A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Ma egy kicsit lassabban haladtam a mentésemmel. Megfordult a fejemben, hogy pihentetem egy kicsit vagy abba hagyom. Meguntam az egészet. Igaz még csak a 4. szezonban tartok, de kicsit sok volt. Hazai bajnokságban nincs ellenfél, a Bl-ben elmondhatom, hogy lassan rendszeres résztvevői vagyunk. Tovább is jutunk a csoportból. 3-ból 3 alkalommal. Ezt a szezont még befejezem, mert csak volt egy kis késztetés.

Szóval, ott vagyunk a Bl-ben a legjobb 16 között, ellenfél a Bayern. Érdekes két meccset játszottunk egymás ellen. Az első mérkőzésen kikaptunk 4-3 arányban. Úgy, hogy közünk nem volt az egészhez. A németek egy kapuztak végig, 3 vagy 4-szer annyi kísérletük volt, mint nekünk. Igaz mi szereztünk vezetést az első félidő végén az egyetlen helyzetünkből. Fordulás után viszont 20 perc sem kellett és már 1-3 volt oda. Nem tudom, hogy de az utolsó 10 percben kiegyenlítettünk, de a végén sikerült megnyerniük a meccset. A védelem katasztrófa volt a kapusommal egyetemben. Ez után a mérkőzés után ki is került a keretből, hogy gondolkozzon egy kicsit. A visszavágóra pedig visszatettem. És láss csodát, lehoztuk kapott gól nélkül úgy, hogy mi szereztünk kettőt. Így 2-0-ra nyertünk és ezzel továbbjutottunk. A lényeg az volt, hogy valahogy nyerjünk egy góllal és akkor továbbmegyünk.
    Bl mérkőzések
    Párosítás

Egyedüli kakukktojásként, mi vagyunk ott a legkisebbek közül. Azért az a 4 angol nem semmi, plusz az Ibériai-félszigetről is 3 csapat. Mi meg képviseljük Közép és Kelet-Európát. Ezért is gondolkoztam el, hogy nem folytatom. Nem igazán van olyan játékos keleten, akikkel erősebb lenne a keret. Ha meg van, akkor a csillagos ég az ára, na meg a fizetése. Amit nem akarok megadni. Majd, ha befejeztem a szezont utána jelentkezem és eldöntöm, hogy folytassam-e.