A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ozbom #103337 Véget ért a szezon. Kicsit felemásra sikeredett, az elején megnyertük a szuperkupát, ami nem fontos. Bejutottunk a bl csoportkörbe. Ez volt a fő prioritás. Ahol megismételve a tavalyi bravúrunkat, ismét továbbjutottunk. De ennyi is volt, mert jött a Spurs és 3-1-el elintézett minket.
A bajnokságot jól kezdtük, végig fölényesen nyertük a mérkőzéseket. A téli szünet előtt egy kicsit elfáradtunk. Viszont a szünet után se találtuk igazán magunkat. Nem sikerült a helyzeteket gólra váltani és elkezdett döcögni a szekér. Lett is eredménye egy fájó vereségben csúcsosodott ki. 1-4 a Spartak Subotica ellen. Kiütöttek minket, 5 helyzetből 4 gól. Mi rengeteg lövés és helyzet, de semmi. Végül a rájátszásban is folytatódott ez a felemás szereplés és feljött a Vojvodina 9 pontra, de még így se forgott veszélyben a bajnoki cím. A védelmet kell majd megerősítenem, ezért nem hosszabbítok egy kölcsön játékossal és eladtam egy védőt is. Plusz van még néhány játékos, akiktől meg fogok válni. Így a kölcsönből visszatérő fiatalokat fogom inkább favorizálni. Megpróbálom őket beépíteni. Így valamelyest meg tudom alapozni a következő 5-10 évet a klubnak. Gondolom nem fog zökkenőmentesen menni a dolog, ezért jövőre nem gondolom, hogy sétagalopp lesz a bajnokság megnyerése és a bl-be történő bejutás. De ezek a legfontosabbak. Ja majd nem elfelejtettem, a kupából kiestünk, a későbbi győztes Cukaricki ellen. A vezetőségnek fontos, de nekem csak nyűg.
Tabella
Tavaszi mérkőzések
Most egy kicsit pihentetem a mentést, mert kezdek belefáradni. Megtetszett a kelet-európai foci. Lehet még keletebb nézek csapatot. Oroszországban még soha nem indultam, ott van a Spartak, Lokomotiv és Dinamo hármas, amit szívesen kipróbálnék. A CSKA-t nem szeretem, ezért velük semmikép nem indulok. :D