A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ozbom #103242 Sikerült ott vagyunk a Bl főtáblán. Az APOEL elleni első meccs jól kezdődött, gyorsan vezetést szereztünk Potocny révén.( A télen jött, akkor nem igazán találta a helyét, de most fontos gólokat lőtt a bajnokságban és a Bl-selejtezők folyamán.) Viszont nem sokáig örülhettünk, mert egy szöglet után egyenlíteni tudtak a ciprusiak, így a végeredmény 1-1 lett. Idegenben jó a döntetlen, főleg rúgott góllal. Persze, hogy ne legyen felhőtlenül boldog mindenki a már említett Potocny-t lerúgták. Miért is ne?!
Majd egy bajnoki után következett a visszavágó, mi vártuk kedvezőbb helyzetből a meccset. Sokáig semmi nem történt, volt egy-két helyzet itt is, meg ott is. Félidő 0-0-val zárult, majd a második félidő közepétől indultak be a dolgok. Megszereztük a vezetést egy lecsúszott beadással. :D Majd az utolsó 10 percben sikerült elérnünk még 3 gólt. Ezek közül egy egy öngól volt. Nem bírták a pokoli hangulatot és a végére összeomlottak. Így 4-0-ra nyertünk itthon és összesítésben 5-1 nekünk. Megérdemelten jutottunk be a csoportkörbe, ahol nem is olyan rossz csoportba jutottunk. Barcelona, CSKA Moszkva és a Celtic.
Partizan-APOEL
Bl csoport
Szerintem a sorsolás sem rossz, mert a Barcával kezdünk és utána lesz elméletileg 3 könnyebb mérkőzés. Bízom a 3. hely megszerzésében, de titkon a továbbjutásban is. Ha tudjuk a tavalyi Dortmund és Brugge elleni formát hozni, akkor meg is lehet a meglepetés. De felesleges előre inni a medve bőrére. Nem szeretnénk megégni, igaz ez is már csoda, hogy bejutottunk. Annyiban örülök a Barcelonának, hogy szerintem mindenkit megvernek a csoportban, plusz a sok néző a meccsükön. :D
Tabella
A bajnokságot 6 győzelemmel kezdtük, a város rivális ismét beragadt. Aminek persze, mi örülünk. De annak már nem, hogy kiestek az El-ben a Hajduk Split ellen kettős vereséggel. Mert a többi kupa induló még az 1. és 2. körben kizúgott. Akár a magyar csapatok.
Így egyedüli szerb csapatkánt, mi vagyunk a megmentők. De ez így kevés lesz, ha mi húzzuk csak a koefficienst.
Igazolás
Most, hogy bejutottunk a Bl-be és kaptunk 12+2 millió eurót, megpróbálok kuncsorogni egy kis pénzt. Így hátha sikerülne elhoznom Luka Jovicot a Zvezdától. Így nekünk lenne a legjobb támadó alakulatunk. Lemészárolnánk a ligát.
Egy kérdésem megint lenne. Rotáció, ti hogyan alkalmazzátok vagy szoktatok-e egyáltalán. Nekem most pont olyan a keretem, hogy megoldható, mert van minden posztra plusz ember. Ráadásul nincs "A" vagy "B" csapat, mert mind a kettő hasonló erősségű. Így én sokszor az egész csapatot cserélem, főleg most a selejtezők alatt más csapat játszott, mint a bajnokikon. És továbbra is ezt fogom arra a 6 Bl meccsre alkalmazni.
Összegezve, ha így folytatjuk 2 éven belül nem lesz ellenfél a hazai bajnokságban.
Mondjuk ez is a cél, mert irány a Bl vagy El trófea és a világhírnév a csapatnak.