A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Elérkezett a téli szünet a bajnokságban. 8 fordulóval az alapszakasz vége előtt 10 pont előnnyel vezetjük a tabellát a nagy rivális Zvezda előtt. Ez lehetne több is, ha kicsit határozottabbak lennének a támadóink. Tabella
    Nem lövünk sok gólt, de cserébe nem is kapunk nagyon sokat. A téli szünetben erősítéseket tervezek a védelembe, középpályára és a támadó sorba is. Nem sok pénzem van, ezért a vezetőséghez fordultam, akik meglepetésre bele is mentek. Adtak 4,5 millió eurót igazolni. Ebből remélem 3 játékost tudok hozni, akik erősítések lesznek. Mivel az elején azt mondtam, hogy csak is kelet-európai lehet, ezért csak arra felé nézelődök. Már kinéztem egy játékost a Jablonectől, Ruslan Mingazov egy türkmén játékos. Igaz ázsiai, de régen a szovjetekhez tartozott. Ennyi kikötésem lesz, hogy valamilyen szovjet utódállam játékosa jöhet. Szlovéniától és Csehországtól nyugatabbra nem nézelődök. Edzőket azt megpróbálok hozni, de játékos az nem jöhet.

Egy kérdésem lenne, ti mennyi meccset szoktatok lekötni a téli szünetben? Én 9 mérkőzést kötöttem le, remélem addigra mire nekivágunk sikerül a szükséges erősítést idehoznom.

Az el-ben 3. helyezettek lettünk, mert kikaptunk a Dortmundtól 4-1 arányban, majd a West Ham is megvert 1-2-re otthon. Összességében nem rossz, mert nyertünk meccset meg lett két döntetlen is. Annyi a bibi vele, hogy nem sikerült a playoff kör a Bl-ben. Ezért egy kicsit mérges a vezetőség, na meg a kupa kudarc is, mert kiestünk a 2. körben. Így legalább csak a bajnokság marad, remélem megnyerjük és maradhatok a helyemen. :D