A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Grat! Szép teljesítmény! Pláne, hogy a Szuperkupát is behúztad a BL mellé. :)

Ilyenkor nagyon irigy vagyok... :) Fradival amolyan "Wenger" stílusban nyomom. A klub értéke 250M font (beférek az első oldalra), a csapat is Európa 16. legerősebb csapata számadatok alapján. Van világ, de európai szinten mért minőségi magyar nevelésem/játékosom is. Minden szinten az elit felé haladok. Átigazolási keret 200+M €, amiből általában 3-6M-t költök és 40-60M-ért adok el. Viszont valamiért a nemzetközi kupák nem jönnek. Mindig kifogok egy aktuális bajnokaspiránst, mint most pl. a Real Madridot (hamarosan írom az összefoglalót), így szinte lehetetlen a 15-ben BL-t nyernem. A csoportkörök megnyeréséhez erős vagyok, de a kiesés szakaszban már gondok vannak.

Amúgy a bajnokságom értéke is össze-vissza ugrál. Valamikor 11-ik (1 BL csoportkörös + 1 selejtezők végén becsatlakozó), most pedig ismét visszacsúszott 13-ra (0 csoportkörös + 2 selejtezős). Viszont amióta FM-mel játszom, sosem kapott magyar csapat európai kupasorozatra indulási jogot Fair Play pontozás alapján. Most megtörtént. :) ha minden igaz, akkor a 12 fős bajnokságból 6 csapat indul nemzetközi kupában. De mint mindig, én, vagy még az Újpest fog ősszel pontokat gyűjteni, ami nem fogja megdobni a bajnokság megítélését.