A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Akkor egy kis szösszenet a Sampinyon Liga döntőjéről. :D A Real Madrid csapatával kellett megküzdenünk a trófeáért a Wembleyben. Több, mint 88 ezer néző előtt, egy esős napon. Milyen is lehetne az idő Londonban ilyenkor. Ez a mérkőzés az 1966-os BEK döntő visszavágója volt a részünkről, amit elvesztett az akkori csapat 2-1 arányban.
    Óvatosan kezdődött a mérkőzés, mind a két fél tapogatózott, hogy mi a gyengéje az ellenfelének. Az első tíz perc így zajlott, majd jött egy kiugratás a részünkről, de Ozegovic kiszorított szögből fölé durrantott. Majd nemsokkal később az első negyedóra vége előtt, megszereztük a vezetés. Ismét Ozegovic volt a főszereplő, most csak előkészítőként. Ő ugratta ki Saponjicot, aki 11 méterről kilőtte a bal felső sarkot. Tíz perc múlva szögletet rúghattunk, ami olyan jól sikerült, hogy lekontráztak belőle és 1-1. Majd a második félidőben már a vezetést is megszerezték. Sokkal jobban játszottak nálunk, nem igazán találtuk az ellenszerüket. De ők is emberek és sorra hibáztak. Majd ismét eljött a mi időnk. Vagy is Saponjicé, aki Lukovic baloldalról belőtt labdáját lőtte közelről a kapuba. 2-2-re végződött a mérkőzés a rendes játékidőben. Jött a hosszabbítás, itt már nem volt annyi esemény. Egy-két lövésük volt, de semmi több. Már alig volt hátra, amikor a Real támadott, de labdát szereztünk és villámgyors kontrával eljutottunk a kapujuk elé, ahol ki más, mint megint Saponjic egy kiugratás után 11 méterről a kapu bal oldalába lőtt. Már nem volt sok hátra, a találatunk után, jöttek előre, de már késő volt, mert megszólalt a hármassípszó. Ezzel véget ért a találkozó, 2-3 arányban az FK Parizan Beograd lett a 2018/19 Bl nyertese. A szezon előtt nem tartoztunk a favoritok közé, de a folytatásban sem. Az egész szezont nézve megérdemeltük a kupát. Elég kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a csapat. Voltak nehéz helyzetek, de mindig sikerült talpra állni. Igazi csapatként működve, néha valaki megvillanva és átlendítve a gárdát a holtponton.
    A döntő
    Ivan Saponjic a mérkőzés legjobbja és hőse!

A bajnokságot idén sokkal könnyebben nyertük meg.
    Tabella
    Meccsek1
    Meccsek2

Keret
    Taktika

Igazolások

A játék kezdetekor az volt a cél, hogy kelet-európai játékosokból álló csapattal eljussak a Bl-ben a 4 közé vagy a döntőbe. Ezt a célt elértem, mert sikerült a 4 közé, majd a döntőbe jutás. Amit megnyertünk. Most átgondoltam az egészet és úgy határoztam, hogy folytatom, mert Európai Szuper kupát még nem nyertem és klub vb-t sem. Plusz meg akarom erősíteni a keretét a Partizannak, hogy utána ott hagyhassam őket és egy másik szerb csapatot vennék át. Reményeim szerint valamelyik riválisukat, mert óriási a hátrányuk hozzánk képest. Szeretném, ha másik szerb csapattal is összejönne a bl döntő. Viszont ott már fogok dél-amerikai, afrikai és nyugat-európai játékosokat is igazolni. Kétszer úgyse sikerülne az, ahogy indult a karrier. Kicsit meglepett, hogy ilyen rövid idő alatt összejött az egész, na meg a taktika is nagyon jól sült el. Viszem is majd tovább a következő csapatomhoz. Közben a szerb kispadot is elvállaltam és ott is ezzel a taktikával játszom, két eb selejtezőn 10-1-es gólkülönbséggel elsők vagyunk. Ott majd a selejtezők után jelentkezem velük.

Ja és majdnem elfelejtettem, sikerült dupláznom, mert a bajnokság, bl és kupa is a mienk lett. :D
    Kupa

Köszönöm, hogy elolvastad.