A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Elérkeztünk az elődöntőhöz a Bajnokok Ligájában. Ez volt a kitűzött célom, hogy elérjem egy olyan csapattal, ahol nincs nyugat-európai a csapatban. Ez végül is sikerült, aminek örülök is. Ráadásul úgy, hogy idegenlégiós is csak kettő van a felnőtt keretben. Két román játékos, egy kapus és egy labdaszerző. Végül is a mérkőzések a lényeg, mert a szezon végén jövök majd képekkel is.

Az első mérkőzést idegenben játszottuk Manchesterben, ahol a City lefocizott minket. Úgy ahogy a Bayern a 16 között, Viszont itt nem tudtunk gólt szerezni. Tulajdonkép csak védekeztünk és vártuk az elkerülhetetlent, hogy mikor kapunk gólt. Az első félóra végén, majd a második félidő elején és a mérkőzés végén kapituláltunk. Ezzel sima 3-0 az odavágón a Manchester Citynek. Itt el is könyveltem, hogy szép volt, ez is egy jó eredmény.
    Manchester City-Partizan

Majd jött a visszavágó egy héttel később. Pár helyen változtattam az összeállításon, amolyan minden-mindegy alapon. Számunkra nagyon jól kezdődött a mérkőzés, mert Lukovic egy szabadrúgásból hatalmas gólt lőtt az elején a mérkőzésnek. Így teljesen nyílttá téve azt. A folytatásban itt is, ott is akadtak helyzetek, majd elérkezett a 38. perc és egy jobb oldali beadást elnéztek az angolok, így szabadon érkezve Lukovic megszerezte a második gólját. Tehát szünet előtt 2-0-ra vezetünk. Majd a második félidőben a csereként beálló Ozegovic egy szöglet után lő kapura és gól. Öngólnak írta, nem tudom miért, mert nem pattant meg Otamendin szerintem. Végül is a lényegen nem változtat, 3-0 nekünk. Ez is lett a vége. Így 3-3-ra állunk, jöhetett a hosszabbítás. Előtt hoztam be két friss embert és így mentünk neki. Semmi nem történt egy két helyzeten kívül, majd a 100. percben emberelőnybe kerültünk. Kiállították Kovacicot, szép lassan az utolsó perchez érünk, szöglet nekünk kifejelik. Majd valahogy kiugratják Lazar Markovicot és ő nem hibáz, elgurítja a kimozduló Joe Hart mellett a hosszúba a labdát. Ezzel a góllal 4-0-ra módosítva az állást. És ennyi, egy perc múlva vége a meccsnek, 4-3-al a Partizan a továbbjutó, a döntőben a Real Madrid ellen játszunk.
    Partizan-Manchester City

Így esély van a triplázásra, mert a kupában is döntősök vagyunk. Tudom nagyon nehéz lesz, de megpróbáljuk. Szerintem nem érdemtelenül jutottunk a döntőbe. A csoportkörben nem kegyelmeztünk senkinek, a kieséses szakaszban volt egy kis szerencsefaktor, de az szükséges. Anélkül nem hiszem, hogy el lehet idáig jutni. Viszont, ha azt nézzük nem kis csapatokon át jutottunk a döntőbe. Bayern, Barca és a City volt az áldozati bárány az egyenes kiesési körben. Van pár meccs még hátra, utána jövök a képekkel a csapatról. Na meg a régen várt döntőről.