -
korbin555 #103462 Football Manager 2017 Beta access will begin on Tuesday, October 18th, around 7:20 pm GMT!
-
Mondom én, hogy 18-a :)