A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    VdG 2. szezon összefoglaló 3. rész

Keret értékelés:
    Játékosok neve mellett a szám, hogy idény kezdetén hány évesek voltak, valamint nemzetiségük, ha nincs ott semmi, akkor portugálok, és hogy hányszor voltak válogatottak a szezon kezdete előtt, illetve, hogy ha idén érkezett, akkor melyik csapattól és mennyiért.
    Keret 01
    Játékosok keresete egyenként
    Játékosok osztályzata bajnokság és kupák egyben

Keret:

Kapusok:

Joao Miguel, 21 éves 1-szeres U21-es válogatott
    idén sem lett még nagy válogatott, csak keret tagságig, jutott de Olimpián második lett, kb olyan teljesítményt nyújtott, mint tavaly, kicsit talán gyengébbet a 6,84-el

Douglas, 33 éves brazil
    idén is csak pár meccset kapott, 1 évig van még szerződése, még nem döntöttem el mi lesz vele

Miguel Oliveira, 22 éves
    kupákban kapott lehetőséget, elég gyengén muzsikált, még nem tudom mi lesz vele

Védők:

Jobboldali:
    Laure, 31 éves spanyol, Deportivo 60e
    28 meccsen 7,12 a bajnokságban 1gó 4 gólpassz 3-szor meccs legjobbja, jó igazolás volt

Bruno Gaspar, 23 éves, angolai, 5-szörös válogatott
    nem jutott neki sok meccs idén, azokon idén nem brillírozott, viszont az angolai válogatottban 10 meccsen nem volt rossz

Pedro Correira, 29 éves
    tavaly első számúnak játszotta be magát, idén viszont a barátságos meccsek után döntöttem el, hogy csak 3. számú lesz azokon a meccseken elég kiábrándítóan teljesített, kupában és a 4 bajnokin, amit kapott viszont, elég jól ment neki, ennek ellenére mivel szerződése lejár, valószínű nem hosszabbítok vele

Baloldali:
    Dalbert, 22 éves, brazil
    27 meccs 6 gólpassz 7,13 jó teljesítményt nyújtott

Luís Rocha, 23 éves
    bajnokságban és kupákban is kb 5-5 meccs jutott neki, úgy érzem nem tudott és már nem is tud megfelelő szintre fejlődni, szerződése lejár menni fog

Középső:
    Josué, 24 éves, 6-szoros U21-es válogatott
    28 meccs 6,93 jobb, mint tavaly jóval, de még nem az igazi

Pedro Henrique, 23 éves brazil
    28 meccs 7,06 kicsit jobb, mint a tavaly

Ousseynou Cissé, 25 éves, mali, 4-szeres válogatott, Rayo 300e
    csalódás volt a játéka bajnokságban 13+1 6,84 kupákban picit jobb volt, érdeklődik érte Macional da Madeira és Estoril is tőlem mehet.

Joao Afonso, 26 éves
    kevés lehetőséget kapott Arouca viszi is ingyen

Lima Pereia, 22 éves
    kupákban kapott lehetősége pocsék volt, bár még két évig van szerződése, de én mindenképp el akarom adni mert első csapatban nálam többet biztos nem játszik

Középpályások:

Jobboldali:
    Panagiotis Vlachodimos, 24 éves, görög, 7-szeres U21-es válogatott, Panathinaikos 300e
    19+6 meccs 7 gól 2 gólpassz 7,02 a bajnokságban nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de tavaly egyetlen meccset sem játszott, így kicsit hullámzó volt a teljesítménye az elején

Hélder Ferreira, 19 éves B csapatból felhozva
    hatalmas meglepetés volt számomra, 15+5 meccs a bajnokságban 6 gól 6 gólpassz 3-szor meccs legjobbja, 7,22-es átlag kupákban 6 meccsen 4 gól 2 gólpassza is volt még pluszban

Baloldali:
    Hélder Barbosa, 29 éves 13-szoros U21-es és 1-szeres válogatott, AEK 850e
    elején megsérült hosszabb időre és kissé nehezen lendült formába, 22+1 meccs 6 gól 4 gólpassz 7,13

Matheus Carvallho, 24 éves, brazil, 5-szörös U20-as válogatott
    idén romlott a teljesítménye 9+8 meccsen 2 gól 3 gólpassz 6,76 kupákban valamint EL-ben viszont nem volt rossz, még nem tudom, mi legyen vele

Középső (védekező):
    Cafú, 23 éves
    picit gyengébb teljesítmény, mint tavaly, de kb mindenben ugyanaz

Bouba Saré, 26 éves, elefántcsontparti
    lemásolta tavalyi teljesítményét ő is, csak most nem rúgott gólokat

Djordje Lazic, 33 éves, szerb
    nagyon kevés lehetőséget kapott idén, főleg csereként, így a gyengébb osztályzatai csalókák lehetnek

Joao Pedro, 23 éves
    3 meccs a kupákban 1 a bajnokságban, én úgy gondolom ő nem üti meg a mércét, pedig szerettem volne

Joseph Amoah, 22 éves, ghánai, B csapatból felhozva
    kupákban nagyon jó volt, bajnokságban csak kevés meccs, de nem volt rossz, pech, hogy posztján ott van Cafú és mögött meg a B csapatba most felkerült ifjú nagy tehetség, aki jövőre jön fel az A csapathoz

Középső (támadó)
    Tozé, 23 éves 12-szeres U21-es válogatott
    bár idén kevesebb gólt lőtt és kevesebb gólpasszt is adott, de 7,38-as értéke jobb, mint tavaly

Bongani Zungu, 23 éves, dél-afrikai, 27-szeres válogatott, Sundowns 325e
    súlyos sérülése volt, pedig a felkészülési meccseken biztató volt 3 +8 meccsen játszott a bajnokságban, nem volt jó a sérülése után már, el akarom adni, pedig az ő mezéből adták el a legtöbbet

Támadók:

Hugo Vieira, 28 éves, 1-szeres U21-es válogatott, Crvena Zvezda 975e
    nehezen indult be 28 meccsen 10 gól 1 gólpassz 6,88, kupában viszont 2/2 EL-ben meg 8/5

Bruno Mendes, 22 éves, brazil
    6+13 2 gól 1 gólpassz 6,82 csereként beállva nem nagyon tudott a mérkőzésekhez hozzátenni

Tyler Boyd, 21 éves, új-zélandi, 9-szeres U21-es és 15-szörös válogatott, B csapatból felhozva
    2+8 2 gól 2 gólpassz, 6,93 csatárposzton és jobb szélsőként is játszott, kupákban is hasonló teljesítményt nyújtott