A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ozbom #103241 Elérhető közelségbe került a Bl csoport kör. A második körben egy feröeri csapat ellen nyertünk 9-0-ra összesítésben. Tudtam, hogy nem lesz akadály, így az első meccsen az alap emberek, a másodikon pedig a cserék játszottak. Utána jött a következő kör sorsolása, izgatottan vártuk és egyből megkaptuk talán az egyik legnehezebb ellenfelet az Olympiakos személyében. Mondom jól van, lesz ami lesz. Első meccsen egy góllal sikerült nyerni 1-0. Ami reményt adott a visszavágóra, ahol rendesen bekezdtek a görögök. De a félidő közepén Andrija Lukovic, ahogy az első meccsen, itt is jól érkezett egy keresztbe ívelt labdára és közelről nem hibázott 0-1. Félidőben egy kis fejtágítás, mert nem játszunk jól, vették az adást kezdtünk egyre jobban játszani. Egy két friss ember a fáradtabbak helyére vagy aki nem úgy teljesít. Láss csodát egy kontra után 0-2. Akkor már tudtam, hogy 4 gólt nem fogunk kapni fél óra alatt. Megvolt a playoff sorsolás és a ciprusi APOEL csapatát kaptuk. Idegenben kezdünk, ez nem tudom mennyire lesz jó, mert eddig mindig mi kezdtünk otthon.
Bl meccsek