104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Nálam a Sassuolo-tól vették Vrsaljko-t, a Manu-tól Bernard ment hozzájuk, ő se piskóta.

Ha már szóba került, emitt a Bl meccseim:
  • ozbom
    Nagyon jó keretük van. Kane és Gabriel Barbosa a két csatáruk. Lamela, Eriksen vagy ki, meg most Vrsjalko-t vették meg a MU-tól. Vagy hogy is írják a nevét. :) Depay is ott volt náluk, de most visszavette a United. :D Én Markovicot meg Zivkovicot akarom megszerezni. Csak nincs még rá keret. A csapatomat meg szét akarják kapni, 2-3 millió eurókat kínálnak értük. Így meg lenne a rávaló, de akkor csak ő lenne a csapatban. :D
  • zorrobomber
    Én is a Spurs-t kaptam, egyelőre örülök, legalábbis jobb mint a tavalyi PSG. Lehet hogy a 3. hely jobb lett volna, de nem akar sehogy sem összejönni :)
  • ozbom
    Véget ért a szezon. Kicsit felemásra sikeredett, az elején megnyertük a szuperkupát, ami nem fontos. Bejutottunk a bl csoportkörbe. Ez volt a fő prioritás. Ahol megismételve a tavalyi bravúrunkat, ismét továbbjutottunk. De ennyi is volt, mert jött a Spurs és 3-1-el elintézett minket.
    A bajnokságot jól kezdtük, végig fölényesen nyertük a mérkőzéseket. A téli szünet előtt egy kicsit elfáradtunk. Viszont a szünet után se találtuk igazán magunkat. Nem sikerült a helyzeteket gólra váltani és elkezdett döcögni a szekér. Lett is eredménye egy fájó vereségben csúcsosodott ki. 1-4 a Spartak Subotica ellen. Kiütöttek minket, 5 helyzetből 4 gól. Mi rengeteg lövés és helyzet, de semmi. Végül a rájátszásban is folytatódott ez a felemás szereplés és feljött a Vojvodina 9 pontra, de még így se forgott veszélyben a bajnoki cím. A védelmet kell majd megerősítenem, ezért nem hosszabbítok egy kölcsön játékossal és eladtam egy védőt is. Plusz van még néhány játékos, akiktől meg fogok válni. Így a kölcsönből visszatérő fiatalokat fogom inkább favorizálni. Megpróbálom őket beépíteni. Így valamelyest meg tudom alapozni a következő 5-10 évet a klubnak. Gondolom nem fog zökkenőmentesen menni a dolog, ezért jövőre nem gondolom, hogy sétagalopp lesz a bajnokság megnyerése és a bl-be történő bejutás. De ezek a legfontosabbak. Ja majd nem elfelejtettem, a kupából kiestünk, a későbbi győztes Cukaricki ellen. A vezetőségnek fontos, de nekem csak nyűg.

Tabella
    Tavaszi mérkőzések

Most egy kicsit pihentetem a mentést, mert kezdek belefáradni. Megtetszett a kelet-európai foci. Lehet még keletebb nézek csapatot. Oroszországban még soha nem indultam, ott van a Spartak, Lokomotiv és Dinamo hármas, amit szívesen kipróbálnék. A CSKA-t nem szeretem, ezért velük semmikép nem indulok. :D
  • ozbom
    Valaki nem tud egy olyan modot, amiben rendesen működik a jugoszláv liga?
  • zorrobomber
    Hát, én próbálkozok kitartóan a magyarokkal, de nálam se fogja Nikolics (aki amúgy le is sérült fél évre) lájkolni ezt a képet:
  • Sulla75
    Azért ez a kép nem semmi :)Lesz majd pár kérdésem mint említettem két hónapja játszom és a taktikai beállításokkal kicsit kész vagyok néha noha ez lenne a játék lelke.
  • ozbom
    Jártatok már így? Miért engedte kölcsönvenni? Nem értem, máskor nem engedte, ha már játszott két csapatban is.
    Buktam több millió eurót a semmiért. Lehet én voltam a figyelmetlen?
  • korbin555
    Én már megkaptam a kódot, aktiváltam is a Steam-ben:

• ozbom
    Veletek fordult már elő olyan, hogy egy túrán vettetek részt. Ott edző meccset akartatok játszani egy rivális csapattal. Akik szint úgy ott túráztak és nem fogadták el? Pedig olyan jó lett volna játszani a Hajduk Split ellen, de elutasították.
  • geo91
    idén szakítottam a dobozos mániámmal és előrendeltem innen
  • ozbom
    Milyen érdekes, hogy megint kikaptunk a bajnokságban az utolsó helyezett csapattól. Van 4 kaput eltaláló lövésük és az mind gól. Nekem van 20 pár kapura lövésem és van egy gólunk. :D Értem én, hogy csalni kell, hogy van olyan meccs, amit nem nyerhetsz meg. De akkor az legalább egy közvetlen rivális legyen ne egy olyan formában levő csapat, akit az nem ver meg, aki nem akar. Ja hogy mi vagyunk azok, akik nem akarjuk őket ütni. :D Vicces, ezt nyugodtan kijavíthatnák, hogy ne mindig a tök utolsó csapat üssön ki minket ko-val. Mert tényleg életszerű, ha egy utolsó csapat nyer több góllal a bajnok esélyes ellen. Mert az oké, hogy nyernek egy góllal brusztolva, de olyan támadásokat vezetve, mint a Barca na az már a röhejes kategóriába tartozik. :D
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.07. 14:52:32
  • ozbom
    Neked is grat a teljesítményhez.
  • ozbom
    Egy pár szó a Bl-ről. Előzetesen nem gondoltam azt, hogy meglehet a továbbjutás. Esetleg egy El hely kinézett a csoportban. A Benfica kicsit meglepetésre simán nyerte a csoportot. A végén belefért nekik egy vereség is a Villarrealtól. Viszont, ami meglepett az a Dortmund impotens játéka. Ellenünk szenvedtek, igaz kis fölénybe tudtak kerülni mind a két meccsen, de ettől függetlenül 4 pontot szereztünk tőlük. A Villarreal-t mind a két mérkőzésen lefociztuk, de csak 4 pontot sikerült szereznünk ellenük is. Mind a két mérkőzésen 2-0-ra el tudtunk lépni, de ők visszajöttek. Sőt a hazai mérkőzésünkön egyenlíteni is tudtak. A Benfica pedig mind a két mérkőzésen lefocizott bennünket, de otthon 1 pontot tudtunk ellenük szerezni. Így lett meg a 9 pont, ami lehetett volna 11 is. De nem vagyok telhetetlen. Összességében örülök az eredménynek, hogy ismét sikerült a továbbjutás. Most egy lényegesen erősebb csoportból, mint tavaly. Igaz csak második helyen, de ez nem számít. Most várjuk a sorsolást és a téli pihenőt, mert egy kis gödörbe került a csapat. Még 3 mérkőzés van a szünetig, ott kell a 9 pont bármi áron. Ezzel akkora előnyre tennénk megint szert, hogy nem valószínű, hogy be tudnának fogni bennünket. Egyelőre ennyi.

Bl csoport
    Bl mérkőzések
  • sas96
    Sziasztok,

először is gratulálni szeretnék a Fradival és a Partizannal nyomuló "kollégáknak" a szerepléshez! :-) Így tovább! :-)

Én csak egy félszezon összefoglalóval fogok most jelentkezni. Az Iraklis-al eljutottunk a 2025/26-os szezon feléhez.

Kezdeném a nyári átigazolási összefoglalóval. Igazolások 25/26Sajnos sokan távozni akartak, hiába a BL győzelem. A folyamatos vergődést megelégeltem, így pár emberkének megköszöntem az eddigieket, hiába alapemberek, és szép haszonnal adtam túl rajtuk. Be oldalon csak 1 csatár, 1 védő és 1 fiatal középpályás jött, opciós vásárlási joggal. Majd meglátom szezon végéig élek-e a lehetőséggel. Viszont éreztem hogy ez a szezon a sok távozó miatt talán más lehet :S gyengültünk kicsit.

Európai Szuper Kupa Döntő
    A félelmem beigazolódott, nagyon gyengén fociztunk, de ennek ellenére nyerni tudtunk. Meg sem közelítettük játékban a BL döntőben mutatott teljesítményt.

BL csoport
    Ez tűnt az utóbbi évek legkönnyebb csoportjának, ennek ellenére nyögvenyelős lett. Előjött 1 olyan probléma ami eddig nem volt jellemző, nemzetközi meccseken hiába irányítunk, nem vagyunk képesek gólt lőni... Ennek köszönhető az eredmény a csoportban. Következő ellenfél az AC Milan lesz, hasonló befejezési mutatókkal nem sok esélyünk lesz.

Bajnokság állása
    Az egyedüli sorozat ahol jól teljesítünk és hozzuk a szintet. Egyelőre a veretlenség megvan, sőt azóta még egy meccset is nyertünk már. Remélem meglesz a 7. bajnoki cím.

Görög Kupa: Ez sok szót egyelőre nem érdemel.Lazán nyertünk a 2 csoportmeccsen, első helyen továbbjutás. Majd köv .ellenfél a Xanthi lesz.

Klub világbajnokság:
    BL győztesként ugye meglett az esély hogy ezt a trófeát is begyűjtsük.
    ElődöntőDöntő
    Mindkét meccset saját magunknak tettük nehézzé... hátul nem igazán voltunk jók, de mint látszik az eredményeken, a támadósorban sem. Simán hozni kellett volna mindkét meccset, hát nem lett sima. A lényeg, hogy ezt is sikerült begyűjteni.

Francia válogatott:
    Nemzetek ligája elődöntőben kikaptunk az angoloktól. 3 helyzetből 3-at vertek be, így kikaptunk 3-1-re.
    Viszont kijutottunk a VB-re. A magyar válogatott brutál mélységekben található meg. 142. emlékeim szerint a világranglistán és a kerete is ehhez a helyezéshez mérhető... katasztrófa... :-)
    Ezek után befejezésül a nyári VB csoportunk.
    Abszolút nem megoldhatatlan feladat. Próbálok eljutni a fináléig :-)
    Köszi ha elolvastátok és hajrá mindenkinek.
    Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.10.07. 13:13:46
  • Soulwave
    Szia, köszi! Nincs magyarom, az első szezonban játszott Nagy Ádám és Dibusz és ennyi. Utána csak külföldi, mostanára a cserepadon sincs, kölcsönben játszik két generált, de az első csapatba esélyük sincs bekerülni. Sajnos ez van, remélem az FM17-ben egy kicsit felértékelődnek a játékosok meg a youth rating. Belenyúlni editorban meg nem akarok, egyrészt nem is értek annyira hozzá, másrészt meg azzal főzök ami van
    Utoljára szerkesztette: Soulwave, 2016.10.07. 12:26:24
  • ozbom
    Nekem az előző mentésemben adott 3 játékost. Két középpályást meg egy csatárt. Majd egyszer folytatom, ha lesz kedvem. Most élvezem a Partizanos mentésemet. Itt legalább jönnek a jó játékosok. Ráadásul hazaiak, meg le tudom rabolni a kis csapatokat, ha akarom.
  • korbin555
    A 15 szezonos magyar karrieremben 1 magyar játékos volt, akit BL meccsen be mertem tenni a kezdőbe. De alapvetően rotációs volt ő is.
    A 17-ben viszont emelem a youth rating-et.
  • ozbom
    Néha ad egy normálisabb játékost. De amúgy használhatatlan az egész. Nálam sincs betöltve, mert úgy se férne be egy se a Partizanba onnan. Akkor meg minek legyenek betöltve. Foglalnák a többi jobb ország játékosaitól a helyet. :D Sajnos ez van, nem jók. Szerintem, ha lennének legalább olyanok, mint a bosnyákok, akkor talán lenne értelme.
  • ozbom
    Ismét nem lesz veretlen szezon. Tavaly az utolsó előtti fordulóban vert meg minket a Zvezda. Most a tök utolsó Metalac nyert ellenünk 1-0 arányban. Tipikus fm meccs. Nekik a meccs elején bemegy egy kamu. Utána nekünk semmi. Plusz a bíró is végig ellenünk fújt. Ezt megfigyeltem vannak a bajnokságban olyan bírók, akik eddig jól vezetik a meccset, utána 3-as osztályzatot kapnak. Na meg kiosztanak nekünk legalább 5 sárgát, míg az ellenfél csak 1-et kap. Igazából nem nagyon érdekel, mert szorosabb nem lett ettől a vereségtől a tabella. Így 16 pont előnyünk van, nem 19.
  • Sulla75
    Azért ez nem semmi :)Gratula,nem kekeckedésként kérdezem de magyar van a keretben?Vagy ennyire használhatatlan az egész liga?
  • ozbom
    De bizony onnan indult. Sőt, Lazar Markovic, Aleksandar Mitrovic is. Ha megnézed, elég jó kis támadó trió. Kiegészítve pár Zvezda játékossal. Luka Jovic, Mihailo Ristic, Marko Grujic. Ezért is indultam a szerb bajnokságban, mert van egy csomó jó játékos csak be kell gyűjteni őket. Sajnos nekem el kellet adnom Zivkovicot, mert nem lehet vele szerződést hosszabbítani, akkor meg ne menjen el ingyen. De csak 1 milliót kaptam érte. Most azért hajtok, hogy visszavásároljam az elkótyavetyélt fiatalokat és legyen egy jó szerbekből álló csapat. Már most is a válogatottba 6 embert adunk. :D
  • Soulwave
    Köszi! Andrija Zivkovic nem nálatok indul a játékban véletlenül egy év múlva lejáró szerződéssel? Én leigazoltam a Herthába, nagyon durva statjai lettek pár év alatt, világklasszis. Alapvetően a szerb liga fullon van olyan 18-20 évesekkel akikkel stabil bundesligás csapatot lehetne összerakni.
  • ozbom
    A belgrádi rangadó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/watch?v=LT4JbhwD7hg

Volt itt minden, ami szükséges egy rangadóhoz. Ez volt a legjobb meccs, amit ellenük játszottam. Két gólos különbség pár percnél tovább nem volt. De a lényeg a végeredmény.
  • ozbom
    Sikerült megjavítani. Most már nem nyúlok hozzá. Egyszerűen nem engedte lecserélni a játékosokat. Hiába húztam jobbra, balra semmi. Azt hittem felkötöm magam, na jó nem, de ideges lettem, hogy kész vége. Eddig én se nagyon skineztem. Régen igen, meg most találtam egyet, ami bevált. Lehet nem szeretik egymást és ezért volt a kalamajka. De megoldódott.
  • zorrobomber
    Ugh... na én maradok a default-nál. Régen én is skinezgettem, de... most már nem.
  • ozbom
    Kipróbálom én is, hátha jobb lesz.
  • zyndar
    De, szinte biztos. Én visszatértem a jó öreg Wannachupbrew skinhez, ez hasít, ahogy kell.
  • ozbom
    Grat! Én a Partizannal indultam, most tartok a harmadik évnél. A lényeg, hogy nem igazolhatok Nyugat-Európából, Afrikából és Dél-Amerikából. Ezt a kikötést szabtam magamnak. Közép és Kelet-Európa jöhet szóba. Már szinte csak szerb játékosaim vannak. A horvátok nem állnak velem szóba, vajon miért? :D Egy két bosnyák generált ifi jött. De megszereztem kölcsönbe Mitrovicot a Newcastle csapatától és Begovic is jött a Chelseatől kölcsönbe. Meg a MU fiatal szerb kapusa, ő is kölcsönbe jött. A Zvezdából jött két ember, a harmadik nem fog, mert Zvezda szurkoló. Viszont egy érdekesség, hogy Jovic leigazolásánál nem örültek a szurkolók. Pedig jó lesz érzem. Az első évében senki nem volt jó nálam, fél-egy év kell, hogy megszokják a légkört. Most az a probléma, hogy hirtelen sok játékos került a kezdőbe. Talán emiatt is döcög a játékunk a kelleténél jobban. De majd belejönnek a srácok.
  • ozbom
    Nem lehet, hogy a sok kép miatt? Én is észrevettem, mintha nem úgy működne, mint az eredetivel.
  • Soulwave
    Ferencváros 2019/20

Pár nap eltelt a legutóbbi poszt óta, úgyhogy nem biztos hogy teljesen emlékszem, talán a 4. szezon volt, és EL elődöntőig jutottunk ahol a Tottenham elvert minket. Az idei szezont elnézve ez nem csoda, de ne szaladjunk ennyire előre.

Sajnos megint elkezdődött az, hogy elkezdtem unni a karriert, mert kb kilátástalan a helyzet a magyar fodballmocsárban, de még hajtottak a lehetőségek. Amit nagyon-nagyon furcsállok, hogy rengeteg kiszemelt fiatal játékosból csak egyet-kettőt sikerül átcsábítani olyan bajnokságokból akik a magyar bajnokságnál alacsonyabb reputációval (pl. buli 2, angol 2) rendelkeznek, illetve olyan csapatoktól akiknek a koefficiense meg sem közelíti a mienket. Ami amúgy a 35. helyre elég a listán.
    Ez az általam nagyon kedvelt FM12-ben emlékeim szerint nem volt annyira vészes, de itt baromira megnehezíti a dolgom. A dél-amerikai bajnokság ugye 5 főt tud adni, a k-európai bajnokságban alig van klasszis fiatal, az afrikaiakat felvásárolják az orrom előtt, a nyugati pedig esélytelen (még a portugál, holland vonal is).

Így nehéz igazolni, de megpróbáltam kihozni belőle a legtöbbet. Ante Coric megszerzése régi vágyam volt, de rajta kívül nyári érkezőnk alig volt.

A BL selejtezők még a harmadik körben kezdődtek, semmi érdekes, talán csak a Partizan szorított meg minket. A csoportbajutás így nem került veszélybe, viszont amit a csoportban tapasztaltam megint elkeserítő volt. Adott volt ugye, hogy a morál nem volt túl rózsás, lévén hogy senkit nem akartam elengedni nagy csapatokhoz. Hogy őszinte legyek nem teljesen emlékszem az ellenfelekre, de a lényeg hogy 4 pontot szereztünk, ami gólaránnyal elég volt az EL szerepléshez. Elég gáz de ez van. Az MB1-et most már simán hoztuk, de a nagy egyéni teljesítmények hiányoztak.

Itt éreztem, hogy valamit sürgősen meg kell változtatnom, így az addigi wonderkidnek kikiáltott Lopezt eladtam a Bundesligába, elegem lett a vergődéséből. Ugyanígy távozott a bolgár generált középpályásom, sajnos őt kivásárolták. Ezekre a posztokra rengeteg pénzt kiadtam féltávon, Marcos Astina noname, de iszonyat jó statokkal rendelkező brazil olimpiai válogatott csatár jött, illletve Joshua Kimmich, aki a játékban is az egyik legjobb, de méltatlanul hanyagolt középpályások közé tartozik. Sikerült megszereznem Stafylidist, mivel a balbekk poszt volt a leggyengébb.

Szerencsére bejöttek az igazolások, illetve az öltöző is egy kicsit kiegyensúlyozottabb lett, így bizakodva vártam az EL-t, annak ellenére, hogy a mumus PSG-vel sorsoltak össze első körben. Ennek ellenére elkaptuk őket idegenben 1-2-re, majd ők vertek minket itthon 0-1-re de hát ugye idegenbeli gólok, köszi. Ez erőt adott a folytatáshoz, Dinamo Kyiv 6-2, OM pedig 8-4-es összesítéssel kullogott haza. Astina pár hét után bepörgött, úgy termelte a gólokat, mintha nem lenne holnap.
    Az elődőntőben jött a Schalke, bár tavaly kiejtettem őket, de idén elhoztak két olyan klasszis 19 évest akikre régóta fájt a fogam. Szerencsére még mindig szeretik a 30+-os játékosokat játszatni a nagy meccseken, és amikor idegenben 5-1-re elkentem a szájukat eléggé csodálkoztak. Érdekes egyébként, hogy a Control mentalitás mennyire működött idegenben. Itthon már csak kozmetikázni tudtak, 7-4-es összesítéssel mi jutottunk a döntőbe, ahol az Arsenal várt rám.
    Akárhányszor, akármelyik csapattal játszottam BL, EL döntőt, valahogy sohasem sikerült 3-0ra nyernem, egy 5 perces meccs alatt megiszok egy doboz sört, olyan idegőrlő dolgokat hoz össze az fm. Kezdtük azzal hogy összehoztunk egy gólt az ágyúsoknak, majd 10 percre rá Cartabia kiegyenlített. A 80 percben, nem adtak meg egy jogos tizit nekünk, így hosszabításra mentették a bírók a meccset. Ahol a 112.-ben meg is szereztük a vezetést, elégedetten hátradőltem, majd a Karaszjov szerű képződmény könnyű síppal befújt a 119.-ben egy tizit az Arsenalnak. ?!... Jött a büntetőpárbaj, ahol a kapusom Pavlenka, kivédett 3 tizenegyest, így 1965 után, 2020-ban a Fradi ismét EL kupát emelhetett a magasba.

A hazai grundokon, sima Fradi bajnoki cím, és egy (bevallom férfiasan) szándékos kiesés az MK-ből tehermentesítés céljával. Gyakorlatilag a Videoton, a Békéscsaba és a Debrecen, akik meg tudnak néha szorongatni a többi nulla. Ami a legnagyobb érdekesség, hogy az MTK, két szezon alatt lecsúszott és jövőre az MB3-ban vitézkedhet.
    BL-ben a Tottenham dominált, minden szempontból fölé nőttek a teljes mezőnynek, így ők lesznek hosszútávon a riválisaink.

A játékosaimmal, az évközi váltást követően abszolút elégedett vagyok, mindhárom igazolás bevált, és enyém lesz a mezőny legjobb belső védője hosszútávon. Cartabia öregszik egyedül, de még egy-két szezont kibír, talán Papadopoulos pótlásán kell elgondolkoznom nyáron, mert volt egy két komoly betlije, de összességében mindenki 7.3-as átlag felett teljesít. Egy-két játékos és taktika képek:

Köszi hogy elolvastad.
  • zyndar
    Nekem elég korrekt gépem van de ezzel a skinnel laggol valamiért.
  • ozbom
    Bl csoport
    Meccsek

A tavalyi csoporttól nehezebb, de hátha sikerül megcsípni a 3. helyet. Nem volt elvárás a csoportkörbe jutás, mert nem ígértem meg a vezetőségnek. Szerintem egy El-be jutás reális lehet, ha sikerül otthon jól szerepelni. De ez még a jövő zenéje.

Szerb keret egy kis érdekesség 6 játékos is a keretben tőlünk
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.06. 09:39:42
  • Sulla75
    Köszi letöltöm.Én most 4-2-3-1 et játszom de a stílus elég nehezen áll össze(standard,kontra) a védőknél fedező-feltartó kombó nem jött be én is inkább a sima középhátvédeket játszom de ez még alakul lévén két hónapja tanulom csak :).Illetve a játékot próbálom szűkre venni eddig z tűnik hatékonynak.
  • ozbom
    Igazolások
    Taktika
    Már az elejétől ez a taktikám, néha kisebb módosításokkal. Biztos védekezés és utána támadás.
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.05. 20:11:17
  • zyndar
    Szerintem INNEN.
  • ozbom
    Köszönöm. ultimate 10 skin for fm16.2 és fm 2016 flut skin keveréke. A másodikból vannak a stadion képek meg háttérképek. fm scout-ról szedtem őket, ha jól emlékszem
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.05. 16:50:35
  • Sulla75
    Nagyon jó ez a skin.Honnan töltötted le?
    Egyébként gratula,hasonlót csinálok a Vidivel ha vége a szezonnak beszámolók :)
  • ozbom
    Véget ért a Bl menetelésünk. A Chelsea már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást. 15 perc alatt kaptunk hármat, onnan már nem tudtunk felállni és kettős vereséggel estünk ki. Nem érdemeltünk volna továbbjutást. Örülhetünk, hogy csak ennyi lett. Összességében elégedett vagyok vele teljes mértékben. Nem hiszem, hogy akármire is panaszkodnom kellene. BL meccsek
    Két komolyabb csapat ellen játszottunk. 4 meccsből 3 alkalommal maradtunk alul, 2-13-as gólkülönbséggel. Nem gondolom, hogy a következő szezonban meg tudnánk ismételni ezt a menetelést. Jön pár új játékos, de lesznek távozók is. Igaz még van 4 meccs a bajnokságból, de azok már nekünk csak kötelező fellépések, mert behúztuk a bajnokságot. Még kupa elődöntőben kell egy meccset játszani, és remélhetőleg meglesz a döntő és a kupa győzelem is. Holnap befejezem a szezont és teszek fel képeket is.
  • ozbom
    Tavaszi mérkőzések
    Alapszakasz
    Rájátszás
    A végére kicsit elfáradt a csapat, hiába alkalmaztam a rotációt. Ezért volt a végén az a pár sok gólos meccs. A Bajnokok Ligájában nagyon úgy néz ki eljött a vég. Igaz még nem játszottuk le, de a Chelsea-t nem hiszem, hogy már le tudnánk győzni. Így is túl teljesítettük az elvárást. Mivel az csak a selejtezők playoff körébe kellett jutni. Jövőre biztos elvárják a csoportkört, de lehet kiesünk hamarabb.