A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ozbom #103216 Azt hiszem mára ennyi elég is volt. Jelenleg a 3. helyen vagyunk, 3 ponttal lemaradva az első helyezett csapattól. Szinte minden meccsen mi domináltunk és akár állhatnánk úgy a táblázat élén, hogy 11-ből 10 győzelem. Mert most az utolsó meccsünkön a Rad ellen nem voltunk fölényben. De nem így történt, ezért vagyunk ott ahol. Tabella
Sajnos a góllövéssel állunk hadilábon. De reméljük, hogy lesz jobb is. Viszont annak örülünk, hogy a Zvezda nem igazán remekel, na meg a Vojvodina se. Jelenleg az OFK Belgrád az, aki vezeti a tabellát és mögötte a Szabadka van. Következő meccsünk a West Ham ellen lesz idegenben az El-ben. Ott a tartalék fog játszani, mert nem érdekel. Úgyse tudnánk tovább jutni, mert az rengeteg energiát elvenne. Dortmund idegenben, meg a két Club Brugge elleni és West Ham elleni meccs az sok a csapatnak. Télen megpróbálok igazolni két normális csatárt, akkor Bojinovot el tudom küldeni, meg a másik bolgár játékosomat a védőt. Most hirtelen nem tudom hogyan hívják. Már a második edzésre nem jött el. Így lapát neki is. Nem kellenek a különcök a csapatba, mert úgy is én döntök a sorsukról.