A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lópikula
    Nem meggyőzni akaros senkit, csupán a véleményemet szeretném megosztani egy aránylag normális fórumközösséggel. 2010 óta minden évben megvásárolom az aktuális FM-et. Ahogy teltek múltak az évek egyre jobban észrevettem, hogy a játék évről évre nem ad semmi kiemelkedően újat, a konkurencia totális hiánya miatt. Meglátásom szerint minden évben frissítik az adatbázist, beleraknak pár új média dolgot és slussz. Idén nézegettem az újdonságokat. Mit mondjak, erre számítottam, a nagy semmire. Új squad depth felület..na bumm...részletesebb gazdasági felület..na bumm. X mennyiségű új animáció...totál felesleges, mert a meccsmotor ugyanaz marad és nem is ez a lényege a játéknak. Én idén fájó szívvel de úgy döntöttem nem veszem meg. Tavaly egy kulcsos honlapról vadásztam az FM-et, melyet fél év után elvett a steam. Most is kulcsosról vennék, de már nem kockáztatok, steamen meg szerintem igen drága ahhoz képest, hogy Miles Jacobs ugyanazt akarja letolni a torkunkon adatbázis frissítéssel. Marad a jóöreg FM 2015...semmivel se rosszabb mint ez lesz.