A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #103371 Játszottam a montevideói lilákkal. Defensor Sporting, fm 15. Leginkább az maradt meg bennem, hogy minden jobb játékos Európába akart menni, és a BL-ben akart játszani. 3 külföldi lehet a kezdőben, jó hazait igazolni meg művészet. Külföldit is, mert a nyomorba jó játékos nem jön. De a sajátjaimat sem tudtam megtartani. Pénzem sem volt, meg rengeteg európai scout rontotta a levegőt az országban.
A Copa Libertadores pénz tizede sincs a BL-nek. Csoportkörért jár 1,2M, meccsek után nem adnak egy kanyit sem. De az elején a Copa is mission impossible, mert a multi brazil meg argentin klubok sokkal erősebbek. Első szezonban bajnok lettem, szezon végén a tulaj eladta a hátam mögött a fél csapatot. A pénzből nem láttam egy peso-t sem, mert a klub adóssága több volt mint az értéke. 2. szezonban a Penarol és a Nacional mögött 3. lettem. A főnöknek nem tetszett. Lemondtam, átmentem Brazíliába. Az egy más dimenzió. Ott van pénz, reputáció, némelyik játékos meg egyedül 3x annyit ért, mint az egész Defensor Sporting koszfészek.
Ki lehet persze hozni egy Uru karrierből valamit, de az nem lesz villámháború. Nekem akkoriban nem volt türelmem hozzá.