A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #103326 Sziasztok,
először is gratulálni szeretnék a Fradival és a Partizannal nyomuló "kollégáknak" a szerepléshez! :-) Így tovább! :-)
Én csak egy félszezon összefoglalóval fogok most jelentkezni. Az Iraklis-al eljutottunk a 2025/26-os szezon feléhez.
Kezdeném a nyári átigazolási összefoglalóval. Igazolások 25/26Sajnos sokan távozni akartak, hiába a BL győzelem. A folyamatos vergődést megelégeltem, így pár emberkének megköszöntem az eddigieket, hiába alapemberek, és szép haszonnal adtam túl rajtuk. Be oldalon csak 1 csatár, 1 védő és 1 fiatal középpályás jött, opciós vásárlási joggal. Majd meglátom szezon végéig élek-e a lehetőséggel. Viszont éreztem hogy ez a szezon a sok távozó miatt talán más lehet :S gyengültünk kicsit.
Európai Szuper Kupa Döntő
A félelmem beigazolódott, nagyon gyengén fociztunk, de ennek ellenére nyerni tudtunk. Meg sem közelítettük játékban a BL döntőben mutatott teljesítményt.
BL csoport
Ez tűnt az utóbbi évek legkönnyebb csoportjának, ennek ellenére nyögvenyelős lett. Előjött 1 olyan probléma ami eddig nem volt jellemző, nemzetközi meccseken hiába irányítunk, nem vagyunk képesek gólt lőni... Ennek köszönhető az eredmény a csoportban. Következő ellenfél az AC Milan lesz, hasonló befejezési mutatókkal nem sok esélyünk lesz.
Bajnokság állása
Az egyedüli sorozat ahol jól teljesítünk és hozzuk a szintet. Egyelőre a veretlenség megvan, sőt azóta még egy meccset is nyertünk már. Remélem meglesz a 7. bajnoki cím.
Görög Kupa: Ez sok szót egyelőre nem érdemel.Lazán nyertünk a 2 csoportmeccsen, első helyen továbbjutás. Majd köv .ellenfél a Xanthi lesz.
Klub világbajnokság:
BL győztesként ugye meglett az esély hogy ezt a trófeát is begyűjtsük.
ElődöntőDöntő
Mindkét meccset saját magunknak tettük nehézzé... hátul nem igazán voltunk jók, de mint látszik az eredményeken, a támadósorban sem. Simán hozni kellett volna mindkét meccset, hát nem lett sima. A lényeg, hogy ezt is sikerült begyűjteni.
Francia válogatott:
Nemzetek ligája elődöntőben kikaptunk az angoloktól. 3 helyzetből 3-at vertek be, így kikaptunk 3-1-re.
Viszont kijutottunk a VB-re. A magyar válogatott brutál mélységekben található meg. 142. emlékeim szerint a világranglistán és a kerete is ehhez a helyezéshez mérhető... katasztrófa... :-)
Ezek után befejezésül a nyári VB csoportunk.
Abszolút nem megoldhatatlan feladat. Próbálok eljutni a fináléig :-)
Köszi ha elolvastátok és hajrá mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.10.07. 13:13:46