104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A Madden 08 volt az utolsó pc-s. De volt az NFL Head Coach 2006-ban, ami erre ment rá, de az FM-hez képest sokkal vizuálisabban csinálta, így eléggé fura volt. Volt folytatás 09-ben, de az már csak konzolra. Nem jobb lenne, csak más. Más mechanikák és működés, más hozzáállás, de ennyi. A meccseket kellene megoldani, hogy gyorsan is le lehessen tudni őket, mert amúgy meg elég sokáig is eltartana... -
Lancelot1983 #103259 Köszi :( Madden NFL azt hiszem a 2000-es évek közepétől megszűnt pc-re létezni, így ez nálam kilőve, meg azt hiszem azért az FM-nél tényleg nem lenne jobb szerintem, inkább csak érdekes lenne talán először. -
Nem valószínű, hogy lesz. A Madden franchise mode nagyjából lefedi az igényeket. Plusz nincs is akkora szurkolói bázis, hogy eltartson egy ilyen réteg játékot. És az sem segít, hogy az EA-nek exkluzív joga van az NFL-re... -
Lancelot1983 #103257 Remélem a végeredmény "ABC" lesz :) Örömteli, hogy ezen a fórumon is vannak NFL rajongók is, jó lenne egy NFL manager játék is :) -
Lancelot1983 #103256 Köszi, Grujic, már Liverpolos, 6,75M font az értéke és kb 18000 fontot keres, 1/3-át az én csapatom összfizetésének :)
Risticre küldök egy felderítőt, ő még maradt a Vörös Csillagnál, de előző idényben csak 6,9-t teljesített, pedig szerintem nincsenek rossz statjai. -
Lancelot1983 #103255 Köszi, ez eddig nekem fel sem tűnt, hogy ilyet is lehet :) Ilyenkor, ha bepipálod, mondjuk Afrikánál a nemzeti hírnevet, akkor a játékosok száma is megnő gondolom elég sokkal. -
korbin555 #103254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem unatkozom.
TV: Burnley-Arsenal
Monitor: New England-Buffalo
Tablet: Carolina-Atlanta -
ozbom #103253 Próbálom kiszűrni a mentálisan gyenge játékosokat és a hangadókat. Zavar, ha kikapunk vagy döntetlent játszunk, de elfogadom, mert benne van. Viszont azt nem tűröm, ha egy viszonylag jó vagy számunkra jó félidő után belesz@rnak az egészbe. Azt tudtam, hogy a Barca átlép rajtunk, de nem ilyen lélektelen játékkal. Főleg otthon, mert utána a Moszkva és a Celtic is beleszaladt a késbe rendesen. Mind a két meccset a második félidőben nyertem meg. Ott vagyunk erősebbek a nemzetközi porondon.
Igen nehezen nyert a JAX, viszont remélem nyer ma a Patriots. :D -
korbin555 #103252 Akkor szoktam büntetni, ha nagy esélyesként, gyenge csapattól kikapunk. Főleg a kulcsjátékosoktól nem tűröm a lötyögést. Ha nem vagyok igazságtalan, elfogadják. Persze emberek vagyunk, sok a gyenge jellemű játékos. Általában náluk alacsony a pressure, és magas a controversy érték. A kettő együtt pláne nem sok jót jelent. Nem bírják a kritikát, és mindig nekik van igazuk. Az ilyen pofázik vissza egy 5.9 után is, hogy ő márpedig nem játszott rosszul. A csapatnak csak jót tesz, ha ilyenek nincsenek a bérlistán.
(Nagy nehezen csak nyert a JAX.) -
ozbom #103251 Közben csak folytattam a játékot az NFL meccs mellett. A Barca meccs után két győzelmet tudtunk aratni a Moszkva és a Celtic ellen. Mindkét csapat vezetést szerzett ellenünk a mérkőzés elején. A CSKA már a 2. percben, a Celtic a 7-ben. Félidőben már döntetlen volt az állás, utána pedig jött a sírásás. :D Tabella
Ezzel a két győzelemmel óriási lépést tettünk a továbbjutás felé, de minimum az EL-ben tudjuk folytatni a tavasszal. Sejtettem, hogy jó lesz a csapat a Moszkva és a Celtic ellen. A Barca meg mindenkit elver, ez már biztos.
Saponjic
A két mérkőzés hőse.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.02. 18:49:47 -
ozbom #103250 Ebben igazad van, én is éreztem utána, hogy lehet túl lőttem a célon. De már mindegy, mert el is adtam őket. Kell a pénz is, mert meg akarom szerezni Jovicot. Fogjuk arra, hogy ez volt az indok, hogy el tudjam őket adni. :D Tudom, hogy a bl és a Barca más kategória, de ennyire bénán nem sok játékosom játszott ellenük. 6-os értékelés alá nem mentek, itt ketten is 5.5 köré sikerült kb 20 perc alatt süllyedniük. Ha a valóságot nézzük két hete a Celtic is kapott egy nagy verést. Néztem is a meccset, hát semmi esélyük nem volt. De itt a játékban egy félidő erejéig 1 gólon tartottuk őket, semmi nem mutatta, hogy 5 perc alatt kapunk 3-at. Lefejeli a magas védőket Suarez, meg egy beívelt labdánál, ahol simán kifejelte a belső védő a labdát. A szélső játékosom meg fogja és ellöki vagy felrúgja Suarezt. -
korbin555 #103249 Én is szigorú vagyok, nem habozok büntetni sem, de szerintem átestél a ló túloldalára. Mert BL csoportban vagy, a Barca attól még reputációban, játékerőben messze fölötted áll. Elégedetlennek lehet lenni, de a büntetést én sem tartanám igazságosnak. -
ozbom #103248 A harmadánál járunk a bajnokság alapszakaszának és 10 pont előnyünk van. Azt nézegettem és számolgattam, hogy az alapszakasz végére akár a bajnokságot is meg lehet nyerni. Mondjuk nem idén, de akár jövőre vagy a következő években, ha így ki tudunk emelkedni a mezőnyből. A pontok felét visszük a rájátszásba, ami akár elég is lehet arra a 7 meccsre.
Tabella
Meccsek
Nincs rossz formában a csapat, egyedül a Barca elleni meccs, az ami kilóg. Igazából nem is lenne gond az az 1-6. De volt egy két játékos, akik egyszerűen a második félidőben úgy játszottak, mint akik mixxeltek és megrakták a Barcát több góllal. Tizenegyes ártatlan szituációban. Plusz 10 perc alatt 3 gombóc. Ez egyszerűen elfogadhatatlan, főleg úgy, hogy meccs után kérdőre vonva azt feleli a játékos, hogy ő jól játszott? Biztos jól játszott otthon a fifán, de ez nem fifa. :D
Most jön az NFL, így az elsőbbséget élvez, ezért pihen az FM egy ideig.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.02. 15:36:05 -
ozbom #103247 Ilyen szokott nálam is lenni, hogy senkinek nem kell senki. De az átigazolás utolsó délutánján, meg az egész csapatot vinnék. -
ozbom #103246 Megvolt az első bl meccs. 1-6 a Barca ellen, félidőben 0-1 és alig voltak jobbak. Második félidőben 5 perc alatt 3 gombóc. 11 játékosból 3 6-os átlag alatt. Megbüntetem őket, erre még neki áll feljebb. Ki is vágtam őket a tarcsiba. Mindjárt jobb lett a csapat morál. Azt hiszem a téli szünetben átadóra rakom őket. Nekem nem kellenek ilyen nyafogó gépek. Ez volt az utolsó meccsük a csapatban. Inkább nem fogok rotálni azon a poszton. Most már tudom oda kellenek új emberek. -
Az miért van, hogy időnként vannak olyan játékosok, akiket ha fejre állok se tudok eladni még bagóért se?
Konkrétan most a 29 Luke Shaw-ról van szó, tavaly lenyomott 25 meccset 7-es átlag fölött, 91 ezret keres, 12,5 millát ér. 5 millióért kínálom, de még 1 érdeklődő sincs sehol. Nem egy világklasszis, de 74x-es angol válogatott, tapasztalt, Angliában a top 4-től lefelé bárhova beférne.
Annyira nem pörög a piac, de sz.ros 5 millája tuti lenne bármelyik klubnak. Egyszerűen nem értem. Máskor meg egy fiatalabbal lenyomok 5 meccset és sorban állnak a klubok akkor is, ha annyira nem jó játékosról van szó, vagy nem villantott akkorát.
Kellene a hely, mert 3 balhátvéd van, és vagy őt adom el, vagy a 20 éves tehetséget küldöm kölcsönbe, de őt meg angol csapat nem akarja vinni, az affiliate klubjaim meg kiestek a másodosztályukba. Imádom az ilyen dilemmákat :D -
ozbom #103244 Én is így csinálom most a Partizannál. Igaz még csak a második szezonnál tartok és most jön a Barca elleni bl meccs hazai pályán. Eddig 100%-os volt a csapat, de most 0-0 lett a Zvezda ellen. Végig támadtuk a meccset, alig volt helyzetük. Lassan elvesztenek minden normális játékost, talán még Jovetic maradt. -
sas96 #103243 Én az Iraklis-al folyamatosan rotációt alkalmazok, mindenkit lecserélek általában ha úgy van. Ezt csak akkor csinálom másképp ha pont úgy jön ki hogy a bajnokságban rangadó jön aztán 2 nap múlva BL meccsen játszunk. Akkor kevés változtatás van a 2 meccs között. De amint lemegy ez az időszak újra visszaállok az erős rotációra. -
ozbom #103242 Sikerült ott vagyunk a Bl főtáblán. Az APOEL elleni első meccs jól kezdődött, gyorsan vezetést szereztünk Potocny révén.( A télen jött, akkor nem igazán találta a helyét, de most fontos gólokat lőtt a bajnokságban és a Bl-selejtezők folyamán.) Viszont nem sokáig örülhettünk, mert egy szöglet után egyenlíteni tudtak a ciprusiak, így a végeredmény 1-1 lett. Idegenben jó a döntetlen, főleg rúgott góllal. Persze, hogy ne legyen felhőtlenül boldog mindenki a már említett Potocny-t lerúgták. Miért is ne?!
Majd egy bajnoki után következett a visszavágó, mi vártuk kedvezőbb helyzetből a meccset. Sokáig semmi nem történt, volt egy-két helyzet itt is, meg ott is. Félidő 0-0-val zárult, majd a második félidő közepétől indultak be a dolgok. Megszereztük a vezetést egy lecsúszott beadással. :D Majd az utolsó 10 percben sikerült elérnünk még 3 gólt. Ezek közül egy egy öngól volt. Nem bírták a pokoli hangulatot és a végére összeomlottak. Így 4-0-ra nyertünk itthon és összesítésben 5-1 nekünk. Megérdemelten jutottunk be a csoportkörbe, ahol nem is olyan rossz csoportba jutottunk. Barcelona, CSKA Moszkva és a Celtic.
Partizan-APOEL
Bl csoport
Szerintem a sorsolás sem rossz, mert a Barcával kezdünk és utána lesz elméletileg 3 könnyebb mérkőzés. Bízom a 3. hely megszerzésében, de titkon a továbbjutásban is. Ha tudjuk a tavalyi Dortmund és Brugge elleni formát hozni, akkor meg is lehet a meglepetés. De felesleges előre inni a medve bőrére. Nem szeretnénk megégni, igaz ez is már csoda, hogy bejutottunk. Annyiban örülök a Barcelonának, hogy szerintem mindenkit megvernek a csoportban, plusz a sok néző a meccsükön. :D
Tabella
A bajnokságot 6 győzelemmel kezdtük, a város rivális ismét beragadt. Aminek persze, mi örülünk. De annak már nem, hogy kiestek az El-ben a Hajduk Split ellen kettős vereséggel. Mert a többi kupa induló még az 1. és 2. körben kizúgott. Akár a magyar csapatok.
Így egyedüli szerb csapatkánt, mi vagyunk a megmentők. De ez így kevés lesz, ha mi húzzuk csak a koefficienst.
Igazolás
Most, hogy bejutottunk a Bl-be és kaptunk 12+2 millió eurót, megpróbálok kuncsorogni egy kis pénzt. Így hátha sikerülne elhoznom Luka Jovicot a Zvezdától. Így nekünk lenne a legjobb támadó alakulatunk. Lemészárolnánk a ligát.
Egy kérdésem megint lenne. Rotáció, ti hogyan alkalmazzátok vagy szoktatok-e egyáltalán. Nekem most pont olyan a keretem, hogy megoldható, mert van minden posztra plusz ember. Ráadásul nincs "A" vagy "B" csapat, mert mind a kettő hasonló erősségű. Így én sokszor az egész csapatot cserélem, főleg most a selejtezők alatt más csapat játszott, mint a bajnokikon. És továbbra is ezt fogom arra a 6 Bl meccsre alkalmazni.
Összegezve, ha így folytatjuk 2 éven belül nem lesz ellenfél a hazai bajnokságban.
Mondjuk ez is a cél, mert irány a Bl vagy El trófea és a világhírnév a csapatnak.
-
ozbom #103241 Elérhető közelségbe került a Bl csoport kör. A második körben egy feröeri csapat ellen nyertünk 9-0-ra összesítésben. Tudtam, hogy nem lesz akadály, így az első meccsen az alap emberek, a másodikon pedig a cserék játszottak. Utána jött a következő kör sorsolása, izgatottan vártuk és egyből megkaptuk talán az egyik legnehezebb ellenfelet az Olympiakos személyében. Mondom jól van, lesz ami lesz. Első meccsen egy góllal sikerült nyerni 1-0. Ami reményt adott a visszavágóra, ahol rendesen bekezdtek a görögök. De a félidő közepén Andrija Lukovic, ahogy az első meccsen, itt is jól érkezett egy keresztbe ívelt labdára és közelről nem hibázott 0-1. Félidőben egy kis fejtágítás, mert nem játszunk jól, vették az adást kezdtünk egyre jobban játszani. Egy két friss ember a fáradtabbak helyére vagy aki nem úgy teljesít. Láss csodát egy kontra után 0-2. Akkor már tudtam, hogy 4 gólt nem fogunk kapni fél óra alatt. Megvolt a playoff sorsolás és a ciprusi APOEL csapatát kaptuk. Idegenben kezdünk, ez nem tudom mennyire lesz jó, mert eddig mindig mi kezdtünk otthon.
Bl meccsek -
ozbom #103240 Idén sem sikerült megnyerni a szuper kupát, igaz nem is prioritás. De, amit művelt a bíró az durva. Nálunk mindent lefújt, nekik nem. Lapot osztott mind a két oldalra, de azért figyelt arra, hogy nálunk két embert is ki tudjon állítani. Meg is volt az osztályzata 3,3. -
ozbom #103239 Marko Grujic, de ő elég drága. Mélységi irányítót is tud játszani. Vagy Mihailo Ristic. Őt viszonylag olcsón meg lehet szerezni, potom másfél millióért. Persze, ha van rá keret. Utána jó nagy haszonnal tovább adni.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.01. 22:11:09 -
korbin555 #103238 Bárki lehet Afrika szakértő, nem tudomány. 
Néhány jó arab meg néger scout bezárva ongoing a kontinensre, a többi már csak idő kérdése.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.10.01. 22:01:23 -
Lancelot1983 #103237 Nálam Crvena Zvezda a nevük :) -
Lancelot1983 #103236 Köszi, de ő is a másik DM posztra lenne jó, ő is labdaszerző, nekem mélységi irányító kell DM-ben, de szerintem a legolcsóbb az lesz ha ifikkel oldom meg, B csapatban van egy Kiko nevezetű, ő lehet az új kedvenc, Amoah meg már tavaly is be-beszállt 1-1 meccsre.
Amoah 01
Amoah 02
Kiko 01
Kiko 02
Mondjuk Kiko-nak már 2 éve be van állítva, hogy egyéni edzés keretein belül a DM pozíciót sajátítsa el és mélységi irányító képességgel, de nem sikerült még 100%-osan neki, de ifiben és tavaly B csapatban is ezen a poszton játszott -
ozbom #103235 Szóval véget ért a bajnokság, amit sikerült megnyerni 9 pont előnnyel a városi és ősi rivális Zvezda előtt. Itt Red Star a neve angolosan. Tényleg van valami olyan javítás, ahol Zvezda lesz a nevük? Tabella
Bl, EL és kupa meccsek
Bajnokik
Igazolások
Potocny nem igazán nyűgözött le. Igaz a télen érkezett csak, viszont a felkészüléseken rugdalta a gólokat, a bajnokságban már kevésbé. Kap még egy fél vagy egész szezont és utána meglátom, hogy mi lesz a sorsa. Lukovic és Arsenijevic volt a legjobb igazolásaim. Lukovicot remélem megint kölcsön tudom majd hozni. Most a tavasszal igazoltam még 4 játékost. Kettőt a Vojvodinától, egyet a Zvezdától és egyet a Jagodinától. Két védő, egy középpályás és egy csatár. Nyáron remélem kapok még valamennyi pénzt igazolni, mert kell egy kapus meg egy jó belső védő. Vagy hátha sikerülne leigazolni Jovicot. Most nyári szünet és utána építkezés. Idén remélem sikerül a Bl főtáblára jutni, de minimum az El-ben elérni a csoportkört megint. -
ozbom #103234 Köszönöm. Sasa Zdjelar vagy hogy írják. Őt nézd meg, amikor a szerb válogatottal játszottam, nálam mindig kerettag volt. Plusz, ha játszott elég jól nyomta. -
Lancelot1983 #103233 Grat a bajnoksághoz :)
Brasanac nem jó, mert MC a posztja és a taktikámban olyan nincs. Jevtovic jó lenne, mert ő DM, de két probléma van vele Hannover játékosa már, és ő másik DM játékosom helyére lenne jó ő inkább védekező DM. Valószínű ifikkel pótolom. Egyébként a játékos keresés nem egyszerű, a felderítőim gyakorlatilag senkit sem találnak elég jónak sosem, általában 3,5 csillag a max, amit szoktak adni valakinek, és nagyon ritkán van 4 csillag, és mondjuk 1000 emberből 1 kap 4,5 csillagot. Korbin a nagy Afrika szakértő, de nem tudom hogy csinálja az egész nyavalyás kontinensről nem tudtak összeszedni egy csapatra való játékost, és egy kivételével mind 1 vagy 2 csillagosak.
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.10.01. 19:32:32 -
-
ozbom #103231 Darko Brasanac és Marko Jevtovic a Partizánból. Szerintem érdemes megnézni őket, mind a kettőjük vdk, labdaszerző. -
ozbom #103230 Én két fordulóval a vége előtt megnyertem a bajnokságot. Most azon gondolkozom, hogy mi legyen a következő lépés, mert kaptam egy kis pénzt megint. Arra gondoltam, hogy lerabolom a közvetlen riválisaimat, hogy a következő években ne tudjanak megszorongatni. :D A Vojvodinától jön már Ozegovic, de van egy fiatal bal bekkjük is. Oda pont kellene is egy játékos. Akkor van a Zvezdának egy fiatal irányítója Ristic vagy hogy is hívják. Meglepetésre el is jönne a nagy rivális Partizanba a Zvezdától. 
Lejátszom azt a két mérkőzést meg nyélbe ütök egy két igazolást és dobok pár képet a jobb játékosaimról és az érkezőkről. Luka Jovicot is eladná a Zvezda, de sokat kell fizetni az ügynökének. Na meg ő nem nagyon akarna jönni, de ha lesz lóvé akkor megpróbálom. :D Sőt egy két éven belül Zivkovicot is vissza akarom hozni.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.01. 19:07:38 -
ozbom #103229 Szerintem add el, úgy gondolom találsz jobbat nála olcsóbban. Vagy akár kettőt is. Nézz szét a szerbeknél. Ott van pár normális játékos vagy a horvátoknál. -
Lancelot1983 #103228 Itt most elmentettem a játékot, nem tudom mit tévő legyek: Ajánlat
Egyszerűen nem tudom, honnan vették a bátorságot, hogy egy ilyen magas ajánlatot tegyenek a kedvenc játékosomért.
Most jutottak fel a PL-be és egyből minden idők legdrágábban vásárolt forrest játékosát akarják faragni belőle.
Szerintetek eladjam?
01
02
Mondjuk a pénz jól jönne, mert a fizetési listán már megelőzött Estoril, Nacional da Madeira, Arouca és Académica meg feljött Setubbal azonos szintre velem. Valószínű mondjuk ifikkel pótolnám a távozását, de már idén is egy csomó ifit hoztam fel, meg azért eredményt is kéne produkálni.
-
ozbom #103227 Értem, köszi. Nálam most véget ért az alapszakasz. Megnyertem 6 pont előnnyel vagy hogy a Zvezda előtt. Most már a playoff utolsó 7 meccse van. Kezdésnek pont ellenük hazai pályán. Remélem visszavágunk nekik, mert az alapszakaszban a tavasszal 1-0-ra nyertek ellenünk. Szezon végén jövök a képekkel is. -
Rudee #103226 Én 5 naponta játszom felkészülési meccset, az utolsó pedig 6 nappal a bajnoki folytatás előtt van. -
ozbom #103225 Elérkezett a téli szünet a bajnokságban. 8 fordulóval az alapszakasz vége előtt 10 pont előnnyel vezetjük a tabellát a nagy rivális Zvezda előtt. Ez lehetne több is, ha kicsit határozottabbak lennének a támadóink. Tabella
Nem lövünk sok gólt, de cserébe nem is kapunk nagyon sokat. A téli szünetben erősítéseket tervezek a védelembe, középpályára és a támadó sorba is. Nem sok pénzem van, ezért a vezetőséghez fordultam, akik meglepetésre bele is mentek. Adtak 4,5 millió eurót igazolni. Ebből remélem 3 játékost tudok hozni, akik erősítések lesznek. Mivel az elején azt mondtam, hogy csak is kelet-európai lehet, ezért csak arra felé nézelődök. Már kinéztem egy játékost a Jablonectől, Ruslan Mingazov egy türkmén játékos. Igaz ázsiai, de régen a szovjetekhez tartozott. Ennyi kikötésem lesz, hogy valamilyen szovjet utódállam játékosa jöhet. Szlovéniától és Csehországtól nyugatabbra nem nézelődök. Edzőket azt megpróbálok hozni, de játékos az nem jöhet.
Egy kérdésem lenne, ti mennyi meccset szoktatok lekötni a téli szünetben? Én 9 mérkőzést kötöttem le, remélem addigra mire nekivágunk sikerül a szükséges erősítést idehoznom.
Az el-ben 3. helyezettek lettünk, mert kikaptunk a Dortmundtól 4-1 arányban, majd a West Ham is megvert 1-2-re otthon. Összességében nem rossz, mert nyertünk meccset meg lett két döntetlen is. Annyi a bibi vele, hogy nem sikerült a playoff kör a Bl-ben. Ezért egy kicsit mérges a vezetőség, na meg a kupa kudarc is, mert kiestünk a 2. körben. Így legalább csak a bajnokság marad, remélem megnyerjük és maradhatok a helyemen. :D -
ozbom #103224 Féltávnál vezetjük 2 pont előnnyel a tabellát. A kupában tovább jutottam egy második ligás csapat ellen. Az El-ben már a visszavágóknál járunk a csoportban, nagy kár, hogy nem tudtunk hazai pályán nyerni a Brugge ellen. Idegenben a visszavágón csak mi voltunk a pályán. Ilyen játékkal lesz esélyünk a West Ham ellen, de az a két elvesztett pont fájó. Mindegy majd jövőre remélem a Bl-ben jobbak leszünk. :D Persze, ha addig nem tesznek lapátra.
Tabella
El csoport
A szezon mérkőzése -
ozbom #103223 Ahogy Korbin is írta, elég egy két apróbb dolog és már nem is úgy megy a szekér. Van egy Lazios mentésem félre téve, a három bajnoki címet nyertem egymás után. Úgy, hogy az első évben nagy mákkal behúztam, viszont utána mindig én voltam az első, de a Juve úgy tapadt végig rám, de mindig én jöttem ki jobban. Pedig volt olyan év, hogy oda-vissza vertek.
Csak nem bírtam és folytattam a mentést. A bajnokságban két győzelem, ezzel át is vettem a vezetést. Az El-ben egy 1-4 a West Ham ellen, meg egy megnyert meccsen 1-1 a Club Brugge ellen. Majd holnap, ha lesz időm teszek fel képeket is.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.09.29. 21:06:37 -
okoska91 #103222 Vegül a norveg masodosztalyban talaltam csapatot, a Brann-t. Raktam be logot, facet es ket skint. Erre ket het jatek utan kidob crash dumpal, tort a jatek,de Rangerssel mar jatszottam egy fel szezont es semmi problema nem volt. A kod amit ir 750467
Valaki tudja az ellenszeret ? -
Lancelot1983 #103221 VdG 2. szezon összefoglaló 3. rész
Keret értékelés:
Játékosok neve mellett a szám, hogy idény kezdetén hány évesek voltak, valamint nemzetiségük, ha nincs ott semmi, akkor portugálok, és hogy hányszor voltak válogatottak a szezon kezdete előtt, illetve, hogy ha idén érkezett, akkor melyik csapattól és mennyiért.
Keret 01
Játékosok keresete egyenként
Játékosok osztályzata bajnokság és kupák egyben
Keret:
Kapusok:
Joao Miguel, 21 éves 1-szeres U21-es válogatott
idén sem lett még nagy válogatott, csak keret tagságig, jutott de Olimpián második lett, kb olyan teljesítményt nyújtott, mint tavaly, kicsit talán gyengébbet a 6,84-el
Douglas, 33 éves brazil
idén is csak pár meccset kapott, 1 évig van még szerződése, még nem döntöttem el mi lesz vele
Miguel Oliveira, 22 éves
kupákban kapott lehetőséget, elég gyengén muzsikált, még nem tudom mi lesz vele
Védők:
Jobboldali:
Laure, 31 éves spanyol, Deportivo 60e
28 meccsen 7,12 a bajnokságban 1gó 4 gólpassz 3-szor meccs legjobbja, jó igazolás volt
Bruno Gaspar, 23 éves, angolai, 5-szörös válogatott
nem jutott neki sok meccs idén, azokon idén nem brillírozott, viszont az angolai válogatottban 10 meccsen nem volt rossz
Pedro Correira, 29 éves
tavaly első számúnak játszotta be magát, idén viszont a barátságos meccsek után döntöttem el, hogy csak 3. számú lesz azokon a meccseken elég kiábrándítóan teljesített, kupában és a 4 bajnokin, amit kapott viszont, elég jól ment neki, ennek ellenére mivel szerződése lejár, valószínű nem hosszabbítok vele
Baloldali:
Dalbert, 22 éves, brazil
27 meccs 6 gólpassz 7,13 jó teljesítményt nyújtott
Luís Rocha, 23 éves
bajnokságban és kupákban is kb 5-5 meccs jutott neki, úgy érzem nem tudott és már nem is tud megfelelő szintre fejlődni, szerződése lejár menni fog
Középső:
Josué, 24 éves, 6-szoros U21-es válogatott
28 meccs 6,93 jobb, mint tavaly jóval, de még nem az igazi
Pedro Henrique, 23 éves brazil
28 meccs 7,06 kicsit jobb, mint a tavaly
Ousseynou Cissé, 25 éves, mali, 4-szeres válogatott, Rayo 300e
csalódás volt a játéka bajnokságban 13+1 6,84 kupákban picit jobb volt, érdeklődik érte Macional da Madeira és Estoril is tőlem mehet.
Joao Afonso, 26 éves
kevés lehetőséget kapott Arouca viszi is ingyen
Lima Pereia, 22 éves
kupákban kapott lehetősége pocsék volt, bár még két évig van szerződése, de én mindenképp el akarom adni mert első csapatban nálam többet biztos nem játszik
Középpályások:
Jobboldali:
Panagiotis Vlachodimos, 24 éves, görög, 7-szeres U21-es válogatott, Panathinaikos 300e
19+6 meccs 7 gól 2 gólpassz 7,02 a bajnokságban nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de tavaly egyetlen meccset sem játszott, így kicsit hullámzó volt a teljesítménye az elején
Hélder Ferreira, 19 éves B csapatból felhozva
hatalmas meglepetés volt számomra, 15+5 meccs a bajnokságban 6 gól 6 gólpassz 3-szor meccs legjobbja, 7,22-es átlag kupákban 6 meccsen 4 gól 2 gólpassza is volt még pluszban
Baloldali:
Hélder Barbosa, 29 éves 13-szoros U21-es és 1-szeres válogatott, AEK 850e
elején megsérült hosszabb időre és kissé nehezen lendült formába, 22+1 meccs 6 gól 4 gólpassz 7,13
Matheus Carvallho, 24 éves, brazil, 5-szörös U20-as válogatott
idén romlott a teljesítménye 9+8 meccsen 2 gól 3 gólpassz 6,76 kupákban valamint EL-ben viszont nem volt rossz, még nem tudom, mi legyen vele
Középső (védekező):
Cafú, 23 éves
picit gyengébb teljesítmény, mint tavaly, de kb mindenben ugyanaz
Bouba Saré, 26 éves, elefántcsontparti
lemásolta tavalyi teljesítményét ő is, csak most nem rúgott gólokat
Djordje Lazic, 33 éves, szerb
nagyon kevés lehetőséget kapott idén, főleg csereként, így a gyengébb osztályzatai csalókák lehetnek
Joao Pedro, 23 éves
3 meccs a kupákban 1 a bajnokságban, én úgy gondolom ő nem üti meg a mércét, pedig szerettem volne
Joseph Amoah, 22 éves, ghánai, B csapatból felhozva
kupákban nagyon jó volt, bajnokságban csak kevés meccs, de nem volt rossz, pech, hogy posztján ott van Cafú és mögött meg a B csapatba most felkerült ifjú nagy tehetség, aki jövőre jön fel az A csapathoz
Középső (támadó)
Tozé, 23 éves 12-szeres U21-es válogatott
bár idén kevesebb gólt lőtt és kevesebb gólpasszt is adott, de 7,38-as értéke jobb, mint tavaly
Bongani Zungu, 23 éves, dél-afrikai, 27-szeres válogatott, Sundowns 325e
súlyos sérülése volt, pedig a felkészülési meccseken biztató volt 3 +8 meccsen játszott a bajnokságban, nem volt jó a sérülése után már, el akarom adni, pedig az ő mezéből adták el a legtöbbet
Támadók:
Hugo Vieira, 28 éves, 1-szeres U21-es válogatott, Crvena Zvezda 975e
nehezen indult be 28 meccsen 10 gól 1 gólpassz 6,88, kupában viszont 2/2 EL-ben meg 8/5
Bruno Mendes, 22 éves, brazil
6+13 2 gól 1 gólpassz 6,82 csereként beállva nem nagyon tudott a mérkőzésekhez hozzátenni
Tyler Boyd, 21 éves, új-zélandi, 9-szeres U21-es és 15-szörös válogatott, B csapatból felhozva
2+8 2 gól 2 gólpassz, 6,93 csatárposzton és jobb szélsőként is játszott, kupákban is hasonló teljesítményt nyújtott