A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Soulwave
    Sziasztok! Köszi mindenkinek, folytatom megint két szezonnal

Ferencváros 3. szezon (17/18)

A BL csoportból való továbbjutás elég rendesen megdobta az anyagi helyzetünket, konkrétan 20M euro tranfszer és 1.1M fizetési keretem lett, amit egyszerűen képtelen vagyok kihasználni, mert nem szeretek túl sok fizetést adni a játékosoknak. Túl nagy transzfereim nem is voltak, talán csak évközben a román generált Sorin, akiért 10M-t képes voltam adni, de mint tudjuk a labdaszerző középpályás nagy érték. A többi játékos akit vettem szinte kivétel nélkül ment tartalékba és kölcsönbe, úgyhogy inkább befektetés jellegű igazolásokat hajtottam végre, ezért ezt nem is másolom ide.

A BL-ben a Chelsea, Benfica, Olympiakosz hármast, kaptam és sajnos csak 9 pontot sikerült összegyűjtenünk, ami a tavalyihoz képest csalódás, főleg, hogy a csoport is könnyebb volt. Az EC-ben a Fenerrel sorsoltak össze, nyögvenyelős meccsen vertük őket, az Evertont szintén, idegenben lőtt góllal majd a negyeddöntőben a Napoli simán kiejtett minket. Nem rossz, de a teljesítménytől nem voltam elájulva

Az NB1-et simán behúztuk, illetve most a vezetőség örömére a Magyar Kupát is sikerült a döntőig menetelő BKV Előre ellen :)

Franco Lopez gólkirály lett, bár jelentősen romlott a tavalyihoz képest, nagyon sok volt a hiszti

Mondhatnám hogy szép volt harmadik évben EL negyeddöntőt játszani, de igazából játszhattak volna jobban is a játékosok.

4 szezon 2018/19

Ismét szárnyaló pénzügyekkel, folyamatos fejlesztésekkel vágtam neki az új szezonnak, és most mindenképp szerettem volna pár sztárjátékost is hozni, akik megadják a minőség javulást. Ezért megvettem az átadólistán lévő örök fm hős Papadopoulost, illetve a korábbi karrieremben BL győztes Fede Cartabiát. A többi ismét csak ballaszt, fejlődő játékosaim vannak, így nem nagyon kellett posztra igazolnom. Érdekes módon a kölcsönben lévő játékosaim már egy egész csapatot kitennének (amivel amúgy az NB1-et behúznám).

Ehhez képest az új BL szezon még csúfosabban kezdődött. Összesorsoltak ugyan a Porto, Paris SG (friss BL győztes), Arsenal hármassal, és egyszerűen képtelen voltam velük mit kezdeni. Hál'istennek a Portot sikerült 4 pontra lerabolni, és ők is kikaptak mindenki mástól, így legalább az EL-ben alakíthattam. De még hogy!
    Kezdődött azzal, hogy a Sevilla megküldtem idegenben 2-0-ra, így itthon elég volt a döntetlen is. A Galatasaray ellen csak az idegenbeli gólok döntöttek, szóval amikor megkaptam a Schalkét eléggé elkeseredtem. Ennek ellenére ismét parádésan, 0-2-re behoztuk a 'kircheni alakulatot, majd a hazai 1-1-el bebiztosítottuk az elődöntőt. Ott azonban a tavalyi BL döntős Tottenham várt minket, akik átgázoltak ratjunk, de így se rossz.

NB1 megint simázás volt... bár a játékosaim még rosszabbul játszottak mint tavaly. Franco Lopez csak 19 gólt lőtt a két évvel ezelőtti 34-hez képest, szerintem nagyon unja már. Pedig az NB1 feljött a 21. helyre, kaptunk két BL induló helyet, a mi koefficiensünk pedig a 35. helyre jó. Nem olyan rossz ez, nem tudom mit sírnak. Ami érdekes, hogy a többi magyar csapat mind a 3 körben hullott ki az EL-ből, a playoffig se jutottak. Bár még mindig jobb mint IRL

És akkor jöjjön néhány kép a jobb játékosaimról. Vannak náluk is jobbak, de az ő fejlődési potenciáljuk már kimerült.

Utoljára szerkesztette: Soulwave, 2016.09.20. 09:14:33