A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Ristic már nálam van, a nyáron megszereztem tőlük. A Jovic üzlet kútba esett, kértem pénzt igazolni, kaptam is 12,5 milliót. 3-at kínáltam érte, a klub elfogadta, de jött az ügynök és követelt még 12,5 milliót eurót. Annyi pénzünk nincs. Igaz be tudtam volna szerezni, de nekem ennyit nem ér meg egy játékos. Pedig jó lenne a támadósorom. Ozegovic, Saponjic és Jovic. Fiatalok így meg lenne oldva legalább 10 évre. Az egészben az a durva, hogy simán jönne. Gondolkozott, hogy menne a Bolognába, de rajtunk kívül senki nem tett érte ajánlatot. Plusz csak mi érdeklődtünk iránta. Van még egy két fiatal tehetségük, azok is jönnének a süllyedő hajóról, mint azok a bizonyos kis szőrős állatkák. :D

Ti fizetnétek 3-4 millió között fiatal játékosokért? Valamiért nem nagyon vagyok hajlandó kiadni ennyit, pedig tudom, hogy jól járna a klub. Van egy román védő, aki tud játszani labdaszerzőt és vkp is. Kéne egy jó kapus is, akit kinéztem nem hajlandó jönni. Ebből a pénzből, ami most van tudom, hogy csak 2-3 játékost tudnék venni. De ők erősítést jelentenek. Eleve az volt a célom, hogy egy ütőképes csapatot építsek. Akik, ha nem is esélyesek a bl megnyerésére, ettől függetlenül ott vannak az élmezőnyben. Most egy kicsit talán korán is jutottunk túl a csoportból. Megkaptuk a Sportingot, talán őket tartottam a legkönnyebb ellenfélnek, de hát elverték a Monacot is 5 góllal. Így azt mondhatom az esélytelenek nyugalmával játszhatunk ellenük. Ezért is kellene erősítenem a nyárra, mert szeretném megtartani ezt a szintet, ahova most eljutottunk, mert félek visszaesés lesz jövőre. A csoportunk nem volt valami veretes, mert a Barcán kívül a Celtic és a CSKA Moszkva se képvisel szerintem top kategóriát. Nekünk meg kijött a lépés, plusz a sorsolásunk is kedvező volt. A bajnokságot szerintem idén kinőttük, mert 1 meccsel kevesebbet játszottunk és 16 pont előnyünk van már most. Ha így haladunk az alapszakaszban megnyerjük a bajnokságot. :D A jövőre nézve nem volna rossz, ha már márciusra bajnokok lennénk. Legalább lehetne beépíteni a fiatalokat is a csapatba.