104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Soulwave #103140 Persze, cserecsatárom csak a magyar kupában játszik, vagy eltiltás esetén, de ez utóbbi elég ritka -
És inkább a 91%-os kezdő csatárt rakod be mondjuk egy Bl csoportmeccsen, és nem a cserét? -
Soulwave #103138 A tréning szinte mindig átlagos, nem kap külön egyéni edzést, így eléggé bírja. Nálam 90% alatt sosincs meccsnapon a csatár kondíciója, szombat szerda rotáció mellett sem. De ez kb csak a csatár középhátvéd és kapus poszton igaz, a szélsőket és a középpályásokat rotálom. Azért NB1-ben nem nehéz gólkirályt hozni, bár BuLi-ban is mindig az enyém volt, különösebb titok nincs Poachert játszatok velük mindig. -
Grat! 
Lehet hülye kérdés, de a Lopez gyerek hogy bír 54 meccset játszani az idényben? Milyen tréning kell ahhoz, hogy bírják a szerda-szombat ritmust? Tuti én csinálom rosszul, de én inkább a nagy keret, és rotálás híve voltam eddig az utóbbi évek FM-jeiben, de mostanában már túl sok a rinyálás emiatt. És nem mellesleg általában a gólkirályt se én hozom.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.20. 10:24:27 -
sas96 #103136 Gratula! :-) Alakul ez, hamarosan meglesz az első nemzetközi trófea is ;-) -
Soulwave #103135 Sziasztok! Köszi mindenkinek, folytatom megint két szezonnal
Ferencváros 3. szezon (17/18)
A BL csoportból való továbbjutás elég rendesen megdobta az anyagi helyzetünket, konkrétan 20M euro tranfszer és 1.1M fizetési keretem lett, amit egyszerűen képtelen vagyok kihasználni, mert nem szeretek túl sok fizetést adni a játékosoknak. Túl nagy transzfereim nem is voltak, talán csak évközben a román generált Sorin, akiért 10M-t képes voltam adni, de mint tudjuk a labdaszerző középpályás nagy érték. A többi játékos akit vettem szinte kivétel nélkül ment tartalékba és kölcsönbe, úgyhogy inkább befektetés jellegű igazolásokat hajtottam végre, ezért ezt nem is másolom ide.
A BL-ben a Chelsea, Benfica, Olympiakosz hármast, kaptam és sajnos csak 9 pontot sikerült összegyűjtenünk, ami a tavalyihoz képest csalódás, főleg, hogy a csoport is könnyebb volt. Az EC-ben a Fenerrel sorsoltak össze, nyögvenyelős meccsen vertük őket, az Evertont szintén, idegenben lőtt góllal majd a negyeddöntőben a Napoli simán kiejtett minket. Nem rossz, de a teljesítménytől nem voltam elájulva
Az NB1-et simán behúztuk, illetve most a vezetőség örömére a Magyar Kupát is sikerült a döntőig menetelő BKV Előre ellen :)
Franco Lopez gólkirály lett, bár jelentősen romlott a tavalyihoz képest, nagyon sok volt a hiszti
Mondhatnám hogy szép volt harmadik évben EL negyeddöntőt játszani, de igazából játszhattak volna jobban is a játékosok.
4 szezon 2018/19
Ismét szárnyaló pénzügyekkel, folyamatos fejlesztésekkel vágtam neki az új szezonnak, és most mindenképp szerettem volna pár sztárjátékost is hozni, akik megadják a minőség javulást. Ezért megvettem az átadólistán lévő örök fm hős Papadopoulost, illetve a korábbi karrieremben BL győztes Fede Cartabiát. A többi ismét csak ballaszt, fejlődő játékosaim vannak, így nem nagyon kellett posztra igazolnom. Érdekes módon a kölcsönben lévő játékosaim már egy egész csapatot kitennének (amivel amúgy az NB1-et behúznám).
Ehhez képest az új BL szezon még csúfosabban kezdődött. Összesorsoltak ugyan a Porto, Paris SG (friss BL győztes), Arsenal hármassal, és egyszerűen képtelen voltam velük mit kezdeni. Hál'istennek a Portot sikerült 4 pontra lerabolni, és ők is kikaptak mindenki mástól, így legalább az EL-ben alakíthattam. De még hogy!
Kezdődött azzal, hogy a Sevilla megküldtem idegenben 2-0-ra, így itthon elég volt a döntetlen is. A Galatasaray ellen csak az idegenbeli gólok döntöttek, szóval amikor megkaptam a Schalkét eléggé elkeseredtem. Ennek ellenére ismét parádésan, 0-2-re behoztuk a 'kircheni alakulatot, majd a hazai 1-1-el bebiztosítottuk az elődöntőt. Ott azonban a tavalyi BL döntős Tottenham várt minket, akik átgázoltak ratjunk, de így se rossz.
NB1 megint simázás volt... bár a játékosaim még rosszabbul játszottak mint tavaly. Franco Lopez csak 19 gólt lőtt a két évvel ezelőtti 34-hez képest, szerintem nagyon unja már. Pedig az NB1 feljött a 21. helyre, kaptunk két BL induló helyet, a mi koefficiensünk pedig a 35. helyre jó. Nem olyan rossz ez, nem tudom mit sírnak. Ami érdekes, hogy a többi magyar csapat mind a 3 körben hullott ki az EL-ből, a playoffig se jutottak. Bár még mindig jobb mint IRL
És akkor jöjjön néhány kép a jobb játékosaimról. Vannak náluk is jobbak, de az ő fejlődési potenciáljuk már kimerült.
Utoljára szerkesztette: Soulwave, 2016.09.20. 09:14:33 -
sas96 #103134 Közben tegnap este én is befejeztem egy szezont, most a 2024/2025-nek lett vége az iraklis élén természetesen. :-)
Bajnokság:
Ősszel eléggé jól ment a játék, a tavasszal voltak pillanatok amikor döcögtünk csak és nem hasítottunk. Igaz a veretlenségünk így is eléggé sokáig kitartott, a 26. fordulóban szenvedtük el az első vereséget a Panathinaikos otthonában, úgy hogy 3x szereztünk vezetést, de a védelem nem állt a helyzet magaslatán, így ez is kevés lett. A bajnoki címet végül 2 fordulóval a vége előtt tettük biztossá, úgy hogy akkor a PAOK-nak még 3 meccse volt. Idén az AEK Athént semmi sem menthette meg a kieséstől. Újabb BAJNOKI CÍM :-)
Görög Kupa:
Itt elég sokszor a "cseresor" játszott, ami azt jelenti igazából hogy akik kimaradtak az előtte levő hétvégi bajnoki meccsről. Csoportot gond nélkül megnyertük, igaz itt is volt 1 kisebb botlásunk. Rögtön a PAOK következett a 16 között, kiejtettük őket... 2 döntetlennel. És ez még nem az első ilyen volt. A döntőig elverekedtük magunkat, ahol 1 új taktikát próbáltam ki (4-3-3) a tavalyi döntős ellen (Tyrnavos) ráadásul az alapemberek hiányoztak is. 60 perc után átformáltam a csapatom 4-4-2-re de a maradék időben nem szereztünk gólt. Hosszabbítás után viszont elhódítottuk ezt a trófeát is. Görög Kupa Döntő (vs Tyrnavos)
Bajnokok Ligája:
Ez volt a legnehezebb sorozat a számunkra. Főleg hogy a csoportunk sem volt nevezhető könnyűnek. Juventus (őket hozták ki legesélyesebbnek a trófea elhódítására), Benfica (akik barátságos tornán már nyakon vágtak minket), illetve a Göteborg. Végül nem volt gond, mindenki ellen jól játszottunk. A Juve elleni utolsó meccsen ugyanúgy kaptunk ki, ahogy múlt héten a Real verte meg a Sportingot. 2. helyen jutottunk a 16 közé.
Megkaptuk ellenfélnek azt a Marseillet aki a 2. helyen állt a francia pontvadászatban. Hazai pályán könyörtelenek voltunk, idegenben viszont már csak 1 döntetlenre futotta. A 8 között következhetett a mumusunk, Liverpool. Éreztem hogy a csapatom erősebb mint tavaly, amikor elbuktunk ellenük. Otthon őket is leküzdöttük 2-0-ra, idegenben viszont a védelem és a kapusom sziporkázásának köszönhettük hogy nem lettünk kitömve. Félidőben 1-0-ra vezettek az angolok. Ők nyomták végig az egész meccset, simán kieshettünk volna, viszont életveszélyesen kontráztunk és az egyik ilyen végén gólt is elértünk, 1-1. Ez is maradt, így meglett a már rekordot jelentő elődöntő, ahol 1 ismerős ellen játszhattunk, a csoportban velünk továbbjutó Juventus. Torinoban kezdtünk, jól játszottunk, volt nekünk is sok helyzetünk, de kikaptunk 2-1-re. Hazai pályán viszont főleg mi irányítottuk a találkozót és a 2. félidő vége/közepe táján bevittük az első gólt, ami a vége is lett a meccsnek, idegenben lőtt góllal bejutottunk a Fináléba. Itt újra 1 angol csapat ellen játszottunk a Chelsea "személyében". Nagyon erősek, viszont tudtam hogy 1 meccsen bárkit meg tudunk verni. A 13. percben meg is szereztük a vezetést, hogy aztán a 16 és a 18. percben megfordíthassák a meccset. Ez volt a félidei eredmény (1-2). Félidőben mondtam a srácoknak hogy jó lenne ha mutatnának valamit a 2. játékrészben. Hatott a szent beszéd, a 46. percben első támadásból kiegyenlítettünk, majd 10 perccel később a vezetés is meglett!! Hihetetlen tempójú találkozó volt, igazi BL döntő feeling. Maradt a 3-2 nagyon sokáig, mígnem a hosszabbítás utolsó perceiben felvágták a támadómat a 16oson belül. 1 középpályásom állt a labda mögé és belerúgta Cortuisba a labdát, de a labda elé pattant vissza és bevarrta a végső kegyelemdöfést az angoloknak (4-2), ezek után már csak az maradt hátra hogy a bíró lefújja a meccset! Megszereztük a csapat történetének első Bajnokok Ligája győzelmét és történelmet írtunk ezzel. BL eredményekBL Döntő
Jogosan tartottam a csoportomtól egyébként, mert a Benfica megnyerte az EL-t, a döntőben a Manchester Unitedet kalapálta el 2-0-ra.
Még 1-2 szezont biztos végig fogok vinni a gárdával szerintem, aztán lehet keresek valami más kihívást 1 új mentés által, de ezt még átgondolom, jelenleg a szívem nem enged másba kezdeni :D
Pár érdekesség a végére:
Nemzetek Ligája, bejutottunk a 4 közé, ahol az angolok várnak majd ránk
Magyarországon egyeduralom alakult ki :-) Illetve folyamatos BL résztvevők is.
Németországban a Werder az előző szezonban feljutott hogy most újra kieshessen :-) Illetve jelenleg a német klubok sehol sincsenek nemzetközi szinten. A legerősebb most a Leverkusen.
Köszi ha végigolvastátok :-) Jó játékot mindenkinek. -
ozbom #103133 Igen van ilyen liga. Meg is nyertem a csoportomat a bolgárok, finnek meg nem tudom még ki ellen. Az EB csoportot is megnyertem. Utána néztem, hogy lesz még selejtező. Akkor azért játszott Azerbajdzsán Luxemburg ellen. Így már értem és köszönöm, hogy elmagyaráztad. -
sas96 #103132 Szerintem ez nincs megkavarodva.
Elvileg nálad is kell futnia egy olyan sorozatnak hogy European Nations League. 4 divízióra vannak bontva az országok koefficiens v világranglista alapján (nem tudom melyik), és csoportokban küzdenek. Aki legfelül van azoknak a csoportgyőztesei játszhatnak az elődöntőben ( 4 csoport van minden divízióban, ez csak a legfelsőben van), a többiből csak felfelé lehet jutni, illetve az utolsók ki is esnek.
Az EB selejtezőkör a csoportok első 2 helyezettjei kijutnak az EB-re automatikusan, a maradék helyeket pedig úgy töltik fel hogy ebből a Nemzetek ligájából legjobb eredményeket elért csapatok játszhatnak a pótselejtezőben a kijutásért. Természetesen ettől a lehetőségtől elesnek a kijutottak. És mindenki csak a saját divíziójában lévővel játszhat, így eshet meg hogy ilyen Luxemburg meg Azerbajdzsán kijuthat az EB-re. Amikor a dánokat irányítottam, akkor vettem észre én is ezt a lebonyolítást.
Mondjuk én FM 2015-el nyomom, de nem hiszem hogy nagy különbség lenne a szabályokban :-) -
Én azt a posztot állítom be, amelyikben játszik. -
ozbom #103130 Én is így voltam a Barca B, Castilla, Valencia Mestalla nem adott senkit kölcsön. Voltak, akik jöttek volna, valaki nem. De a klubok mindig keresztbe tettek. Fel is jutott mindegyik a második ligába, amikor mi is ott voltunk. Én 8. helyen végeztem, de rájátszást ért, mert a Barca B bajnok lett, a Real Sociedad B meg 4. azt hiszem és így tolódtak lefelé a feljutó helyek. Vicces lett volna, ha az összes b csapat az első négy helyen végzett volna. :D -
Rudee #103129 Lassan féltávhoz ér a bajnokság. Volt néhány váratlan pofon ősszel, de ez betudható az aktuális hiányzóknak.
Tabella
Meccsek
Konkrét célok nincsenek még mindig (a vezetőségnél), én szeretnék simán bent maradni aztán jól van. Talán sikerülhet is. Télen kellene 2-3 játékost hozni, vannak is kiszemeltek. Középső középpályás kellene, de nehéz jót találni. A Castilla-ból sehogy sem tudok kikölcsönözni egy kis fiatal középpályást, pedig Ő jönne. Nem játszott még egy percet sem, de nem akarják elengedni még a következő fél évre sem. A Villarreal C-ben is találtam egy csókát, ha szerencsém van akkor el tudom hozni.
Elől Cifu jól nyomja. Mind a 18 bajnokin kezdő volt, 15 gólt vert. A 2 szélső hátvéd 7 illetve 8 sárgát szedett össze, a védőmunkájukon van még mit finomítani. Balról Pablo García 9 gólpasszt adott, neki ez nagyon megy idén is. A brazil Jadir csak 4 gólig jutott, tőle kicsit többet várok. Ha az első pár meccsen sem javul, akkor a Girona-tól kölcsönvett fiatal spanyol többet fog játszani. -
ozbom #103128 Play-off
Csoport beosztás, lehetett volna jobb is.
Benéztem, host-nak olvastam a holderst :D Amúgy igen városokban rendezik meg, minden meccs máshol.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.09.19. 20:43:18 -
Rudee #103127 Vélhetően igen. -
ozbom #103126 FM 2016 és volt play-off. Egy meccsen dőlt el a továbbjutás. De lentebb is írtam, hogy 10 csoportból ketten ketten jutottak tovább, az 20 csapat. Utána volt play-off. Nem is értettem miért ilyen a lebonyolítás. Mondjuk én egy spanyol kiegészítővel játszom, mert csak így tudtam a Sant Andreu csapatával indulni. Lehet ott állítottak valamit? -
Rudee #103125 Én beállítom a posztjához szükségesek közül általában a leggyengébbet. Ha nincs komolyabb fejlődés úgy, akkor váltok másra. -
Rudee #103124 Ez most FM 2016? Mert ott nincs play-off, 10 csoportból 2-2 csapat jut ki. Fix házigazda sincs, 13 európai városban játszanak. A sorsolás 2020. április 10-én lesz. -
ozbom #103123 Az edzéseknél ti szoktátok állítani, hogy mit edzenek az edzők egy játékosnál? Vagy hagyjátok az asszisztensnek, hogy ő állítsa be? -
ozbom #103122 Benéztem, mert még van egy play-off kör. Nem tudom mi alapján, mert a csont utolsó magyarok is játszanak Montenegró ellen. Volt 10 csoport, az első kettő kijutott. Vártam a csoportkör sorsolását, mert úgy tudtam decemberben van. Nem volt semmi, utána megnéztem és írta rájátszást. Ott meg 16 csapat játszik, de az csak márciusban lesz. Azt se tudom mikor lesz a sorsolása az EB-nek. :D Az is érdekes, mert a házigazda Spanyolország és selejtezőt is játszottak. Majd utána okosabb leszek. Nálam is a fair-play győzött, de meg voltam arról is győződve, hogy nem fogok nyerni, nem hogy ilyen könnyen idegenben. Most megy a bajnokság, jelenleg féltávnál vagyunk, eddig jól alakulnak a dolgok. Remélem sikerül bent maradni megint az első osztályban. -
Lancelot1983 #103121 Grat, de hogy-hogy csak 2 megy ki az eb-re? Visszaállítottak a normális csapatlétszámot? Mondjuk 16 csapattal sokkal jobb. Hollandokat én is utálom én is elgondolkoztam volna, hogy kiejtsem őket :) de a fair play győzött volna lehet, bár, mondjuk ha csoport utolsó meccsén a kevesebbet játszókkal állok fel biztos továbbjutóként, az még szerintem belefér a fair playbe. -
ozbom #103120 Ma reggel befejeztem az EB selejtezőket. Megnyertük a csoportot, mi lőttük a legtöbb gólt a selejtezőkön. Az utolsó körben azon gondolkoztam, hogy leadom a meccset a cseheknek így kieshetnek a hollandok. De végül nem így tettem és 1-5 lett nekünk. Volt pár meglepetés a selejtezőkön, kiestek a portugálok, a svájciak és a svédek is. De az oroszok se voltak elég jók, hogy tovább menjenek.
Csoport
Svájci kiesés
Orosz kiesés és magyar utolsó hely! A kazahok oda-vissza verték Storck csapatát!
Van három normális játékosa a magyaroknak, kettő nálam játszik és nem hívják be az első csapatba csak barátságos meccsekre. Nem értem, miért nem játszatja őket, amikor jobbak a többi magyartól. Igaz nincs annyi meccsük még, de már most jobbak. Rendes körülmények között sokkal, de sokkal jobb játékosok lesznek az átlagtól. Lehet jelentkezni a magyar posztra, el is gondolkoztam rajta, hogy elvállalom. Viszont nem akarom félbehagyni a szerb csapatnál a munkát. Most, hogy ott leszünk az EB-n és még lesz egy vb selejtező, amit végig akarok vinni velük. Utána talán átvenném a magyarokat. Tudom sikerélmény nem igazán lenne, de legalább megpróbálnám, ha már van pár használható ember és fiatalok is. Van egy nem rossz magyar középső védő is. Sikerült kölcsönbe megszereznem. Most pár szezon alatt generált pár használható játékost, de attól tartok innentől nem lesz egy se. -
ozbom #103119 Mind a három magyar állampolgár. Ráadásul már válogatottak. Így nem lesz egyik sem másik nemzet játékosa. :D -
én Arsenallal tolom, generált hozzám egy piszok jó magyar gyereket, 19 évesen kölcsönben nyomja most Portugáliában, ahol 20 meccsen 7,4-es átlagnál tart. Na mondom f.sza, legalább lesz egy jó játékos is a válogatottban, erre nemrég láttam, hogy angol állampolgárnak írja a játék...remélem a magyarok bepróbálkoznak nála azért :D
játszott az angol u19-ben és a magyar u21-ben is.
Így szívtam meg egy másik játékossal, aki fiatal korában végigjárta fél európát kölcsönben, és végül a német helyett az etióp válogatottba ment. -
ozbom #103117 Van egy 30 éves játékosom Matic, meg pár 25 körüli, a többi 20 és 23 közötti. De inkább 23. Most lement a két EB selejtező, a törökök ellen idegenben 2-3 nekünk, majd otthon a macedónok 3-1 ide. Így már csak két meccs van hátra, egy Gibraltár és Csehország. Így ilyen fiatal csapattal sikerül kijutni, ha hozzunk egy meccset. A következő selejtezőben is csak 25-26 lesz az átlag. Így egy fiatal tapasztalt csapatom lesz a szerbeknél. Amúgy meg hiába a tapasztalat, ha semmit nem nyújt a klubjában és a válogatottban sem. Akkor már inkább fiatalok, akik eddig hajtanak és amikor kell hozzák a meccset. :D -
Neked ideális, de az általános inkább ~28 év. Kb. a tehetség és tapasztalt játékosok megfelelő egyvelege. De volt, hogy én is csináltam. A csapatból szép lassan kigyepáltam minden 30 fölöttit. A végére a legöregebbek 27-8 körül voltak... :D -
ozbom #103115 Veletek fordult már elő, hogy a szurkolók és szakértők kritizáljanak, mert túl fiatal a válogatott? Csak véletlenül vettem észre, mert nem szoktam a sajtóval foglalkozni, az mindig az asszisztens feladata. De most az EB selejtezők előtt megakadt a szemem egy híren. Az asszisztens visszautasított valamit. Akkor láttam, hogy a szurkolóknak és egyéb okostóniknak nem tetszik az összeállítása a válogatottnak, mert csak 24 év az átlagéletkor. Szerintem pedig ideális. Igaz most kiraktam pár idősebb játékost, de ne a név alapján rakjam már be, ha a klub csapatában semmit nem nyújt. Mondjuk meg is kérdezte, hogy miért rakom ki, mondom azért, mert nem jó a teljesítménye a klub csapatában. Erre ő, hát ez igaz, de meglepődött, hogy ezért kirakom.
Nem tudom, mit várt? 
Most gyors lejátszom a két EB selejtezőt, utána jövök egy kis helyzetjelentéssel. Aztán mára ennyi elég is lesz, mert jön az NFL.
-
ozbom #103114 Folytatódott az EB selejtező, felemás eredménnyel. Két hazai mérkőzés a hollandok és a csehek ellen. Az első 2-2 lett, ahol megint nem érdemeltünk pontot. A másik 2-1 nekünk. Ezen a meccsen se játszott jól a csapat, lehet a szezon eleji forma volt az oka.Csoport
Egy pozitívum van, hogy vezetjük a csoportot és a saját kezünkben a sorsunk. Lesz még idegenben egy török meccs, utána macedónok otthon. Majd Gibraltárra megyünk és utána a csehekhez. Az utolsó meccstől függetlenül remélem sikerül kijutni az EB-re.
Eddig csak a válogatottról írtam, most megemlítem a klub csapatomat is. A klub az U. E. Sant Andreu. Barcelonában található kis csapat. Különösen kiugró eredmény nélkül. Második évünket kezdjük az első osztályban, ami megint a bent maradásról fog szólni. Pénz alig van, a csapat se nagyon vonzó a jobb játékosoknak. Így jobb híján marad a kölcsön és a kukázás. Jelenleg így állunk kettő forduló után.
Tabella
Lentebb mutattam pár magyar játékost. Az egyik Gál András, ő már a második évét tölti nálunk. A másik Horváth Sándor a Manchester Citytől érkezett kölcsön. Én nem tudtam leigazolni anyagiak miatt. De még is hozzám került a nyár elején. Van még pár fiatal tehetség a csapatban, majd később teszek fel róluk képet, ha valakit érdekel. A keret legjobb játékosa egy szerb gyerek, egyben válogatott is. Ivan Zlatkovic
Egyelőre ennyi a beszámoló. A következő válogatott forduló után újra jelentkezem. -
Rudee #103113 Ezt a játékot tényleg át lehetne nevezni nyilatkozat manager-nek, mert az a lényege. Utolsó előtti ellen mit kérjek? Nyolcadikok vagyunk, akkor illik nem feltett kezekkel kimenni. A nyomik meg zavartak, az egy kapura lövésből természetesen gólt kapva ki is kapunk 1-0-ra. Nyomorékok. -
ozbom #103112 A szezon vége előtt volt még két meccs a válogatottal. Fogadtuk Gibraltárt, majd Macedóniába mentünk. Mind a két találkozó sima 5-0 lett. Egy kicsit tartottam a macedón meccstől, mert 3 döntetlent játszottak eddig. Csehekkel, törökökkel és a hollandokkal. Nekünk sikerül átgázolni rajtuk. Így ezzel a két győzelemmel vezetjük a csoportot. Ősszel fogadjuk a hollandokat és a cseheket, úgy érzem azon a két meccsen eldőlhet, hogy ki jut tovább a csoportból első és második helyen.Csoport
A magyar játékosokat, akiket lentebb mutattam. Nem sikerült leigazolni, mert nem volt rá pénz. Egyedül a csatár szerződés hosszabbításának tudok örülni. Már vitte volna az Inter, Milan, Napoli és a Sporting is. -
Hajnal és Horváth klasszisok lehetnek. -
Rudee #103110 Spanyol 3. osztályról beszélünk, ahol nem a sok passzal felépített támadásokat kell megállítani. Ebben a felállásban az a jó, hogy ha az egyik középső védő hibázik, akkor a másik kettő még segíthet. Itt általában 4-5 játékos.
Szimmetrikus védelem a lesre állításnál jó, de ezen a szinten azért még gyenge a legtöbb játékos hogy azt játsszuk.
A célember alap utasításokkal játszik, eddig jól. -
Lancelot1983 #103109 érdekes ez a középső védelem :) nem túl szimmetrikus, mármint úgy értem a belső hármasból, miért nem mondjuk a 2 szélső visszafogott és a középső meg középhátvéd? :) valamint a célembernél te állítottál be neki valami speciális utasítást illetve a többi játékosnak a élemberrel kapcsolatban? -
ozbom #103108 Megkezdődött az EB selejtező a szerbekkel. Nem úgy sikerült a kezdés, amire én számítottam. Igaz talán a csoport két legerősebb csapatával kellett játszani. Egy pozitívum van az egészben, hogy nem kaptunk ki egyik meccsen sem. És itt jön az, hogy mind a két meccsen 2-0-ás vezetésről hagytuk felállni a hollandokat és a törököket is. Meccs 1, az igaz, hogy nem érdemeltünk győzelmet. Viszont ettől függetlenül ott hagytunk két fontos pontot, ami a végén hiányozhat.
Meccs 2, ez a mérkőzés pedig a fordítottja volt az előzőnek. Itt a törökök nem érdemeltek egy pontot sem. Az első félidőben 2-szer indultunk szinte a félpályáról a kapusra. 1-szer a kapusba, másodjára mellé sikerült lőnie az emberkének.
Csoport állás
Szoros lesz a vége, ha minden így folytatódik. Remélem mi örülünk majd a végén.
-
ozbom #103107 Köszi. Nálam a vb-n kizúgtak elég gyorsan. Most én próbálok meg alkotni velük valamit, hátha összejön. Elég jó keretük van és az utánpótlás is jön szépen. Aztán majd meglátjuk mit tudok kihozni belőlük. -
ozbom #103106 András Gál CA 115 PA 133
András Hajnal CA 119 PA 159
Sándor Horváth CA 111 PA 158
Megnéztem és ezeket írta ki. -
Rudee #103105 A 2016-os EB-n nem voltak kint, de ebben az évben 4/4-et nyertek a VB selejtezőkből mindössze 1 kapott góllal. 2017-ben viszont csak Grúzia és Moldova ellen nyertek tétmeccset, igaz a csoport első helyéhez ez is elég volt. Komoly ellenfelük mondjuk nem is volt (Ausztria, Wales, Íro., Moldova és Grúzia). A VB-n aztán kikaptak az ausztráloktól, de a bronzmeccsig így is elmentek. 2019-ben az EB selejtezőkön aztán megint villantak, 6-2-0. Az olaszok elleni idegenbeli meccsük vélhetően tét nélküli lesz, mert előtte még játszanak Luxemburgba. -
Rudee #103104 Nem vonalban vannak, a két szélen szélső hátvédek vannak. Érdekes, hogy a labdaszerző középpályás most egy középhátvéd, aki 4 meccset tolt ezen a poszton (6.9, 7.0, 6.9, 7.0). Értékei miatt próbáltam ki és (lekopogom) úgy tűnik bevált.
-
ozbom #103103 Nincs. Következő szezonban le akarom őket igazolni. Talán nálam jobban fognak fejlődni. Igaz még nem az igazi az edzőközpont, de jobbak az edzőim. Remélem még jön pár jó fiatal magyar srác. Idővel átvenném a magyar válogatottat. Igaz nem sok dicsőség lenne benne, de talán egy két tornára sikerülne kijutni. :D
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.09.17. 13:23:02 -
Viccelsz? Szerintem nagyon pöpec mind a 3. Genie-d van? Érdekelne a PA értékük. -
ozbom #103101 Belőlük lehet használható játékos?
András Hajnal
Sándor Horváth
András Gál