A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Meg volt az EB. Anglia nyerte Németország ellen. Mi az elvárásokat teljesítettük, tovább jutottunk a csoportból. Nyertunk 2-0-ra Bulgária ellen, ahol nem játszottunk jól és nem érdemeltünk győzelmet. Utána jött két sima 1-2 a hollandok, majd a spanyolok ellen. Így 3 ponttal a legjobb harmadikok között tovább mentünk. Utána jöttek a franciák és 0-1 nekik. Összességében semmi pozitívuma nem volt az egésznek, talán az, hogy nyertünk egy meccset és pár tétmeccsel rutinosabbak lettek a játékosok. A nemzetek ligájában meg a b divízióban megkaptuk a spanyolokat és a belgákat. Így ősszel az elvárás a tisztes helytállás, mert tovább jutni nem fogunk ilyen játékkal, de a bent maradás is bravúr lenne.

A klub csapatomnál sikerült megtartanom és meghosszabbítanom a kölcsön szerződéseket. A tavalyi 10. hely után megígértem egy középmezőnyt, hogy egy kicsivel több pénzünk legyen igazolni, de kár volt. Nem volt számottevően nagyobb összeg ráfordítva. Az idényt szokásosan már 3. éve zakóval indítjuk. A Sociedad vert meg minket hazai pályán 0-3-ra. Az első évünkben is velük kezdtünk, de akkor idegenben. Ott csak 2-0-ra kaptunk ki. A második meccs idegenben lesz a Sevilla ellen, ott is hasonló zakó várható. Utána válogatott szünet jön, a fél hanem az egész csapat megy is valamilyen utánpótlás csapathoz, páran meg a nagy válogatottakhoz. A végére lenne egy kérdésem Van egy fiatal magyar csatárom Gál András. Nem lesz belőle világklasszis, de sorban állnak érte évről évre portugál, olasz csapatok. Eddig sikerült megtartanom, igaz 20 milliós kivásárlási árat szabtam, amit nem hajlandó senki kifizetni. A legtöbb, amit adtak volna érte az 3 körül volt. Annyiért meg nem adom el. Na szóval a kérdés az lenne, hogy miért nem hívják a válogatottba?Amikor nálam folyamatos kezdő, szépen kezdi rugdosni is a gólokat. Spanyol első osztályban játszik, ez lesz a 3. éve. De 1 válogatott meccse van. Tudom fiatal, mert csak 20 éves. Az egész játékban a legjobb magyar csatár, de ott Némethet meg Futácsot és társaikat játszatják. Még a két fiatal középpályás is, akiket angol top csapatok vittek el, őket se rakják be. Az egyik a Chelseabe ment, a másik a Citybe, de nálam van kölcsönben. Kicsit hosszúra sikeredett.