104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Erősen enyhítettek. 11 idegen lehet a meccskeretben, de az mind kezdhet is. A pénzdíjak is emelkedtek, már közel 700k jár minden bajnoki győzelemért. Elég kényelmes bajnokság lett a Süper Lig.
    Maradt az orosz az erősebb ligák közül, ahol még nem lehet kiállni 11 légióssal. Ott 6 lehet a kezdőben.
  • Darthmushroom
    megszűnt a töröknél a légiós szabály a keretet meg a meccseket illetően?
  • korbin555
    Dominálnak, ha hagyod őket. Sajnos a török karrier is sablon lett, mert komplett idegenlégióval lehet már kiállni. Korábban vadászni kellett a török játékosokra, a nagyoktól meg nyilván esélytelen volt elszedni őket. Mindig volt pár trükkös szezon az elején. Most jóval egyszerűbb. Annyival nem jobbak egy Trabzonnál, hogy 3-4 minőségi kölcsönjátékossal már az elején ne lehessen rájuk hozni a frászt.

Piró van törökben, de az Európa fegyelmezett részét kivéve mindenhol van. Vlagyivosztokban pl. rendszeres volt a görögtűz a ruszki karrieremben. Még az Old Traffordon is gyújtottak egyet BL meccsen.
  • korbin555
    21 órától videóban mutatják be a 17-et...
  • ozbom
    A legcsúnyább vereségem.

Közünk nem volt a mérkőzéshez, de előtte a Barca meccsen is hasonlóan játszottunk. Így a tavasz nem indult valami fényesen. 2 meccs két zakó, 0-4-es gólkülönbség. Lehet elfáradtak a sok meccsbe. A csapat morál is elég nagyot zuhant a vereségek miatt. De ez van, volt rosszabb is. Viszont most félre teszem egy kicsit a mentést és nézek valami másik csapatot. Igazából a török Trabzonsporon gondolkozom vagy egy moszkvai csapaton, lehet a Lokomotiv, de szóba jön egy portugál is a Belenenses. Esetleg egy északi csapat Norvégiából.

Így lenne egy kérdésem is, hogy a török bajnokság az milyen? Dominál a három nagy istanbuli klub? A lelátón piróznak a szurkolók? :D Mert a szerbeknél néha-néha van. A portugál bajnokságban gondolom ott is a három óriás viszi a prímet, na meg a Braga lehet még komolyabb ellenfél. És akkor még van az orosz, ott a Zenit, CSKA a fő esélyes vagy más is oda szokott férni a dobogóra?
  • ozbom
    Minden, ami nemzetközi és hazai kupa mérkőzés!

Egy meccs lóg ki az egészből, az a szerb szuper kupa. Ha a 2019-es naptári évet nézzük, akkor a bajnokság, szerb kupa, Bl, európai szuper kupa és klub vb cím megvan. 6-ból 5-öt sikerült megnyerni. Kicsit emiatt van hiányérzet, mert akkor teljes lenne az idei évre a siker. De ez is szép teljesítmény. A bl-ben címvédőként nem kerültünk nehéz csoportba, egyedül a Juve volt ellenfél, de sikerült őket is térdre kényszeríteni. Viszont az meglepetés, hogy csak a 3. helyet szerezték meg a csoportunkban, a Celtic előzte meg őket. 16 között a Barca lesz az ellenfél. Remélem sikerül eljutnunk legalább a 4 közé. De jó lenne megvédeni a címet. :D
  • ozbom
    Köszi. Én se sokat költöttem, de majd fogok. Van pénz a Bl győzelem után, mondjuk már előtte is volt. Eladni nem igazán adtam el senkit. Még 1-2 évig viszem a csapatot, utána lemondok. Ahogy tettem ezt a válogatottal is, nincs kedvem irányítani még őket is. Plusz hallgatni a nyafogást, hogy miért maradt ki. :D Viszont mielőtt lemondanék jól bevásárolok fiatalokból és érett játékosokból is. Így megerősítve hagyom el a klubot. És keresni fogok egy másik belgrádi csapatot. Remélem a Zvezdát sikerül majd kifogni, ha nem az se baj. Fel akarom a bajnokságot javítani, hogy legyen másik jó csapat is.

Az én bajnokságom se volt valami jó, mert elég hátul voltunk. Most a bl győzelem miatt lesz jövőre csoportkörös a bajnok, meg selejtezni fog a második. A többi csapat mindig kiesik az 1-2. forduló után, néha van egy 3. kör, még ritkábban playoff.
  • bexinho
    Grat! Szép teljesítmény! Pláne, hogy a Szuperkupát is behúztad a BL mellé. :)

Ilyenkor nagyon irigy vagyok... :) Fradival amolyan "Wenger" stílusban nyomom. A klub értéke 250M font (beférek az első oldalra), a csapat is Európa 16. legerősebb csapata számadatok alapján. Van világ, de európai szinten mért minőségi magyar nevelésem/játékosom is. Minden szinten az elit felé haladok. Átigazolási keret 200+M €, amiből általában 3-6M-t költök és 40-60M-ért adok el. Viszont valamiért a nemzetközi kupák nem jönnek. Mindig kifogok egy aktuális bajnokaspiránst, mint most pl. a Real Madridot (hamarosan írom az összefoglalót), így szinte lehetetlen a 15-ben BL-t nyernem. A csoportkörök megnyeréséhez erős vagyok, de a kiesés szakaszban már gondok vannak.

Amúgy a bajnokságom értéke is össze-vissza ugrál. Valamikor 11-ik (1 BL csoportkörös + 1 selejtezők végén becsatlakozó), most pedig ismét visszacsúszott 13-ra (0 csoportkörös + 2 selejtezős). Viszont amióta FM-mel játszom, sosem kapott magyar csapat európai kupasorozatra indulási jogot Fair Play pontozás alapján. Most megtörtént. :) ha minden igaz, akkor a 12 fős bajnokságból 6 csapat indul nemzetközi kupában. De mint mindig, én, vagy még az Újpest fog ősszel pontokat gyűjteni, ami nem fogja megdobni a bajnokság megítélését.
  • Lancelot1983
    Köszi a részletes választ, pont a Defensor a kedvenc uru csapatom, gondolom nem kell mondani miért :) kis csapatokkal lennék inkább, de liga rendszer is elég hülyén van megoldva, mert utolsó 2 év alapján esik ki 3 csapat a 16-ból és a ha feljutsz, és rossz szezont futsz az egyből 2 rossz szezonnak számít, meg szorozzák a pontokat kettővel.

Brazil karrier érdekes lehet, még vagy 15 éve voltam CM-ben Sao Pauloval, velük majd lehet tolom egyszer abból a régióból csak őket szeretem vagy egy rió klubbal Botafogo vagy Vasco esetleg Duque de Caxias, két f betűs riói csapatot nem szeretem.
    Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.10.12. 10:51:56
  • korbin555
    Játszottam a montevideói lilákkal. Defensor Sporting, fm 15. Leginkább az maradt meg bennem, hogy minden jobb játékos Európába akart menni, és a BL-ben akart játszani. 3 külföldi lehet a kezdőben, jó hazait igazolni meg művészet. Külföldit is, mert a nyomorba jó játékos nem jön. De a sajátjaimat sem tudtam megtartani. Pénzem sem volt, meg rengeteg európai scout rontotta a levegőt az országban.

A Copa Libertadores pénz tizede sincs a BL-nek. Csoportkörért jár 1,2M, meccsek után nem adnak egy kanyit sem. De az elején a Copa is mission impossible, mert a multi brazil meg argentin klubok sokkal erősebbek. Első szezonban bajnok lettem, szezon végén a tulaj eladta a hátam mögött a fél csapatot. A pénzből nem láttam egy peso-t sem, mert a klub adóssága több volt mint az értéke. 2. szezonban a Penarol és a Nacional mögött 3. lettem. A főnöknek nem tetszett. Lemondtam, átmentem Brazíliába. Az egy más dimenzió. Ott van pénz, reputáció, némelyik játékos meg egyedül 3x annyit ért, mint az egész Defensor Sporting koszfészek.
    Ki lehet persze hozni egy Uru karrierből valamit, de az nem lesz villámháború. Nekem akkoriban nem volt türelmem hozzá.
  • ozbom
    Köszi. Lejátszottam a szuper kupa döntőt is. A PSG csapata ellen kellett játszanunk, azt hittem nálunk nagyobb favágó csapat nincs. De úgy tűnik tévedtem. :D
    Szuper kupa döntő
    Ment az aprítás mind a két részről, mi örülhetünk, hogy sérülés nélkül meglett a meccs. Már így is van 5 sérültem a keretben. Lábtörés meg mellkas sérülés. 5-6 hónapos kihagyások. Sok volt a tavalyi szezon, pedig ment a rotálás ezerrel. Szerintem rájött a gép, hogy ellenünk csak így van esély, ha aprítanak és ki bírja jobban. :D Nem fogok változtatni a stíluson, ez kell. Balkáni a csapat, ezt tudják meg, ha muszáj, akkor focizni is. :D
  • zyndar
    Teringette! Gratulálok. Az a skin még mindig faszán néz ki, de nem éri meg a lassulást :)
  • ozbom
    Köszi! Én még nem indultam dél-amerikai bajnokságban. Néha lett volna kedvem indulni, de a jó öreg anyakontinens visszahív. Itt minden kiszámítható, kivéve az amikor egy kicsit is jobb szezon után, egymást érik a meccsek. Mert muszáj sűríteni, hogy beférjen minden. :D
  • ozbom
    Kicsit elírtam, szóval nem dupláztam, hanem triplázás volt. Mert ugye bajnokság, kupa és bl. A nagy izgalom miatt már írni sem bírok. :D
  • Lancelot1983
    Gondolkozok egy uruguayi bajnokságon majd egyszer, tolta esetleg ott valaki? Többek között az az érdekessége, hogy vagy majd 45 évig csak 2 csapat nyerte a bajnoki címeket és, hogy ugye a magyar bajnokságra mondják, hogy sok a fővárosi csapat, hát a kb 1,3 milliós fővárosuk elbír a 15 csapatos másodosztályban 7 fővárosi csapatot és a 16 csapatos első osztályban 13!!!! fővárosi csapatot :)
    Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.10.11. 22:26:32
  • Lancelot1983
    Grat, egész szép teljesítmény :)
  • ozbom
    Köszi. Jelenleg nincs sztárcsapat elérhető. Plusz nincs európai szuper kupa győzelmem és klub vb-t se nyertem. Az elsőt a PSG ellen megszerezhetem, a másikat pedig decemberben. Viszont vannak problémák, mert néhány játékossal tudtam hosszabbítani, valakivel meg nem. Annyit kértek, hogy nem voltam hajlandó kifizetni. Az igazolásoknál is vannak problémáink, mert friss bl győztesként se akarnak jönni hozzánk a fiatalok. Akik meg jönnének annyi fizetést kérnek, hogy nem vagyok hajlandó kifizetni. Nem viszem csődbe a klubot egy siker után. Még 1 vagy 2 évet itt fogok eltölteni, hogy jobb helyzetből tudjanak indulni a klub csapatok. A mostani bl sikerrel jövőre a bajnok már csoportkörös, a második pedig selejtezőt játszhat a legjobb helyezettek ágán.
  • skillless
    Miles twitteren bejelentette, hogy csütörtök este leleplezik végre a FM17 fícsöröket!
    Vagyis alig egy nappal a steam-es előrendelési akció vége előtt, rendes :)

Ha ha még annál is olcsóbban akarja vki megvenni (€ 31,19 kb 9500-9600Ft) vagy ki akarja magát próbálni "jövőre" online is, hogy az FM18-at megnyerje és ne kelljen megvenni, akkor nézzen szét itt:
    http://footballmanager.hu/?p=9739
  • Sulla75
    Grat :) Ez nagyon kemény ,szerintem menj valami sztárcsapathoz és légy legenda:)
  • ozbom
    Akkor egy kis szösszenet a Sampinyon Liga döntőjéről. :D A Real Madrid csapatával kellett megküzdenünk a trófeáért a Wembleyben. Több, mint 88 ezer néző előtt, egy esős napon. Milyen is lehetne az idő Londonban ilyenkor. Ez a mérkőzés az 1966-os BEK döntő visszavágója volt a részünkről, amit elvesztett az akkori csapat 2-1 arányban.
    Óvatosan kezdődött a mérkőzés, mind a két fél tapogatózott, hogy mi a gyengéje az ellenfelének. Az első tíz perc így zajlott, majd jött egy kiugratás a részünkről, de Ozegovic kiszorított szögből fölé durrantott. Majd nemsokkal később az első negyedóra vége előtt, megszereztük a vezetés. Ismét Ozegovic volt a főszereplő, most csak előkészítőként. Ő ugratta ki Saponjicot, aki 11 méterről kilőtte a bal felső sarkot. Tíz perc múlva szögletet rúghattunk, ami olyan jól sikerült, hogy lekontráztak belőle és 1-1. Majd a második félidőben már a vezetést is megszerezték. Sokkal jobban játszottak nálunk, nem igazán találtuk az ellenszerüket. De ők is emberek és sorra hibáztak. Majd ismét eljött a mi időnk. Vagy is Saponjicé, aki Lukovic baloldalról belőtt labdáját lőtte közelről a kapuba. 2-2-re végződött a mérkőzés a rendes játékidőben. Jött a hosszabbítás, itt már nem volt annyi esemény. Egy-két lövésük volt, de semmi több. Már alig volt hátra, amikor a Real támadott, de labdát szereztünk és villámgyors kontrával eljutottunk a kapujuk elé, ahol ki más, mint megint Saponjic egy kiugratás után 11 méterről a kapu bal oldalába lőtt. Már nem volt sok hátra, a találatunk után, jöttek előre, de már késő volt, mert megszólalt a hármassípszó. Ezzel véget ért a találkozó, 2-3 arányban az FK Parizan Beograd lett a 2018/19 Bl nyertese. A szezon előtt nem tartoztunk a favoritok közé, de a folytatásban sem. Az egész szezont nézve megérdemeltük a kupát. Elég kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a csapat. Voltak nehéz helyzetek, de mindig sikerült talpra állni. Igazi csapatként működve, néha valaki megvillanva és átlendítve a gárdát a holtponton.
    A döntő
    Ivan Saponjic a mérkőzés legjobbja és hőse!

A bajnokságot idén sokkal könnyebben nyertük meg.
    Tabella
    Meccsek1
    Meccsek2

Keret
    Taktika

Igazolások

A játék kezdetekor az volt a cél, hogy kelet-európai játékosokból álló csapattal eljussak a Bl-ben a 4 közé vagy a döntőbe. Ezt a célt elértem, mert sikerült a 4 közé, majd a döntőbe jutás. Amit megnyertünk. Most átgondoltam az egészet és úgy határoztam, hogy folytatom, mert Európai Szuper kupát még nem nyertem és klub vb-t sem. Plusz meg akarom erősíteni a keretét a Partizannak, hogy utána ott hagyhassam őket és egy másik szerb csapatot vennék át. Reményeim szerint valamelyik riválisukat, mert óriási a hátrányuk hozzánk képest. Szeretném, ha másik szerb csapattal is összejönne a bl döntő. Viszont ott már fogok dél-amerikai, afrikai és nyugat-európai játékosokat is igazolni. Kétszer úgyse sikerülne az, ahogy indult a karrier. Kicsit meglepett, hogy ilyen rövid idő alatt összejött az egész, na meg a taktika is nagyon jól sült el. Viszem is majd tovább a következő csapatomhoz. Közben a szerb kispadot is elvállaltam és ott is ezzel a taktikával játszom, két eb selejtezőn 10-1-es gólkülönbséggel elsők vagyunk. Ott majd a selejtezők után jelentkezem velük.

Ja és majdnem elfelejtettem, sikerült dupláznom, mert a bajnokság, bl és kupa is a mienk lett. :D
    Kupa

Köszönöm, hogy elolvastad.

• ozbom
    Elérkeztünk az elődöntőhöz a Bajnokok Ligájában. Ez volt a kitűzött célom, hogy elérjem egy olyan csapattal, ahol nincs nyugat-európai a csapatban. Ez végül is sikerült, aminek örülök is. Ráadásul úgy, hogy idegenlégiós is csak kettő van a felnőtt keretben. Két román játékos, egy kapus és egy labdaszerző. Végül is a mérkőzések a lényeg, mert a szezon végén jövök majd képekkel is.

Az első mérkőzést idegenben játszottuk Manchesterben, ahol a City lefocizott minket. Úgy ahogy a Bayern a 16 között, Viszont itt nem tudtunk gólt szerezni. Tulajdonkép csak védekeztünk és vártuk az elkerülhetetlent, hogy mikor kapunk gólt. Az első félóra végén, majd a második félidő elején és a mérkőzés végén kapituláltunk. Ezzel sima 3-0 az odavágón a Manchester Citynek. Itt el is könyveltem, hogy szép volt, ez is egy jó eredmény.
    Manchester City-Partizan

Majd jött a visszavágó egy héttel később. Pár helyen változtattam az összeállításon, amolyan minden-mindegy alapon. Számunkra nagyon jól kezdődött a mérkőzés, mert Lukovic egy szabadrúgásból hatalmas gólt lőtt az elején a mérkőzésnek. Így teljesen nyílttá téve azt. A folytatásban itt is, ott is akadtak helyzetek, majd elérkezett a 38. perc és egy jobb oldali beadást elnéztek az angolok, így szabadon érkezve Lukovic megszerezte a második gólját. Tehát szünet előtt 2-0-ra vezetünk. Majd a második félidőben a csereként beálló Ozegovic egy szöglet után lő kapura és gól. Öngólnak írta, nem tudom miért, mert nem pattant meg Otamendin szerintem. Végül is a lényegen nem változtat, 3-0 nekünk. Ez is lett a vége. Így 3-3-ra állunk, jöhetett a hosszabbítás. Előtt hoztam be két friss embert és így mentünk neki. Semmi nem történt egy két helyzeten kívül, majd a 100. percben emberelőnybe kerültünk. Kiállították Kovacicot, szép lassan az utolsó perchez érünk, szöglet nekünk kifejelik. Majd valahogy kiugratják Lazar Markovicot és ő nem hibáz, elgurítja a kimozduló Joe Hart mellett a hosszúba a labdát. Ezzel a góllal 4-0-ra módosítva az állást. És ennyi, egy perc múlva vége a meccsnek, 4-3-al a Partizan a továbbjutó, a döntőben a Real Madrid ellen játszunk.
    Partizan-Manchester City

Így esély van a triplázásra, mert a kupában is döntősök vagyunk. Tudom nagyon nehéz lesz, de megpróbáljuk. Szerintem nem érdemtelenül jutottunk a döntőbe. A csoportkörben nem kegyelmeztünk senkinek, a kieséses szakaszban volt egy kis szerencsefaktor, de az szükséges. Anélkül nem hiszem, hogy el lehet idáig jutni. Viszont, ha azt nézzük nem kis csapatokon át jutottunk a döntőbe. Bayern, Barca és a City volt az áldozati bárány az egyenes kiesési körben. Van pár meccs még hátra, utána jövök a képekkel a csapatról. Na meg a régen várt döntőről.
  • korbin555
    10 nap van a megjelenésig, de infó szinte semmi. Helyette Jacobson áradozik, hogy már most rekord pre-order lett a 17.
  • ozbom
    Bl meccsek

A nyolc között a Barcelonával játszottunk, az első mérkőzésen kín keservesen nyertünk 3-2 arányban. Egy szöglet után szereztünk vezetést az első félidő közepe környékén. Majd az utolsó negyed órában megfordította a Barca a meccset. Itt gondoltam vége, ismét ennyi volt. De jött az Lukovic és egyenlített, majd Piquéről pattant be a labda a kapuba és sikerült megnyerni a meccset. Jók voltunk, nem érdemeltünk volna vereséget, de még a döntetlen is csalódás lett volna. Majd jött a visszavágó, ahol végig partiban voltunk velük, ők nyomtak, de a kapusunk fogott, mint a zöld festék. Majd jött a slussz poén a második félidő elején és Jovic egy kontra végén megszerezte a vezetést, ezzel el is döntve a mérkőzést. Volt még pár helyzete a Barcának, de semmi komoly. Így idegenben is sikerült nyernünk, a végeredmény Barcelona-Partiazn 0-1. Összesítésben pedig 4-2 a javunkra. Megérdemelten jutottunk a 4 közé, ahol a Manchester City lesz az ellenfél. A másik ágon Real Madrid-Chelsea a párosítás. A célomat elértem, mert sikerült bejutni a Bl-ben a 4 közé. Igazából nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar összejön, ezért is gondolkoztam már, hogy abba fogom hagyni a mentést. De evés közben jön meg az étvágy és úgy döntöttem a Barca elleni győzelem után, hogy folytatni fogom. 1 vagy 2 évig még a Partizannal, utána valamelyik riválist lenne jó irányítani. Kíváncsi vagyok, mit kezdenek majd utánam. Tudják majd folytatni a sikereket vagy leépítik a csapatot. Most megint bajnok lettem, pénz van dögivel. Igazolni is fogok pár jó játékost és az utánpótlásba is fogok embereket hozni, ha én otthagyom őket, akkor legyenek játékosaik. Gondolom ezzel a fél sikerrel is nőni fog a csapat és a liga reputációja. Jó lenne úgy elmenni másik csapathoz, hogy a második hely is legalább bl selejtezőt érjen. Utána reszkess Európa és a Világ! :D
  • yamato41
    After the announcement of the new feature of the famous video game called Football Manager the world's largest football associations released a joint protest againt the new feature. They revealed that the omission of the FAs from the bribery is a huge shame for them and it shoud make the game "unreal". The spokeperson of the joint statement added: "the largest bribes are associated with the FAs and the ommission is highly unbelievable". Shortly afterwards the organisation of the world's match official released the same protest.
    A SEGA company leader urged to cool down the temper. He officially announced that the first large patch will include two packages to correct the controversy. The so-called "Qatar-Platini Plan" will expand the bribery to the FAs and the "Riley-SAF Expansion" will make the officials bribable. He unveiled a brand new game mode wich could come with the second major patch. According to the plans the classic game starts in 1995 and it can be play only with Manchester United and automatic bribes will be added to help MU especially with Mike Riley as the referee.
  • dogab93
    Sziasztok!Szívesen játszanék fm 2016 online szezont ,és ehhez keresnék játékostársat vagy játékostársakat.Van skype-om mikrofonom szóval közben akár kommunikálni is tudunk.Az az igazság,baromira unom már a singleplayer szezonokat.Fm 2007-től kezdve szinte mindegyikkel játszottam ,nem vagyok isten császár a játékban, de kezdő sem.Ha valakinek lenne kedve játszani dobjon egy privátot és a többit megbeszéljük.Köszönöm a figyelmet! :)
    Utoljára szerkesztette: dogab93, 2016.10.10. 22:23:11
  • zyndar
    Viszonylag nagy az érdeklődés iránta :)

• zorrobomber
  • yamato41
    New feature in FM 2017!
    It was officially unveiled today that a sensational brand new feature had been added to the 2017 version of the worldwide famous Football Manager. It is the bribery. Unofficially called "The Allerdyce-Redknapp Clause" by the developers, the new feature allows you to bribe the managers, players, agents or even chairmen and owners to influence the results. Well, there will be no real threat to do that, because getting public won't affect your reputation. The only consequence will be a twoo weeks of holiday somewhere very far from the UK.
    After a short ceremony the SEGA team revealted that they are very happy to deal with the changes of the real football world and they added will look after adding some more feature like blackmailing, threating and robbing the opponents.
  • ozbom
    Törökökön gondolkoztam, mert ott még soha nem indultam. De ezt még befejezem, mert félbe nem akarom hagyni a szezont. Amúgy itt is lenne kihívás, ha a szezon végén lemondanék és valami másik csapathoz mennék. Jelen pillanatban 75 millió a klub értéke. Igazolásra 24 millió áll, a számlán is van közel 40 millió. Pár évre biztos megalapoztam a klub működését. Szét tudnák vásárolni az egész ligát, ha akarnák. Persze nélkülem meg is csinálná a vezetőség az tuti. Habzsi-dőzsi lenne egyből. :D
  • Lancelot1983
    Kezdj egyet török vagy portugál 3. osztályban, esetleg fehérorosz 2. osztályban valami frissen feljutott csapattal, eleinte hazai porondon is lesz kihívás :)
  • ozbom
    Ma egy kicsit lassabban haladtam a mentésemmel. Megfordult a fejemben, hogy pihentetem egy kicsit vagy abba hagyom. Meguntam az egészet. Igaz még csak a 4. szezonban tartok, de kicsit sok volt. Hazai bajnokságban nincs ellenfél, a Bl-ben elmondhatom, hogy lassan rendszeres résztvevői vagyunk. Tovább is jutunk a csoportból. 3-ból 3 alkalommal. Ezt a szezont még befejezem, mert csak volt egy kis késztetés.

Szóval, ott vagyunk a Bl-ben a legjobb 16 között, ellenfél a Bayern. Érdekes két meccset játszottunk egymás ellen. Az első mérkőzésen kikaptunk 4-3 arányban. Úgy, hogy közünk nem volt az egészhez. A németek egy kapuztak végig, 3 vagy 4-szer annyi kísérletük volt, mint nekünk. Igaz mi szereztünk vezetést az első félidő végén az egyetlen helyzetünkből. Fordulás után viszont 20 perc sem kellett és már 1-3 volt oda. Nem tudom, hogy de az utolsó 10 percben kiegyenlítettünk, de a végén sikerült megnyerniük a meccset. A védelem katasztrófa volt a kapusommal egyetemben. Ez után a mérkőzés után ki is került a keretből, hogy gondolkozzon egy kicsit. A visszavágóra pedig visszatettem. És láss csodát, lehoztuk kapott gól nélkül úgy, hogy mi szereztünk kettőt. Így 2-0-ra nyertünk és ezzel továbbjutottunk. A lényeg az volt, hogy valahogy nyerjünk egy góllal és akkor továbbmegyünk.
    Bl mérkőzések
    Párosítás

Egyedüli kakukktojásként, mi vagyunk ott a legkisebbek közül. Azért az a 4 angol nem semmi, plusz az Ibériai-félszigetről is 3 csapat. Mi meg képviseljük Közép és Kelet-Európát. Ezért is gondolkoztam el, hogy nem folytatom. Nem igazán van olyan játékos keleten, akikkel erősebb lenne a keret. Ha meg van, akkor a csillagos ég az ára, na meg a fizetése. Amit nem akarok megadni. Majd, ha befejeztem a szezont utána jelentkezem és eldöntöm, hogy folytassam-e.
  • zorrobomber
    Impresszív
  • ozbom
    Bl meccsek
    Csoport

Megnyertük a csoportunkat, de lehet kár volt. A Bayernnél erősebb ellenfelet szinte nem is kaphattunk volna. Szinte éreztem, ahogy sorsolta a csapatokat, hogy valami nagy jut nekünk. Hiába a csoport elsőség, a nagyok bénáztak. Kaphattam volna egy Celticet, Portót. Na mindegy, ez van. Visszatérve a csoportra, teljes volt a kelet-európai hegemónia.
  • ozbom
    Bl csoport

Erre nem gondoltam a sorsolásnál. Mi csak 4. kalapos csapat vagyunk, de eddig cáfoljuk az egészet. Tudom még van 4 mérkőzés hátra, de ez így is szenzációs. A Sahtarnak meg az Atleticonak se volt semmi esélyük. Lefociztuk őket. :D Pedig csak a 89. leggazdagabb csapat vagyunk. Ők messze előttünk vannak.
  • ozbom
    Igen, egy vagy két nap egy szezon. Sajnos most ez van.
  • Sulla75
    Pikk pakk letolod a szezonokat :),nekem minimum egy hét de inkább kettő.
  • ozbom
    Bl mérkőzések

Elég könnyen jutottam be, de a csoportban a tisztes helytállás a lényeg. Erősíteni nem tudtam, aki tényleg az lett volna arra nem volt elég pénz. Tizen és huszon milliókat nem tudok még költeni. Így megtartottam mindenkit és a kölcsönből visszatértekből lettek az igazolások. D
  • ozbom
    1.szezon
    2. szezon
    3. szezon
    4. szezon

Jelenleg a célegyenesben vagyok. A cseh bajnokot kaptuk, megnéztem 3. bajnoki címüket nyerték zsinórban. Nem lesz sétagalopp, de remélem harmadszorra is főtáblásak leszünk. Kell nagyon a nemzetközi szereplés, hogy egyre nagyobb legyen a reputációnk. A bajnokságnak is jót tenne, mert rajtunk kívül senki nem szerepel jól. A horvátoknál már automatikusan indul a bajnok a bl-ben.
  • zorrobomber
    Köszi, tavaly is továbbjutottam, de aztán rögtön lesimázott a PSG

Tavalyelőtt leégés volt:

Előtte pedig pofozógép becsületgyőzelemmel :)
  • ozbom
    Grat! Első alkalommal jutsz tovább a csoportból vagy már több alkalommal sikerült? Én még most a 2018/19-es szezonban tartok. De itt is csak a selejtezőknél, most játszom a Mydtyland ellen játszunk otthon. Remélem nem bírják majd az ottani hangulatot és tele lesz a gatya. :D